Şimdi Ara

kıza açılma konusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba daha öncede kız konusu açmıştım çok önceleri yaş 26 doğru dürüst kızlarla çıkmışlığım yok temizlik maddeleri pazarlaması yapıyorum malzeme sattığım bi yerde çalışan bir kız var ama daha önce yaptığım hatalar kızın adını öğrenip facebooktan ekliyordum ve tabi sonuç hüsran

şimdi bu kızın adını dahi bilmiyorum ama çok beğendim niyetim de ciddi eğer olursa evlenirim bile

kıza açılma konusunda bana cesaret veren olay geçen kızın konuşmasından nerelisin falan diye sordum denizliliymiş bnm bi asker arkadaşım vardı onun gibi konuşuyorsun yani denizlili olduğunu anlamış gibi yaptım

ama adını bile bilmiyorum ayrıca mal satıyoruz böyle bir şeyde terslemesinden yada patronuyla ters düşmekten vs korkuyorum yada diyorum patronunamı sorsam yada ne şekilde konuşayım

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: boruanahtarı

up
    İş yerinde vereceğin küçük bir selam bile konuşmanıza neden olabilir diye düşünüyorum hemen adını vs vs öğrenebilirsin fazla abartmadan zaten kızında isteği varsa konu konuyu açar bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: FEELMYBULLETINSIDE

İş yerinde vereceğin küçük bir selam bile konuşmanıza neden olabilir diye düşünüyorum hemen adını vs vs öğrenebilirsin fazla abartmadan zaten kızında isteği varsa konu konuyu açar bence

Alıntıları Göster
    seviyosan git konuş bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunctionDie

seviyosan git konuş bence.

Alıntıları Göster
    çalıştığı yer kumpir etrafında 3-4 kişi var çalışan adını belki öğrenebilirim muhabbet arasında ama bnm kızla yüz yüze konuşman lazım yani ondan hoşlandığımı vs söyleyeyim
  • Kardeşim o ne öyle liseliler gibi senden hoşlanıyorummu diyeceksin. Bende liseliyim ama bu durumdan nefret ediyorum. İşe hergün selam vermekle başla ortak noktalarınızı bul ve onlardan konu aç. Örneğin şu film yeni çıktı izledinmi diye sorabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: heidinindedesi

Kardeşim o ne öyle liseliler gibi senden hoşlanıyorummu diyeceksin. Bende liseliyim ama bu durumdan nefret ediyorum. İşe hergün selam vermekle başla ortak noktalarınızı bul ve onlardan konu aç. Örneğin şu film yeni çıktı izledinmi diye sorabilirsin
    Sana en kesin taktiği veriyorum.

Hoşlandığın kızın yakın bi arkadaşıyla yada sık konuştuğu arkadaşıyla arkadaşlık kur. Sonra yardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunctionDie -- 19 Şubat 2012; 1:54:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunctionDie

Sana en kesin taktiği veriyorum.

Hoşlandığın kızın yakın bi arkadaşıyla yada sık konuştuğu arkadaşıyla arkadaşlık kur. Sonra yardır

Alıntıları Göster
    çalıştığı yerdekilerle samimiyeti arttırayım iyi fikir kızla bi yalnız konuşacak fırsat bulmak lazın
  • Abi pat diye söyleme dostluk kur samimi ol zamana bırak
  • quote:

Abi pat diye söyleme dostluk kur samimi ol zamana bırak
    kızın işi ona müsait değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: boruanahtarı

kızın işi ona müsait değil

Alıntıları Göster
    Abi sen hemen evlilik falan düsündüğüne göre hislerin bayaa yogun gibi.Benim sana tavsiyem mantıgını kullan.sakin hareket et.Sen sakin ve kararlı olursan hersey dogaclama gelisecektir.Ve en önemlisi kendine güven.Kendinden emin olursan oda bunu hisseder.Kadınlar özgüveni yüksek erkeleri severler.

• quote:

Orijinalden alıntı: madman1

Abi sen hemen evlilik falan düsündüğüne göre hislerin bayaa yogun gibi.Benim sana tavsiyem mantıgını kullan.sakin hareket et.Sen sakin ve kararlı olursan hersey dogaclama gelisecektir.Ve en önemlisi kendine güven.Kendinden emin olursan oda bunu hisseder.Kadınlar özgüveni yüksek erkeleri severler.

Alıntıları Göster
    kızla oturup konuşulacak bir ortam yok

• kızı kes anlayacaktır bir süre sonra iş çıkışında açıl kıza başka yapacak birşey yok yada benim aklıma gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heidinindedesi -- 19 Şubat 2012; 23:37:21 >
  • quote:

kızı kes anlayacaktır bir süre sonra iş çıkışında açıl kıza başka yapacak birşey yok yada benim aklıma gelmiyor
    evt haklısın kardeş bende öyle yapacam önce biriki muhabbet etmek lazım
  • gelişmeleri yazarsan sevinirim
  • quote:

gelişmeleri yazarsan sevinirim
    niyetim de ciddi eğer olursa evlenirim bile

'den sonrasını okumadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

niyetim de ciddi eğer olursa evlenirim bile

'den sonrasını okumadım.

Alıntıları Göster
    gidip direkt söylersen kaybetme şansın %50 belki daha fazla..tanıma imkanın olsaydı keşke..en azından seni seviyorum falan deme seni tanımak istiyorum falan söyle ki yalan söylememiş olasın :)
  • direk gidip söylersen kızın kabul etmesi için kaşar olması gerekir sakın aşkına yenik düşüp böyle bir hata yapma
  • quote:

direk gidip söylersen kızın kabul etmesi için kaşar olması gerekir sakın aşkına yenik düşüp böyle bir hata yapma
    evet yarın sabah orda kahvaltı etmeyi düşünüyorum diyeceğim ki 2 yıldır buraya tem maddessi getiriyorum daha adınızı bile bilmiyorum diyerek muhabbete girmeyi düşünüyorum
  • tipin kızın tipi nasıl bi anlatta ona göre değerlendirelim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.