Şimdi Ara

kıza açılma konusu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar ben hafta sonu çok düşündüm patronunu kenara çekip konuşacam abi diyecem böyle böyle ben bi terbiyesizlik yapmamak için önce sizinle konuşmak istedim diyecem
  • ilk basta muhabbet kur daha sonra zamanla nolacagi belli olur
    Sabirli olmak gerekiyor sonunda hüsran olmamasi icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bad-i Hazan -- 26 Şubat 2012; 23:39:22 >
  • tamam bende sonunda hüsran olmasını istemiyorum ama patronuyla ciddi konuşmak daha mantıklı geliyo bana hiç değilse kızın çıktığı olup olmadığını öğrenebilirim eğer kızın çıktığı vs varsa onuda öğrenmiş oluruz
  • patronu arkadas gibi goruyorsan konus o zaman
    ciktigi olup olmadigini biraz sohbet ederekte anlayabilirsin
    ama sen bilirsin. Umarim mutlu olursun
  • kzın adı ne ya merak ettim??¿
  • aslı
  • güzel isim, insallah olur bu is. Yarın is çıkışı git yanına naber nasılsın falan de mesai saatlerinde zırt bırt ugrama kızı bıktırma
  • ona şunu söyleyebilirsin.

+sıla
    -efendim
    +sana sonunu bilmediğim iki kelimelik bi hikaye anlatayım mı?
    -evet..
    + seni seviyorum..
  • çok fazla karar değiştirdim belki ama paronla konuşmaktan vazgeçtim direkt kızla konuşacağım havadan sudan sonra da çay kag-hve içmeye davet edecem eğer gelirse istiyodur zaten diye düşünüyorum eğer istemezse bu iş olmaz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: boruanahtarı

çok fazla karar değiştirdim belki ama paronla konuşmaktan vazgeçtim direkt kızla konuşacağım havadan sudan sonra da çay kag-hve içmeye davet edecem eğer gelirse istiyodur zaten diye düşünüyorum eğer istemezse bu iş olmaz sanırım

kendin gibi davran, olduğundan farklı şeyler söyleme kıza seni yanlış tanımasın.
  • bugün gittim ben ama konuşamadım fazla

kız dedi iyiki geldin deterjan bitmişti varmı yanında falan dedi ama üstüme alınacağım bi durum yok sanırım deterjan için öyle dedi

sonra diğer elemanlar vardı beni tanımadı onlar buyrun bişey lazımmı falan yaptılar yok yok dedim ben yabancı değilim sonra kızdan bir su aldım parasını verdim çıktım muhabbet kurulacak ortam yok
  • şu kızla konuşmak için hala uğraşıyorum dün akşam kızın olduğu yere gittim dün bana iyiki geldin bende seni bekliyodum dedi ama deterjan bittiği için öyle söyledi neyse bugün de gittim gevrek yedim orda tabi konuşamadım pek çıkarken sordum akşam kaçta paydos ediyosunuz diye 20 00 dedi saat 19 45 ten 20 30 a kadar bekledim oranın önünde otobüs durağı var orda bekledim kız çıktı yandaki bakkaldan sakız oldı çıkarken beni gördü kafasıyla selamlaştık öyle olunca tam konuşacaktım ama öyle slmlaşınca onuda yapamadım yarın malzeme götürecem
  • quote:

şu kızla konuşmak için hala uğraşıyorum dün akşam kızın olduğu yere gittim dün bana iyiki geldin bende seni bekliyodum dedi ama deterjan bittiği için öyle söyledi neyse bugün de gittim gevrek yedim orda tabi konuşamadım pek çıkarken sordum akşam kaçta paydos ediyosunuz diye 20 00 dedi saat 19 45 ten 20 30 a kadar bekledim oranın önünde otobüs durağı var orda bekledim kız çıktı yandaki bakkaldan sakız oldı çıkarken beni gördü kafasıyla selamlaştık öyle olunca tam konuşacaktım ama öyle slmlaşınca onuda yapamadım yarın malzeme götürecem

abi az cesaretle olacak gibi
  • quote:

şu kızla konuşmak için hala uğraşıyorum dün akşam kızın olduğu yere gittim dün bana iyiki geldin bende seni bekliyodum dedi ama deterjan bittiği için öyle söyledi neyse bugün de gittim gevrek yedim orda tabi konuşamadım pek çıkarken sordum akşam kaçta paydos ediyosunuz diye 20 00 dedi saat 19 45 ten 20 30 a kadar bekledim oranın önünde otobüs durağı var orda bekledim kız çıktı yandaki bakkaldan sakız oldı çıkarken beni gördü kafasıyla selamlaştık öyle olunca tam konuşacaktım ama öyle slmlaşınca onuda yapamadım yarın malzeme götürecem

olacak kardeş hayırlı haberlerini bekliyorum.
  • Face'de kendini belli etmiş zaten.. Kız istemiyosa üstüne gitmeye gerek yok .
  • arkadaşlar kız cafenin başka şubesine geçmiş bende dün oraya gittim buraya geçmişsin senin buraya geldiğini duyunca senin için geldim dedim kızada güldü ve yaaaa öylemi dedi sonra araya iş muhabbeti girdi bnm adımı sordu telefonumu aldı malzeme için bugünde bekledim ama yol müsait olmadığı için çıkış saatine denk gelemedim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.