Şimdi Ara

Kıza Borç Para Verdim Geri Alamıyorum(sonuncu edit) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
5
Favori
8.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sap bir kardeşimiz bir kızın oyununa gelmiş borç para kaptırmış. utanarak istemiş ters yemiş. paranın uçtuğunu anlayınca konu açmış. herkes dalga geçince sonunu zebaniye çevirmiş.

gecmis olsun uzulme yediğin her kazık tecrübe olarak geri döner

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahhahahaha
    Ulan ciddiydide parayı alamayınca böyle bir şey mi uydurdun naptin?

• quote:

Orijinalden alıntı: cnmklvym

ben de 2 yıl önce 350 tl verdim. 1 yıl sonra istedim borcumu bayandan vermiyorum be dedi. bende onun hakkında bildiğim özel şeyleri ifşa ettim tüm ailesine rezil oldu. parada kendinde kaldı. ama içim baya soğudu. adilik yaptı çünkü hakketti bence.

Ne tür özel şeyleri ifşa ettin hocam?

• adam trolledi bizi

• çok sağlam giriş yapmışsın dostum
  • gerçek olay bu kesin,beklerim bundan
  • Heyecanlandım oglum kız seni çağırınca keşke gerçek olaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncuasd

Zebaniye çevrilmeden önce ki hali nasıldı?

Facebooktan paramı ödeyebilir misin yazmış. Kızda ödeyemem, bu aralar sıkışığım demiş. Burda bitirmiş normalde. Millet buna kerizsin diyince hemen zebaniye çevirmiş. Kazıklandığı olayı zebani diye yutturmaya çalışıyor şimdi.
  • self.uskuc kullanıcısına yanıt
    Bu parça benden sana gelsin
  • "Hikayeyi olustururken yola hedefim büyüktü, öyle siradan bir csb olmamaliydi. İnsanlarin kendinden bir sey bulacaklari , ilgiyle takip edecekleri bir csb olmaliydi ki yeterince sazan aga dussun
    Bir kere dh konu disinin zaafi olan guzel ve havali bir kiz mutlaka bulunmaliydi hikayede, okuyanlarin ilgisini uzerine cekmeliydi, ve ben , yani bas karakter ezik, asosyal, icine kapanik biri olmaliydi ki forumdakiler hikayeden bir seyler bulabilsin kendinde. Hikaye gercekci olmaliydi ama siradan olmamaliydi, ben de bizim gariban ana karakterimizi herkesin acima duygusunu somurecek bir konuma koydum. Bizim asosyal ezik kiza borc para verecekti, kiz da bunu sevgilisiyle catir cutur yerken bizim gariban bunlari gorup uzulecekti. Hikaye taslagini iyi oturtmustum, simdi sira gercekcilikteydi: ne kadar ayrinti olursa hikayede o kadar gercekci olur derdi edebiyat ogretmenimiz. Ben de kredi , burs , yaz okulu, facede son gorulme,bankamatige gitmemiz vs kismini ayrintilar okuyucuyu gercekcilige inandirsin diye hikayeye serpistirdim.

Ve hikayem bir sazan.avi icin hazir konuma gelmisti. İnsanlar bu asosyal pisirik gence hem uzulecek hem kizacak ama herkes ona tavsiyede bulunacakti. ".

Ulan bu kısmın dahi sonunda zebani falan çıkıcak sandım

• O konuda en tecrübeli benim. Kıza verdiğin parayı unut başın ağrımaz en azından
  • Zebaniye rağmen hala mesajlar geliyor gerçeklik bakımından

• Yaşamak istediklerini yaşayamayıp hayal kuruyorsunuz sonra gelip burada gerçekmiş gibi yazıyorsunuz.
  • Zebaniye kanan trolller adama hikayenin gerçek olmasıyla saldırmış geçmiş olsun geçen geçmiş

• ahahahahahahhah süper ya

• kızdan borç para aldım geri ödeyemiyorum ne yapmalıyım ?
  • Çok iyiydi bence
  • Sondan okumanın yararları.
  • self.uskuc kullanıcısına yanıt
    milletçe alkışlıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Çok iyiydi bence

Hocam sizin takdirinizi kazanmak beni mutlu etti, uzun suredir yorumlarini begenerek takip ettigim bir uyesiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi self.uskuc -- 5 Mayıs 2015; 17:00:00 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.