Şimdi Ara

Kıza Borç Para Verdim Geri Alamıyorum(sonuncu edit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
5
Favori
8.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar il disinda uni okuyorum. Pek özgüvenli birisi değilim biraz içe kapanığım. Her neyse bizim unide liseden tanidigim bir kiz vardi , tanidik dediysem merhaba merhaba , o kadardi lisede ilişkimiz. Kiz gecen sene hazirlikta 2-3 defa bana rastlayinca unide hal hatir sormustu az biraz sohbet etmistik. Kiz da guzel havali bir kiz. Her neyse bu kiz kasim ayinda unide bana rastlayinca seninle bise konusabilir miyiz dedi, tabi dedim, bana biraz borç verebilirmisin kimden isteyecegimi bilmiyorum dedi, ben de enayi gibi hemen tabi ki dedim. Ne kadar deyince 200 dedi, ben de tabi dedigim icin atmye gidip cekelim dedim ama coktan pisman olmustum dedigime. Ailemin durumu orta sayilir ayda 300 gonderiyor babam 400 de kredi+burs geliyor aylik 700 tl anca yetiyor bana kiyafet laptop taksidi vs derken. O ayda hesabimda 600 tl birikmisti, kiz bunu gorunce oo zenginsin dedi ve 300 olsa olur mu ya geri vericem lutfen buyuk iyilik yapmis olursun vs dedi. Ben de batti balik yan gider hesabi tamam dedim 300 verdim.
    Velhasil daha sonra ogrendim ki uludaga gitmis kiz benim verdigim parayla erkek arkadasiyla, muhtemelen oraya gitmek icin istedi yani, ve kizi her gordugumde selam verip yanimdan geciyorl hic borc muhabeti acmiyor. Aylardir icim icimi kemiriyor istemeye de yeterli ozguvenim yok ya terslerse vs diye korkuyorum. Bu aralar da sıkıstim biraz yaz okuluna 700 tl para yatirdim kaldigim 2 ders yuzunden ve para bana cok lazim.
    Acikcasi en cok zoruma giden bana cok ihtiyaci varmis gibi konusup erkek arkadasiyla o uludagda keyif yaparken benim burda para sıkıntisi cekerken face hesabina bakip fotolarina kahrolmam. Lutfen bi yardim kac gundur keyfim yerinde degil neredeyse 6 ay oldu hala vermedi borcunu.

Edit:
    Arkadas sizden gelen mesajlar da iyice sinirlendirdi beni cogunuz enayi olarak gostermissiniz, ona ofkem artti ve faceden:
    "Selam x, ya ben sana kasim gibi bir miktar borc vermistim de bu aralar yaz okuluna yuklu bir miktar bayildim, sıkıstim parasal olarak o yuzden sana da uygunsa bu aralar geri odeyebilir misin? Paraya cok ihtiyacim olmasa seni de zor durumda birakmam istemem ama dedigim gibi sıkıstim bu aralar :("
    Yazdim ilk basta goruldu yazdi goruldukten sonra 1.30 saat birsey yazmadi, sonra da
    "Ben de yaz okuluna kaydoldum ayni durumdayiz :) ben de sıkıstım bu aralar, sana yaz ortalarindan once odeyebilirim borcu, şuan param yok gercekten, mecbur disimizi sikicaz bu aralar :/"
    Yazdi ve ben bu mesaj karsisinda sok oldum, cok sinirlendim icimden agir seyler yazmak geldi ama hicbirsey yazmadim. Suan da cok sinirliyim kendime cok kiziyorum duvari yumrukladim gozumden yas geldi. Bin tane beddua ettim icimden . Yaz ortasindan once olmaz diyor, ben bunu nereden bulucam yazin ,yaz okulunda kampuslerimiz de farkli olacak zaten. Hicbir zaman alamayacagim sanki borcu, yuzsuz biri olsam rezil ederim herkesin icinde ama oyle degilim malesef. Herkes beni efendi, icine kapanik olarak biliyor , oyleyim zaten

Ne yapicam bilmiyorum parayi unutayim mi sizce, haram etmeyi dusunuyorum burnundan gelmesi icin

Edit 2: arkadaslar bu gece sinirimden uyuyamayacagimdan tekrar yazdim kiza faceden, yarini obur gunu bekleyemecek durumdaydim. Hayatimda ilk defa bu kadar sinirlenmistim. Faceden ona " ben anlamam x, oyle ya da boyle vereceksin parami, 6 ay gecti beni daha fazla oyalayamazsin. Eger param yok diyorsan , borcunu odemenin baska yollari da var. Erkek arkadasinin bilmesine gerek yok, aramizda halledebiliriz." Yazdim. Bunu sirf ona hakaret etmek icin sinirimden yazdim, paradan filan da vazgectim. Ben de yurtta kaliyorum okulun kiz da.
    O da yaklasik 2 dakika sonra :"bastan soylesene bunu ugrastiriyorsun sabahtan beri, eger ciddiysen misafir yatakhanesine gel halledelim su isi." Yazdi. Gozlerime inanamadim benimle dalga gectigini dusundum. Misafir yatakhanesinin alt kati genelde sevgililerin yiyistikleri yerdir ve yangin merdiveninden herkesin bildigi bir girisi vardir. Hisimla yurttan cikip yatakhane merdivenlerine yoneldim, onu da orada gordum. "Hadi bitirelim su isi birdaha da borc mevzusu acma" dedi. Ben de peki dedim. Heyecandan elim ayagim titriyordu. Alt kata gectikten sonra kapisi kilitli olmayan bir oda bulduk. Ben ne yapacagimi bilmiyordum, o hizlica soyunmaya basladi ve beni yataga ittirdi. Ustunu cikartip uzerime cikti. Tam o sirada karnindaki ejderha dovmesini farkettim . Bu ne diye sordugumda çin ejderhasi dedi. Ben de yoksa , yoksa.. derken tam o sirada zebaniye donsup beni yataga zincirledi. Yatagi da -2. Kattaki zindana goturdu. Teli zar zor cebimden cikarttim neyse ki zebani123 wifisi varmis parolasiz. Telden dh ye girip basima gelenleri yazayim dedim. Ama sarjim az kaldi bir de iphone sarji verse super olur.
    Bu da boyle bir animdir.

Final editi:
    Normalde bu editi yapmayip csbyi tadinda birakacaktim ama kimilerinin yilin csb si, kimilerinin son yillarin en iyi sazan.avi si, kimilerinin de dalga gecilmemek icin degistirilmis bir hikaye oldugunu soylemesi beni bu editi yapmaya itti
    Hikayeyi olustururken yola hedefim büyüktü, öyle siradan bir csb olmamaliydi. İnsanlarin kendinden bir sey bulacaklari , ilgiyle takip edecekleri bir csb olmaliydi ki yeterince sazan aga dussun
    Bir kere dh konu disinin zaafi olan guzel ve havali bir kiz mutlaka bulunmaliydi hikayede, okuyanlarin ilgisini uzerine cekmeliydi, ve ben , yani bas karakter ezik, asosyal, icine kapanik biri olmaliydi ki forumdakiler hikayeden bir seyler bulabilsin kendinde. Hikaye gercekci olmaliydi ama siradan olmamaliydi, ben de bizim gariban ana karakterimizi herkesin acima duygusunu somurecek bir konuma koydum. Bizim asosyal ezik kiza borc para verecekti, kiz da bunu sevgilisiyle catir cutur yerken bizim gariban bunlari gorup uzulecekti. Hikaye taslagini iyi oturtmustum, simdi sira gercekcilikteydi: ne kadar ayrinti olursa hikayede o kadar gercekci olur derdi edebiyat ogretmenimiz. Ben de kredi , burs , yaz okulu, facede son gorulme,bankamatige gitmemiz vs kismini ayrintilar okuyucuyu gercekcilige inandirsin diye hikayeye serpistirdim.

Ve hikayem bir sazan.avi icin hazir konuma gelmisti. İnsanlar bu asosyal pisirik gence hem uzulecek hem kizacak ama herkes ona tavsiyede bulunacakti.

Sonuc olarak csb nin bu kadar tutmasini beklemiyordum, ozellikle zebani editi sonrasi olumlu geri donusler beni keyiflendirdi diyebilirim, hikayenin gercek oldugunu iddia eden ağ sarhosu sazanlarin hala olmasi da ne kadar inandirici bir csb yazdigimi gozler onune seriyor benim icin.

Ben nickim tekrar unutulana kadar bir kosede pusuda bekleyecegim ve o gun geldigi zaman
    aglarimi konu disi denizine birakip yeni sazanlar yakalayacagim. Ve birdahaki sefer avim simdikinden daha buyuk, daha siddetli olacak. Bir sonraki csb de gorusmek uzere konu disi halki. Tetikte olun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi self.uskuc -- 5 Mayıs 2015; 13:56:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Erkek arkadaşını döv

• Bu aralar biraz sikisigim borcunu biraz erken odemen mumkun mu? De sikinti cikmaz hem kibar hem net.

• Hocam turbo sandım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi bitmedi şu enayi erkek muhabbeti CSB.Merhaba merhaba dediğin kıza kalemimi bile vermez kimse ne 300 lirası. Eğer olay gerçekse de çık karşısına paramı ver de.Yoksa içini çok kemirir.Gerçi geri vereceğini de sanmıyorum.
  • Direk iste borcunu, veremem derse başka şekilde halledebiliriz de, hiç yoktan iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 4 Mayıs 2015; 19:52:35 >
  • Ulan cebimde 20 lira varken 50 kuruş isteyen kızlara vallaha yok bi minibüs param var deyip geçiştiriyorum rahat rahat, adam 300 lira diyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • la sen 2 selam verdi diye nasıl kıza 300 lira verebiliyon.
  • Sen de ondan borç iste.O anlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus IV

Bi bitmedi şu enayi erkek muhabbeti CSB.Merhaba merhaba dediğin kıza kalemimi bile vermez kimse ne 300 lirası. Eğer olay gerçekse de çık karşısına paramı ver de.Yoksa içini çok kemirir.Gerçi geri vereceğini de sanmıyorum.

Yukari da yazdim , bana cok ihtiyacim var dedi ben de 50-60 tl sanip tabiki dedim sormadim sebebini , miktari sorunca 200 dedi, ben ne oldugunu anlamadan borcu almisti bile. Erkek arkadasimla yiycem parayi dese verir miydim sence? Yolda da sirin sirin konustu aklimi mesgul etti geri donmemem icin, simdi anlayabiliyorum ama is icten gecti

• Geçen sene arkadaş bir kız arkadaşına para göndermişti. Sonradan ödedi mi dediğimde ödedi dedi. Ama gerçekten mi ödedi yoksa bana mı öyle dedi bilmem.

• Faceden isteyeyim baska care yok

• dostum kusura bakma da kahkaha atarak okudum hala kopuyorum

• Ya seve seve ya öpe öpe de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garp the Fist

Geçen sene arkadaş bir kız arkadaşına para göndermişti. Sonradan ödedi mi dediğimde ödedi dedi. Ama gerçekten mi ödedi yoksa bana mı öyle dedi bilmem.

bunun seninle veya bu konuyla ne alakası var?
  • Edit:Zebani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1679fbhju -- 5 Mayıs 2015; 11:48:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

dostum kusura bakma da kahkaha atarak okudum hala kopuyorum

Foruma konu acmakta cekinirken sebebi senin gibilerin halime gulecek olmasiydi. Umarim benim ne hissettigimi basina kotu birsey gelmeden anlarsin birgün

• quote:

Orijinalden alıntı: self.uskuc

quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

dostum kusura bakma da kahkaha atarak okudum hala kopuyorum

Foruma konu acmakta cekinirken sebebi senin gibilerin halime gulecek olmasiydi. Umarim benim ne hissettigimi basina kotu birsey gelmeden anlarsin birgün

• Kız 2 selam verdi diye 300 verdiysen kim bilir elini tutsa nolur ders oklsun bidaha kimseye verme

• Okumadim ama ona yaptiginin onur kirici davranis oldugunu biran once soylemen gerek

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.