Şimdi Ara

Kıza Borç Para Verdim Geri Alamıyorum(sonuncu edit) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
5
Favori
8.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ''mecbur disimizi sikicaz bu aralar :/'' bu ne la? Durumun yoksa bana olan borcunu başka bi arkadaşından alarak ödeyeceksin malesef sen sıkacaksın dişini :) diyemedin mi?
  • Keşke 6 ay bekletmeseydin baya rahata gelmiş kız.Ama kızın verdiği cevaplara uyuz oldum resmen emrivaki yapıyor,sert bir dille vermesini söyle ne yap et al o parayı kibar falan olma sende ona emrivaki yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torika -- 5 Mayıs 2015; 0:14:08 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durumunu az çok anlıyorum. Bende birisine borç verirsem isteyemem kız/erkek farketmez. Mesela geçen yaz cebimde 400-500 tl para vardı, liseden tanıdığım bir kız arkadaş kredi kartı borcunu ödemek için sağdan soldan para topladığını duydum. Bana da mesaj attı, işte şu kadar borcum var param yok borç verebilir misin diye? Toplam borcu 1200 tl filanmış. O kadar veremem, vereceğim en fazla 100 tl dedim, idare et. Verdim parayı kısa zamanda öderim dedi. Üstüne düşmedim. Aradan 6-7 ay geçti borç ödenmedi tabi. Ama bir yere borçlu olmak nasıl az çok biliyorum. Çok şükür ağır borç altına girmedim kolay kolay girmem de. Bir şeye param yeterse alırım, borç bulup onu almam. Zaten o paradan umudu keserek vermiştim. Ama şöyle bir durumda var ki, teselli için demiyorum verilmiş sadakan varmış diye boşuna demiyorlar. Bu 6 ay içinde başımdan inanılmaz olaylar geçti hepsi de şansımın yaver gitmesiyle ucuz kurtuldum. (Bir tanesinde ölüme, 21 yıldır hiç bu kadar yaklaşmamıştım) Yani alabilirsen al tabi paranı ama alamazsan da haram etme bir yerlerde mükafatını görürsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: self.uskuc

quote:

Orijinalden alıntı: non legor non legar

Senin gibilere üzülmüyorum. Neyse bir musibet bin nasihattan iyidir.

Nicin benim ne kötülügüm var ona, ben ne yaptim ki suclu oluyorum, kimseye zarari dokunmayan kendi icinde sorunlarini halleden birisiyim, cok ihtiyacim var dedi o anlik bosluguma denk geldi ben bilseydim verir miydim

Ezik olmayacaksın. Git söke söke al o zaman. Milletin içinde hani benim param de. Bunları yapamıyorsa gelip buraya ağlama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Borcuna sadık birkaç arkadaşım dışında kimseye borç vermem, hele 2 günlük kıza hayatta vermem. Bugüne kadar kimseden borç almadım, Allah düşürmesin.

Sen biraz özgüven eksikliğinden dolayı vermişsin, biraz değil hatta baya özgüven eksikliğin var. Kız sorduğunda malesef bende bu ay sıkışığım diyecektim tamam sağol deyip defolacaktı, bir daha merhaba bile demezdi sana zaten menfaat dünyası.
  • açıkca söylüyorum malsın,enayisin
  • Baktın vermeyecek gibi duruyor ki bu durumda öyle duruyor sanırım geçiştiriyor seni, kızın arkadaşlarının yanında özellikle kalabalık bir yerde yanına gidiyorsun bana şu kadar borcun vardı 6 ay oldu ödemedin diyorsun sonra kız düşünsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Borcuna sadık birkaç arkadaşım dışında kimseye borç vermem, hele 2 günlük kıza hayatta vermem. Bugüne kadar kimseden borç almadım, Allah düşürmesin.

Sen biraz özgüven eksikliğinden dolayı vermişsin, biraz değil hatta baya özgüven eksikliğin var. Kız sorduğunda malesef bende bu ay sıkışığım diyecektim tamam sağol deyip defolacaktı, bir daha merhaba bile demezdi sana zaten menfaat dünyası.

Keşke....

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Borcuna sadık birkaç arkadaşım dışında kimseye borç vermem, hele 2 günlük kıza hayatta vermem. Bugüne kadar kimseden borç almadım, Allah düşürmesin.

Dünya çıkarcılık üzerine kurulmuş..
  • Seni güzel keklemiş kim olsa aynısını yapardı alınma malesef o parayı asla vermez verirse zor ama helal edip etmemek senin elinde ben olsam
    Suratına karşı beddua edip en kötü laflarla haram zıkkım olsun boğazından geçmesin gibi laflarım döylerim parayı zorla alırım vermesse işi zor kurtaramaz kimse onu benden böyle bir iki olay yaşamışlığım var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vere vere öğrencen kız sana ilk hayat dersini verdi hayat dersi pahalıdır sen yine ucuza kapatmışsın bir dahaki hayat dersinde görüşmek üzere geçmiş olsun

• tanımadığınız kişilere borç vermeyin he versenizde o parayı unutun.Ben çok yakın bir arkadaşıma (ailesini,çoğu şeyini biliyorum) 100tl vermiştim sonra o parayı haftaya ödeyeceğim demişti ödemedi bende ses etmedim.Sonraki hafta kendi verdi.
  • Ben birinden borç alsam asla rahat edemiyorum. Ödemek için özellikle uğraşırım ama adamlar tatile gidip, 6-7 ay vermyior. Milletteki rahatlığa bak.

• self.uskuc kullanıcısına yanıt
     Kıza Borç Para Verdim Geri Alamıyorum(sonuncu edit)

• başka türlü iste sende pampa
  • Oyalıyor seni ilk gördün zaman borcu hatırlat 1 hafta içinde bulmasını söyle

• O nasil ozguven eksikligi lan? Iki uc kere selamlastigim kizin birine 300 lira borc verecegim de sevgilisiyle fingirdesmeye gidecek uludaga. Dusununce bile gece gece sinirden uykum acildi. Ben olsam ilk gordugum yerde umugune yapisirim. Orda bilmem ne haltlar yerken borcunu mu dusundu de simdi "disimizi sikicaz:/" diyebiliyor? Gitsin bir sekilde bulsun 300 lirani.
    Kusura bakma ama sende de kerizlik varmis baya. Allah korusun boyle cekingenlikten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 28772 -- 5 Mayıs 2015; 0:34:12 >
  • Paranı almanın çok kolay yöntemi var..ilamsiz icra yoluyla ödeme emri gönderin bu kıza, bir hafta içinde itiraz etmeyecektir ve icra takibi baslatilacaktir,,
    Tabi bunu bilmediği icin tutuşur ve parani hemen öder...
    Aslında parasını kızlara kaptıran senin kılığında olanlara ve sana hiç acimiyorum..
    Paylaşmak istedim çünkü bircok insan esine dostuna güvenip para kaptırmış, işte geri almanin en basit yolu :)

• Hocam cidden anlıyorum seni.Hemde çok iyi anlıyorum.O para kolay kolay gelmez sana.Kendimizi kandırmayalım kız yaz ortasına kadar ödeme yapmaz sonra memleketine kaçar en iyi ihtimalle sonraki dönemde kızı görünce isteyebilirsin vermezse yeter artık 1 sene geçti dersin kavga dövüş verir.Facede biraz daha sert olsaydın şimdide alabilirdin bir ihtimal ama o ihtimal kaçtı artık.Böyle önemli bir hayat dersini 300 tl vererek aldığın için yine şanslısın kimileri binlerce tl kaybedip bunu anlıyor.Hayatta yakın arkadaşın değilse kimseye kolay kolay borç verilmez.Neyse giden gitti haram et fitil fitil burunlarından gelsin.

• Hocam sacmala kiz piskin piskin disimizi sikacaz demis. Git yuz yuze iste parani . zaten 6 aydir vermedin de. Nerden bulursan bul ama getir parami de . yok oyle ailenin senin icin gonderdigi parayi harcamak , düş bu işin peşine. Senin paranla kaşarlık yapıp , utanmadan sikisicaz demesin. Sen sikisacagina o sikissin . biraz atilgan ol ve al o parayi .

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.