Şimdi Ara

Kıza Borç Para Verdim Geri Alamıyorum(sonuncu edit) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
5
Favori
8.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumda sazan çokmuş, bide akıllıyız diye hava atarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

Konu doğruydu bence arkadaş yediremedi kendine konuyu trolledi yada yılın csb si.

Bencede doğruydu, millet baya yüklenince, erkeklik gururuna dokundu olay, olaya zebaniyi sokup csb süsü verdi uyanık

Kız iyi yapmış buna, inşallah hiç vermez

Son cümlene istemsizce güldüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yalan yok dövmeye kadar okudum
  • 10/8 basarili,

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

Konu doğruydu bence arkadaş yediremedi kendine konuyu trolledi yada yılın csb si.

Yediremedi
  • İnsanlarin hala konu dogruydu kendine yediremedi demesi cok iyi bir csb yazari oldugumu gosteriyor bence

• Ulan dedim ejderhadan bi yere bağlanıcak ya neyse derken zebaniyi görünce kahkaha attım

Sağlam kucağa oturtuyor hikaye ahahah eline sağlık.
  • adam kombolu csb yaptı.helal yeni bir csb türü mü doğuyor yoksa
  • self.uskuc kullanıcısına yanıt
    Sanalpazardan bi ilan AC 200 liralık kizin karttan cektir 190 alırsın olduğu kadar artik git erkek arkadaşı ondan iste veya
    Edit
    CSB mis Aferin

Ben çok okumadim ama yaz okulundan suphelendim hic kimseye borç vermeyin arkadaşlar hep 5 aydan aşağı alamadım o zor durumda bu zor durumda derken esas biz zorda kalioz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quakka -- 5 Mayıs 2015; 2:20:15 >
  • Okumayın zebani
  • Hikaye sağlammış

Bir zamanlar adet böyleydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ays Ays Beybi -- 5 Mayıs 2015; 2:57:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigara içe içe takip ettim konunu güzel csb
  • CSB DEĞİL!!!OLAY GERÇEKTİR.TEPKİDEN DOLAYI ERKEKLİK GRURUNA YEDİREMEDİĞİNDEN CSB SÜSÜ VERMİŞTİR DH HALKI BU NUMARAYI YUTMAZ
    EDİT:BEN İLK SAYFADAKİ CEVABI YAZARKEN EDİT YOKTU EDİT SONRA GELDİ SAZAN AVİ 2.SAYFADAKİLERDİR BİLGİNİZE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 5 Mayıs 2015; 3:01:04 >
  • Güzel güzel. Ağ atılıp beklenmiş. Yemi yutanlar toplanmış ve ağ çekilmiş. İçeride kalanlar hala yemin sarhoşluğunda, ağa takıldıklarının farkında değiller. İbretlik bir konu olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: What a Goal

Bu aralar biraz sikisigim borcunu biraz erken odemen mumkun mu? De sikinti cikmaz hem kibar hem net.

• bi an ne oluyor nereye gidiyor bu hikaye derken zebani beni dhye döndürdü
  • Vallahi helal olsun eski csbler gibi, yazilacaksa boyle yazilsin

• it kopuk boşuna mı okudum şimdi lan ben bunu
  • 50 tl den fazla borç verilmez birine ben 225 tl arkadaşıma gönderdim en yakın arkadaşlarımdan biri yarın vercem dedi 100 tl aldım 5 ay sonra şimdi benim yüzüm istemeye yok adamın vereceği bu da ders olsun tecrube olsun borçmu lazım ne kadar diyeceksin 50 mi 100 mü 50 mi tamam şuan yok ama yarın gelicek veririm dersin atm götürüp ayna gibi gösterirsin

paranı iste vermicek gibi ama yaza doğru takside falan bağla artık ne bilim
  • Konu CSB değil
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.