Bildirim
Kıza ne hediye alabilirim ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
3 hafta icinde seni arayip sorduysa ufak birseyler al. Hep sen arayip mesaj atinca konustuysaniz hic masrafa girme ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: J4ckSparr0w
Hoşlandığım kıza hediye alayım diyorum fakat ne alacağımı bulamadım.Kızla öyle çok yakın değiliz maalesef yeni yeni muhabbet ediyorduk sonra araya 3 hafta girdi konuşmadık işte.Alsam mı almasam mı onun da ikilemi var aklımda.
fotosu var mı sende varsa eğer kara kalem portesini yapmasını biliyorsan yap ver bilmiyorsan yapan yerler var -
Mezarlıktan çiçek topla, defter yüzünden, goftiden bir buket yap. Yeterde artar. -
3 hafta hiç konuşmadık desem benim öyle facebook,twitter takılma gibi olayım yoktur.Wattsapp falan da kullanmam .Okuldayken konuşuruz sadece öyle havadan sudan. -
Fikir çok güzelmiş gerçekten aklıma yattı gerçekten ama bu olmaz.Elimde fotoğrafı yok ben çizmeyi beceremem ve şuan yaşadığım şehirde böyle bir şeyi nerede yaptırabilirim bilmiyorum -
quote:
3 hafta hiç konuşmadık desem benim öyle facebook,twitter takılma gibi olayım yoktur.Wattsapp falan da kullanmam .Okuldayken konuşuruz sadece öyle havadan sudan.
ozaman yapılması gerekeni yap ve herkes gibi mesajla yada yüz yüze doğum gününü kutla, hediye işine girme. Tercih senin -
Yüz yüze kutlama işini yapacağım sınıftaki en yakın arkadaşının da doğum günü bugün ondan hoşlanan çocukta yakınım bir yerlere davet edip kutlayalım diyoruz.Ufak bir hediye alayım yinede diğer çocuk hediye almış çünkü ben boş gidersem garipserim açıkçası. -
quote:
Yüz yüze kutlama işini yapacağım sınıftaki en yakın arkadaşının da doğum günü bugün ondan hoşlanan çocukta yakınım bir yerlere davet edip kutlayalım diyoruz.Ufak bir hediye alayım yinede diğer çocuk hediye almış çünkü ben boş gidersem garipserim açıkçası.
Tercih senin :) -
Güzel beyaz bayan saatleri var eğer bütçen varsa 100 tl ye şık bi saat alabilirsin -
kırbaç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtuzz -- 28 Nisan 2015; 12:49:58 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X