Şimdi Ara

Kıza yürüdüm (KABUL ETTİ SS Lİ!!!!!!!!) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
12.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nonsmoke

Ben bu dediklerine çok üzülmek ama istememek yılmak sonra ne demek patlak karılar yoksa olmak bu karıların hepsi kamyon tekerleği :(
    Evet zaman değişmek artık karılar beklememek koca vermek önlerine gelen her erkeğe. Bulamamak patlamamış karıyı biz ne yapmak patlağı yapmak yama hahaha gülmek ben buna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    Ben zaten şart aramamak patlak veya değil ben istemek aşk ama aşk gelmemek hala yoksa aşk diye bişey olmamak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

Ahahhahahahahh ben de öyle zannettim harbiden varmış ama filmi

• zebaninin en sondan yarım bir şekilde görünmesi çok manidar ve güzel olmuş hocam tebrikler
  • Vıcık, vıcık bir ilişkiye hoş geldiniz.
  • Hocam kızın içine zebani kaçmış. Sinemaya gitme sakın. Mercan dede tarafından zindana atılabilirsin.

• Yarım zebani yardı yanlız beni ofiste kahkaha patlattım :Ddd
  • Amacin ney kanka.

Godosluk desem degil pezevenklik desem oda degil konunun amaci nedir anlamadim

• Konu dışı sakinleri yeni teknikler geliştiriyor, yapay zekayı devreye almanın zamanı gelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ElwinVanDyke

Konu dışı sakinleri yeni teknikler geliştiriyor, yapay zekayı devreye almanın zamanı gelmiş.
    Artık ctrl+f bile işe yaramıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gördüğüm en yaratıcı zebaniydi, tebrik ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

şu mesajı keşke milyonlarca kere artılayabilseydim. çok net ve temiz bir tespit.

internet forumlarında sözlüklerinde zaman geçiren herif net yıkıktır , birkaç site hariç. ama konu dışı onlardan biri değil

Alıntıları Göster
    +sonsuz

hiç lamı cimi yok ben de bunlardan biriyim maalesef.
  • zebani is dedected
  • Çok iyiydi ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler, aranan kalite

• Tam okuyordum, mutlu olmuştum senin adına taa ki o ZEBANİ'yi orda görene kadar. Neden yaptın nedennnn.
  • Ve işte rezilliğin görüntüsü. Velet mahremini özelini yayınlıyor. Bununla gururlanıyor. Pek modern toplumumuzda kadına verilen ayrıcalıklar arttıkça kadın gitgide daha da değersizleşiyor, bir nesne, bir obje gibi görülüyor. Mesela bu velet sanki bir araba almış gibi davranıyor.

Modern toplum diyee diyeee seviyesizlik, edepsizlik yerin yedi kat dibine ulaştı. Kızlarımız böyle çarşaf çarşaf reklam oldu, kendileri seviyesiz oldukları için böyle seviyesizlerle muhattap oldular. Aile kurmak aile olmak artık tamamen akıllardan çıkacak tamamen kafayı kırmış avrupa milletleri gibi olma yolunda hızla ilerliyoruz. Korkarım ki bizi bu durumdan kurtaracak tek şey Kurandanda bir o kadar uzaklaşıyoruz.

Evet kadınlar daha özgürsünüz daha serbestsiniz artık erkeklere mahkum değilsiniz. Ama artık hiçbir değeriniz kalmadı, kullan at peçeteler gibi olacaksınız, kimsenin kıymetlisi gözünün nuru hanımı olamayacaksınız. En neticede 50 yaşında kedilerinizle bedbaht bir son sizi bekleyecek. İnşallah pişman değilsinizdir.

• Bunun ingilizcesini okumuştum ben kızın death notu var. Kızın uzattığı hiçbir kağıdı alma yoksa ölüm meleğini görürsün ok ?
  • Hakkını verelim. Çok iyiydi.
  • sailorsaturn kullanıcısına yanıt
    Reis zebaniyi görmedin galiba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.