Şimdi Ara

kızdan hoşlanıyorum ama nasıl konuşsam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar ben 25 yaşındayım pazarlaama satış yapıyorum temm maddeleri pastaneye malzeme veriyorum orada tezgahtar kız var kız bana ben kıza gülüyorum bakışma da var biraz tam emin değilim ama

kız 3 kişi tezgahtar var birde patron var orada konuşamam ya daha yaşlıca yani orta yaşlı olan kadın var ona sorsam diyorum kızın çıktığı vs varmı diye kadın yanlış anlarmı bnm niyetim cidi kızla yakınlaşmak tanışmak istiyorum parmağında yüzük falan yok bana en mantıklısı kadına sormak geliyor

SİZCE NE YAPAYIM

• Ne kadına sorması dostum başka bir yol bul
  • kime soracam birader yada iş çıkışı bekleyip konuşmak lazım
  • lise çoçuklareı gibi olmas hocam kahve içmeye davet et gelirse zaten bitmiştir her şey :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy05

lise çoçuklareı gibi olmas hocam kahve içmeye davet et gelirse zaten bitmiştir her şey :)

aynen bu tarz bi davet yapmalısın dostum
  • senin bir yere çağırman falan zor çok fazla muhabbetin yoksa, ilk önce bir şekilde iş dışı o pastaneye uğraman gerek, biraz takip edip kızın mümkünse tek olduğu zamanları belirlemek, tabi senin için geldimle girme mevzuya, geçerken uğradım ne biliyim zaman aralığım vardı birşeyler yiyim de geldim gibi şeyler söylersin, kızın niyeti varsa zaten senin bu hamlenden mana çıkarır ve bir şekilde yemler seni, 1-2 genel muhabbet edip iş güç konusu geçince de bir ara birşeyler içelim muhabbet edelim falan dersin olumlu cevap alırsan da bağlarsın, bunun dışında iş çıkışında çok fazla tenhada olmadan önüne çıkabilirsin ama sanki rastlamış gibi yaparsın, yine burdaki karşılığı sana ipucu verebilir, bana kalırsa pastanedeki diğer çalışanları bu konuya sokma
  • ağzınla
  • quote:

Orijinalden alıntı: boruanahtarı

slm arkadaşlar ben 25 yaşındayım pazarlaama satış yapıyorum temm maddeleri pastaneye malzeme veriyorum orada tezgahtar kız var kız bana ben kıza gülüyorum bakışma da var biraz tam emin değilim ama

kız 3 kişi tezgahtar var birde patron var orada konuşamam ya daha yaşlıca yani orta yaşlı olan kadın var ona sorsam diyorum kızın çıktığı vs varmı diye kadın yanlış anlarmı bnm niyetim cidi kızla yakınlaşmak tanışmak istiyorum parmağında yüzük falan yok bana en mantıklısı kadına sormak geliyor

SİZCE NE YAPAYIM

her koyun kendi bacağından asılır. iş çıkışı görüşelimmi deyiver. öküz değil ya ne görüşeceğiz demez herhalde :D
  • Şu yazıyı 16 yaşında bir çocuk yazsa eyvallah derdim de 25 yaşındasın. Lap die seni istiyorum zaten denmez. Git tanış insan o insan hayvan değil konuşmayı biliyor!
  • quote:

slm arkadaşlar ben 25 yaşındayım pazarlaama satış yapıyorum temm maddeleri pastaneye malzeme veriyorum orada tezgahtar kız var kız bana ben kıza gülüyorum bakışma da var biraz tam emin değilim ama

SİZCE NE YAPAYIM

Ya yanındaki annesi ise :) İş çıkışı takip et birgün nereden gidiyorsa o saatte yolda karşılaşır gibi yap başka bir gün.. Sonrası sana kalmış .. nasılsın vs.. ondan sonra tam giderken şey birşey diyecektim.. Bi gün beraber bişeyler içmeye yada yemeğe gidebilirmiyiz eğer müsaitsen de.. eğer kız boş ise takıntısı yok ise kabul eder..
    hemen kabul edeceğini zannetmiyorum ama en fazla 1 hafta içinde kesin sonucu alırsın.. Bu arada benim yaş 19 :) hadi kolay gelsin abi :)

• BUGÜN O tarafa gitmeme fırsat olmadı ama yarın inşallah ya akşam ya sabah yapacağım bişeyler ama oradaki çalışanlardan kızın çıktığı olup olmadığını öğrenmekte yarar var bence
  • quote:

BUGÜN O tarafa gitmeme fırsat olmadı ama yarın inşallah ya akşam ya sabah yapacağım bişeyler ama oradaki çalışanlardan kızın çıktığı olup olmadığını öğrenmekte yarar var bence

Boru anahtarı sensin ayarla işte bi numara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.