Şimdi Ara

Kızı Nasıl Etkilerim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben İÜ Duim okuyorum kızda su ürünleri ama zorunlu hazırlıkta ikimizde kalınca yollarımız Beyazıt Yabancı Diller Fakültesinde kesişti sınıfa ilk geldiğimde süzdüm ortamı bu kızı buldum ilk baştaki salaklığım tam bir muhabbetim olmadan kızı instagramdan takip ettim ama geri dönmedi ve bende takibi geri çektim sonra sınav öncesi ben buna mesaj attım hocanın mailini sana lazımmış diye duydum dedim o da evet dedi bende hocanın mailini attım ona teşekkür etti Aykut sen misin dedi evet dedim dur kaydedeyim dedi sonra konuşmaya devam ettik kendini tanıtmasıiçin Bu melis nasıl biri anlatır mısın dedim o da mutsuzluklar arasında mutluluğu arayan ve birazda bencil olmak isteyen ve yapamayan biri dedi bende önemli olan mutsuzluklar içinde mutluluğu bulup onu elde tutmaktır dedim o da haklısın dedi neyse 17 Ocakta sınavımız var ve bende buna sınıfça buluşalım falan dedim gelir misin diye sordum o da tabi seve seve gelirim dedi bende bütün işi olan adamlara sordum ben gelemem diyince kıza dönüp herkesin işi varmış napsak diye sordum o gün düşünürüz en kötü beraber gideriz dedi büyük ihtimal Beşiktaşa falan gidilir biraz daha konuşmaya devam ettik ve bugün ilk mesajımı attın günaydın dedi konuşmamız perşembe başladı sizce hoşlanma olasılığı var mıdır bu ilişkinin olması için ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum tecrübeli abilerim kardeşlerim :)

• Kendini fazla kaptırıyorsun. Bu şekilde davranarak kızı elde etmen zor. Biraz daha ağırdan satmalısın kendini. Kızlar dünden razılığı sezer ve sezdiklerinde zaten cepte olursun ilgilerini kaybederler sana karşı. Biraz daha hayatını renklendir kendine meşguliyetler yarat. Mesela 17 Ocak günü bir işin çıksın. Sonra o düşünsün "yaa çocuk buluşma ayarladı ama gelemedi demek ki hayatında düşündüğüm kadar yer kaplamıyorum" desin o senin gözüne girmeye çalışsın. Bir şey yapmaya çalışmazsa da anlarsın ki senle birlikte olsa bile seni kendi tatmini için kullanacakmış,üzülmene değmezmiş.
  • Kolay lokma olma gizemli ol bir 2 kız vardı iş atan birisini engelledim trip attı bazen durduk yere atar yapar 2. Cisi insta resmini beğenip geri çektiydi nedir diye dersle alakalı soru aordum kevaşenin erkek arkadaşı varmış bana karşı bişe hissetti herhalde erkek arkadaşı Allah var benden daha iyi ama işte kızlar beyni farklı çalışıyor bende yanlış anlaşılmasın diye instadan engel attım daha mı gizemli oldu ne hala bakar :D kızlar gizemi seviyor herhalde anlamadım ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keepthechange

Kendini fazla kaptırıyorsun. Bu şekilde davranarak kızı elde etmen zor. Biraz daha ağırdan satmalısın kendini. Kızlar dünden razılığı sezer ve sezdiklerinde zaten cepte olursun ilgilerini kaybederler sana karşı. Biraz daha hayatını renklendir kendine meşguliyetler yarat. Mesela 17 Ocak günü bir işin çıksın. Sonra o düşünsün "yaa çocuk buluşma ayarladı ama gelemedi demek ki hayatında düşündüğüm kadar yer kaplamıyorum" desin o senin gözüne girmeye çalışsın. Bir şey yapmaya çalışmazsa da anlarsın ki senle birlikte olsa bile seni kendi tatmini için kullanacakmış,üzülmene değmezmiş.

Ben senin demek istediğini anladım eyvallah sağolasın fazla ilgi göstermiyorum gerektiği kadar buluşmaya gelince eğer iptal edersem kızı bir daha göremeyebilirim :D bölüme geçicem büyük ihtimal allah kısmet ederse buluşmada da kendi kişiliğimi karakterimii yansıtıcam ona kalmış benimseyip benimsememek sonuçta benden önemli değil ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kıza nasıl yürürüm?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.