Şimdi Ara

Kızı nereye götüreyim(yardım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
2.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iskenderciye götür. ince güzel duble bi iskender yedir, sonra da
  • Eve götür

Şaka bir yana; mevzu ne? Tanıma aşaması mı yoksa rutine binmiş olağan bir randevu mu? Tanıma aşamasıysa, şöyle ağaçlı, otlu, böcekli, kuş cıvılıtılı bir parktan daha bir yer olamaz. Sinema gibi bir saçmalığa hiç girişme, filmi evdede izlersin.
  • Bence bi araba kiralayıp sahilde güneşin doğuşunu izleyebilirsiniz. Veya balık tutan amatör balıkçıları izleyip gülebilirsiniz.
  • Tekne turuna çıkın teknede özel ikramalarda olur romantik bir yemek yersiniz denize nazır
  • İlk Randevu mu? İlk Randevu'dan BK'ya Sinemaya falan götürülmez sakın öyle bir hata yapma :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Eve götür

Şaka bir yana; mevzu ne? Tanıma aşaması mı yoksa rutine binmiş olağan bir randevu mu? Tanıma aşamasıysa, şöyle ağaçlı, otlu, böcekli, kuş cıvılıtılı bir parktan daha bir yer olamaz. Sinema gibi bir saçmalığa hiç girişme, filmi evdede izlersin.

Bu 2. olacak ama öyle kuşlu böcekli fazla yer yok gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wraths Trap

İlk Randevu mu? İlk Randevu'dan BK'ya Sinemaya falan götürülmez sakın öyle bir hata yapma :D

Sinema hiç planda yok hocam

• Dağa kaldır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte bak, Kız Rus olsaydı o seni nereye götüreceğini sorurdu

• Etimesgut taraflarında isen, eryamandaki parklar gayet güzel. Sessiz, sakin, nezih ortamlar. Yok kızılay, cebeci bilmem nereler diyorsan oraları sevmediğimden tavsiye veremem.
    Daha olmadı, eğer girebilirseniz ankara üniversitesinin fen edebiyat fakültesiydi galiba, dögol caddesi üzerinde, orası da güzel yer. Tam çimlerde yuvarlanmalık

Yani kısaca; hatuna baktığında görsel açıdan dikkatini bozmayacak, sesini rahatça duyabileceğin bir mekana git yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 1 Mart 2013; 13:52:35 >
  • Ben sana diyeyim. Götür Tunalı' da bir yere sonrasında alırsınız kahvenizi oturursunuz Kuğulu' ya. Mekan olarak Cafe des Cafes iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Etimesgut taraflarında isen, eryamandaki parklar gayet güzel. Sessiz, sakin, nezih ortamlar. Yok kızılay, cebeci bilmem nereler diyorsan oraları sevmediğimden tavsiye veremem.
    Daha olmadı, eğer girebilirseniz ankara üniversitesinin fen edebiyat fakültesiydi galiba, dögol caddesi üzerinde, orası da güzel yer. Tam çimlerde yuvarlanmalık

Yani kısaca; hatuna baktığında görsel açıdan dikkatini bozmayacak, sesini rahatça duyabileceğin bir mekana git yeter.

Park işini bende düşünüyorum hocam teşekkürler

• At arabaya bursaya iskender yemeye götür.
  • Önce sinemaya gidip sonra yemeğe giderseniz, yemekte konuşacak ekstra bir konunuz olur, sinema değil başka bir etkinlikte yapılabilir fakat her zaman yemeği sonra yapın emin ol çok işe yarıyor
  • sahilde güzel bir yürüyüş yapın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

sahilde güzel bir yürüyüş yapın bence.

Yapma işte bunu yapma.

• quote:

Orijinalden alıntı: TayfunCelik

quote:

Orijinalden alıntı: Creav

yemeğe çıkarağım gibi havalı cümleler kurup fast food köşelerinde hamburgere patatese boğulmayın ciddi ciddi yemeğe gideceğiz diyorsan götür güzel bir restoranta yemekten sonra da sinema ve ya cafe bar tarzı bir yerde takılırsınız. . .

Tömbeki diye bir mekan var orayı düşünüyorum aslında

bana da bi nargile ısmarla be abi be
    Allah sevdiğinden ayırmasın abi be
  • Hocam para limitimin var mi? Millet araba kirala bile demis cüsss

• quote:

Orijinalden alıntı: Moja

The Bigos, Barnie's Coffee, Big Chefs. Seç beğen al hocam. Eğer yemek yerine kahve falan içeriz diyorsan Lo&Loud da iyidir

Bunların adını söyleyemem la ben

Ankara için konuyu bende takip ediyorum, belki gün olur da yardımı dokunur.. Ankara'ya 4 ay önce öğrenci olarak geldim, Oran'da msb'deyim.. oran-kızılay-okul(aşti) gidip geliyorum, bir yer bilmiyorum.. Takipteyim..
  • Kızılay tarafında takılacaksanız Leman Kafeye götür. Paramız bol diyorsanız Yüksel Metro Çıkışında Park a veya Wine Houseye götür. Sonrasında yürüyüş yapasınız. Eğer bahçeliye gidecekseniz Cafe Crown veya 3. caddede leman ,El Paso veya Limanlı Bahçe, Eğer Tunalıya gidecekseniz Tapas, Golden Pub olabilir, Kuğulu park tarafları.

Bunun dışında zaten çeşitli Avm alternatiflerini söylemye gerek duymuyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.