Şimdi Ara

Kızı unutamıyorum ya taktik verin?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 hafta önce sınıftan bir kıza açıldım ama aşırı ilgi duyuyordum 3-4 ay söylemek için düşündüm ve bekledim. Kıza yüz yüze söylemeye çekindiğime en yakın arkadaşı yardımcı olur diye gittim önce ona bahsettim. O da söylemiş kızla konuştuk işte ben düşünmedim olmaz dedi işte. Okulda her gün gördüm sonraki günler neyse takmamaya çalıştım. Sonra okula gitmedim havalar sıcak diye. Finaller başladığı için mecbur okula gidiyoruz sınava girmeye.Önceki günler onu görmemeye çalıştım ama bugün gördüm karşılaştık bir an birbirimize baktık yanımdan öylece geçti. Hem moralim bozuldu hemde unutamamışım ben bu kızı.

• Hocam tanımadan etmeden çat diye söylenir mi böyle şey ? birde araya aracı koymuşsen resmen combo olmuş...
    1.cisi kızla normal arkadaş olup zaman geçirecektin,kız da sana güvenecekti alışacaktı biraz...
    2.cisi araya kimseyi koymadan konuşacaktın uygun zamanda
    sen bir ilişkinin başlaması için gereken 2 temel unsuru yok sayıp direk konuşmuşsun

ha bunları yapınca da her zaman olumlu sonuç alamayabilirsin,ama en azından şansını arttırmış olurdun..
  • Telefondan ve sosyal medyadan sil. Sanal ortamdan stalklama fotosu falan kalmasın elinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızı görmemezlikten gel.

Twitterdır,facedir,instagramdır,whatsappdır bunlardan hep sil kızı.

Kısacası o yokmuş gibi davran,yaşa.

Kimin umrunda ? Takıl.
  • yorgun şair kullanıcısına yanıt
    Muhabbet etmeden açılır mıyım ya muhabbetimiz vardı.Beraber halısahada maç izledik arabasıyla fakülteye bıraktı beni kantinde kafede falan takılmışlığımız var.Aracı işi yaptığım en büyük hıyarlık oldu zaten onu biliyorum.
  • J4ckSparr0w J kullanıcısına yanıt
    Hocam inan unutuluyor en unutulmaz dediğin bile gün gelir unutulur en vazgeçilmezim dediğin sıradanlaşıyor bir anda yukarıda da yazılmış ama tekrar etmede yarar var birisine açılacaksan muhakkak sana güven duymalı yani öncesinde muhakkak tanımalı seni ha bunu yapmadın diyelim ama bir başkası aracılığı ile iş yaptırmak bu konularda şansın varsa bile düşürür.Önümüz yaz malum okulda kapanacak unutursun....
  • hayat devam ediyor

• zamana yay.. finaller sonrasi rahatlamaya git. baska kız bulursun anında unutursun..
  • 17 yıl önce aşık oldugum ,deli gibi sevdiğim, günlerce peşinden koştugum ,göz yaşı döktüğüm ,hayaller kurduğum,onunda beni sevdiğini , benım için elınden gelen herşeyi yaptıgını, ama bir türlü kavuşamadıgım ,elde edemediğim veyahut nasip olmayan o kadını geçen gün gördüm.İki çocuk sahibi olmuş.İnan bana kalbim küt küt çarptı,nutkum tutuldu,nefes almakta zorlandım.Issız adam filmındeki son sahne gibi, nereye gidecegımı, ne yapacagımı bilemedim.Lanet olası AŞK böyle birşey ne yaparsan yap ,gerçekten AŞK denilen duyguyu yaşadıysan UNUTAMAZSIN......
  • Başka biri karşına çıkarsa unutursun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.