Şimdi Ara

Kızıl isyan serisi iron gold

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kızıl isyan hayatımda okuduğum en iyi seridir
    İron goldu türkçeye çevircekler mi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu yıl sonu yada önümüzdeki yılın başlarında çıkacak...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sağol bilgilendirdiğin için

• Seriyi uzun süredir görüyordum ama nedendir bilinmez bir türlü okumaya elim gitmemişti. Bir şekilde listedemde sürekli olmasına rağmen olmadı işte. Sonra kitaplara bütçemi kıstığım bu dönemlerde ilk iki kitabı epub olarak buldum ve kindle dan okudum. kesinlikle iki kitap da harikaydı. 3. kitabı ne yaptıysam bulamadım. On uda 555 sayfaya pdf ten okumaya katlanarak tabletten bitirdim. Gözlerin bir kısmını o ekranda bırakmış olsam da değdi. Şimdi hazır herşey bağlanmışken 4. kitabın varlığını öğrenmem herşeyi değiştirdi. Çevrilmeyince mecbur kendi dilinden okuyacağım :( . onun epubu tamam da adam 5. kitabı da yazmış onun ingilizcesini de bulamadım dijital olarak. Hala araştırıyorum gören duran olursa bir pm uzağındayım.
  • Bende pdf okudum tadını cıkartcak duzeyde ingilizcem olsa suan 4 de okuyordum ama maalesef yok 4. kitabı amazondan soyliyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: patakus

Bende pdf okudum tadını cıkartcak duzeyde ingilizcem olsa suan 4 de okuyordum ama maalesef yok 4. kitabı amazondan soyliyebilirsin
    Açıkçası ben de pek güvenmiyorum ingilizceme muhtemelen alacağım zevkin bir kısmını hiç edeceğim ama şu gazla okudum okudum.Daha evvel day by day armegeddon u okumak zorunda kaldım 1. kitaptan sonrası çevrilmemişti. Başlarda biraz zorlansam da alıştım ilerledikçe. Amazonda ben de gördüm ama dediğim gibi kitap bütçemi sıfırladım. Ya şimdiye kadar aldığım kitaplardan okuyorum yada kindle dan devam. Hem playstation hem kitap ev çocuk bütçe kalmıyor valla. Bir süre böyle en azından ama bu seri tamamlanınca Tr olarak set halinde kitaplığa çakarım muhtemelen .
  • Kitaba bu kadar ilgisi olan insan gormek guzel bu seriye hakkedilen değeri vermiyorlar bu seri oyle labirent serisindeki gibi 15 16 yasındaki ergenlere hitap etmiyor her yaş grubuna hitap ediyor.

Hayatımda en sevdiğim serilerden birididir

SPOILER

Darrowu herkes öldü biliyordu ve annesini gormeye gittiği bir bölüm var orda duygulanıp gözlerimden yaş geldiğini hatirlıyorum gercekten cok mukemmel bir kitapdı ama dedigim gibi bizim özentiliğe meyilli her zaman trende ayak uydurmaya çalışan milletimiz bir labirent serisi kadar değer vermedi bu seriye hani dune serisi gibi bilim kurgu olup ağırlık olarak felsefeye ve dine de hitap etmiyor her türlü konu var kitapda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İngilizceye başladıktan sonra bıraktım çok sonra Türkçesini alıp okudum demir altın ın ve biraz kızgınım.
    mal gibi bitti afedersiniz bekle şimdi diğer kitabı.
  • Hocam demir altın çöptü bence ilk 3 kitapta yaşadigim duyguları birdaha yaşama hevesiyle aldım ana avrat sövdüm darrow a
    yazar kitabı darrovun bakışından anlatması daha iyi bu kitapta bir biraz o ölen kraliçenin torunun sahneleri çok sağlamdı hele hele o biri atalarının geleneğine göre ölüm töreni yaptılar orda zaten bittim süperdi valla gerisi tırt
    ilk 3 kitapta okurken gözümden yaş gelen yerler vardı zamaninda

• @ripendis malesef ben de yukarıda yazdığım gibi beğenmedim kitabı. sanki yazar normalde seriyi kafasında bitirmiş de duygusal ($) sebeplerle seriye tekrar dönmüş gibi hissettim . kesinlikle tekrar Darrow un bakış açısına dönse daha verimli olur diye düşünüyorum. çoklu bakış kötü değil ama bu kitaba uymamış bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.