Şimdi Ara

kızıl ötesinin ne işe yaradığını bilen war mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu kızıl ötesini nasıl kullanıyosunuz. mesela telefonun kızıl ötesinden resim falan gönderilmiyomu???

• Yanlış tere açmışsın ceptelefonu ve aksesuarları bölümüne (tlf. dan bahsediyorsak) aççaktın ama yinede cevap veriyim evet yollayabilirsin iki tlf.nun kızılötesi uçlarını karşılıklı birbirlerini görbilecek şekilde tut böylece birinden diğerine aktarım yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profesyonel Okur -- 9 Ağustos 2006; 10:26:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cako94

Yanlış tere açmışsın ceptelefonu ve aksesuarları bölümüne (tlf. dan bahsediyorsak) aççaktın ama yinede cevap veriyim evet yollayabilirsin iki tlf.nun kızılötesi uçlarını karşılıklı birbirlerini görbilecek şekilde tut böylece birinden diğerine aktarım yapabilirsin

olayla çok alakasız olmuş senin bu cevap! arkadaş PSP üzerindeki kızılötesinden bahsediyor.

PSP'de kızılötesi şu anda işlevsiz ama ileriki versiyon sürümlerinde kızılötesinin açılmasını bekliyorum. yoksa neden koysunlar

• quote:

Orjinalden alıntı: cako94

Yanlış tere açmışsın ceptelefonu ve aksesuarları bölümüne (tlf. dan bahsediyorsak) aççaktın ama yinede cevap veriyim evet yollayabilirsin iki tlf.nun kızılötesi uçlarını karşılıklı birbirlerini görbilecek şekilde tut böylece birinden diğerine aktarım yapabilirsin

pardon aslında sende haklısın tlfn dan PSP ye kızıl ötesiyle resim gibi küçük şeyler aktaramazmıyız die sormalıydım. yinede saol... bide gerçekten hiç bi işe yaramıyomu öle duruyo orda kullanamıyom. çok sinir bozucu...
  • Türk insanında da elinde olanı boş bırakmama gibi bir içgüdü var değil mi...
    Multiplayer için koyulmuş olabilir mi?
  • Multiplayer için wifi var. Kızılötesi şimdilik bişeye yaramıyor. Ek yazılımlarla açabiliyorsunuz. İleride açılır mı, belli olmaz?
  • Muhakkak vardır bi hikmeti ama nedir ben resim yollamayı denedim olmadı ne wiriless nede başka yolla.
  • şu kızıl ötesi yerine insan bi bulutut koyar. kızılötesini artık nokia bile yeni modellerine koymuyo.
  • Sony marka televizyonları homebrew programlarla kontrol edebiliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xzer -- 10 Ağustos 2006; 12:26:45 >
  • İşte cvp geldi, sağol dostum
    quote:

Orjinalden alıntı: xzer

Sony marka televizyonları homebrew programlarla kontrol edebiliyoruz
  • Sadece sonyleri değil bir çok marka cihazı kontrol edebiliyoruz
    program yükleyerek uzakdan kumanda görevi yapıyor denedim
  • Telefon için güzel olabilir ama kızıl öteside çok bela bişey cihazı milim oynatsan dosyada hata oluştu diyor sinir ediyor adamı hiç olmasın daha iyi...
  • psp ps3 kontrol cihazı olarak kullanılabilecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Digiali

psp ps3 kontrol cihazı olarak kullanılabilecek

Süper olur
  • abi bu uzaktan kumanda olayi nasil oluyo yaa bilgilerinizi paylaşirmisiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.