Şimdi Ara

KIZILAY KANIMIZI PARAYLA SATIYOR !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ünite başına 100 tl alıyor kızılay peki sebebi ne bu ücretin alınmasının?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kanın toplanip depolanma ucreti.

• O zaman kan verenlere de para ödesin.
  • ozaman kan ihtiyaci olan kisiden bagisciya odenen parada alinir.
    Ben her defasında bunu bilerek kan bagisi yapiyorum ve yapmaya devam edecegim,1 kisiye bile yardimci olabilsem ne mutlu bana.

• Çok yanlış buldum. Daha düşük bir ücret belirlenebilirdi. Bilemiyorum.
  • SGK mısınız kardeşim sizene isterse 10.000liraya satsin birilerine can oluyorsunuz sonucta

• Kan veren kişilere yapılan testler ve o kanın alınması için yapılan maliyetin tutarı 100 tl nin çok üstündeymiş kardeş.hatta eşitlerden birisini dışarda yaptırmak istesek 100 dolar mi ney demişti doktor yani kızılay sadece yaptığı masrafı alıyor ki bunuda yapması gerek sonuçta hayır küfürmü ve bellli bir yerden geliri yok bağışlar vs. İle ayakta duruyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Esnaf Para Üstü Şeker Verdi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CrystaliZ kullanıcısına yanıt
    paran yoksa öl mü diyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

paran yoksa öl mü diyorsun?

Parasını SGK veriyor kimsenin cebinden para çıkmıyor.

• Kan Testi masraflarını bankaların depolanma ücretlerini. Kan toplama araçlarında ki Milyarlık eşyaların fiyatını sen verdin de mi adam para ile satsın. Zaten çok acil durumda adam önce para sonra kan demiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sgksı olmayanlar?bildiğim ve empoze edildiği kadarı ile sağlık tamamen bedava idi ülkemizde.

@KhaZiggs okadar vergi veriyoruz nere gidiyor onlar acaba?
  • Müşkül durumdakilere devlet bakıyor. Geriside çalışsın

• quote:

sgksı olmayanlar?bildiğim ve empoze edildiği kadarı ile sağlık tamamen bedava idi ülkemizde.

@KhaZiggs okadar vergi veriyoruz nere gidiyor onlar acaba?

Kızıl Ay Kamu kuruluşu değil ilk bunu öğrenin sonra gelip konu açın. Daha neye vergi verdiğini bilmiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 14 Ocak 2015; 11:34:59 >
  • KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    doğru diyorsun.açmadığım konu için özür dilerim.
  • quote:

doğru diyorsun.açmadığım konu için özür dilerim.

Konuyu sen açmamışsın ama açandan daha cahilsin

• KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    anlaşıldı ilber oltaylı
  • Ben bu yüzden kızılaya kan bağışı yapmam. Hasta olan için veriyorum anca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bagisini yap. Hasta olanada ver.
    Satmasin diyorsunuz ama, dogal afet durumunda battaniye cadir vs. Nasil karsilayabilecek.
    Tamam hos birsey degil ama yapacak bisey yok. Fiyat fazla evet.

• Kızılayın masrafları var diye komik komik şeyler yazmayın.Kızılayın ihtiyacı varsa devlet gelirleri ne işe yarıyor? Para bağışı yapanlar ne işe yarıyor?
    Bir kere o esnaf kafasını kaldırın çöpe atın.Devlet kurumu bilmem ne illaki kar elde etmez.Bazı kurumlar halk yararına zarar eder.Sgk zarar ederse halk için yaptığı hizmetlerden zarar eder.Şirket değil bu.Yaptığı masraflar halk yararına olur.Sosyal devlet bunu gerektirir.Sizin mantıkla parasız adamı hastaneye sokmamaları lazım.
    Öncelikle bu ülkede neden yaşadığınızı, devlet denen kurumun ne işe yaradığını, zor durumunda sırtını nereye dayayacağını düşün sonra burada yaz.Sizin mantık devlete kulluk gibi birşey.
  • montevo kullanıcısına yanıt
    Adamlar masraflarını çıkartıyor, yüzlerce çalışanı var babasının hayrına iş yapacak değil. Yolsuzluk yapmadığı sürece uygun bir şekilde giderlerini karşılaması gerek. Herkes ister bedava olmasını ama hiçbir şey bedava değil. Binlerce ünite kan, dev soğutma sistemleri ve yüzlerce test hepsi tek merkezde. İstemeyen poşete doldursun kanını götürsün, Allah Allah. Olaya bak, kan verdikten sonra "bizim kanımızın değeri bir kek mi/soda mı?" diyenler bir, bunlar iki...

@montevo , o sadece lafta hocam, sigortan varsa bile 5 TL muayene ücreti alınıyor, eczanede kesiliyor masraf. Benim masraf birikmiş bayağı, reçete yazdırmıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.