Diğer forumlar ölü olduğu için burdan yazıyorum . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kızılaydan ODTÜ'ye nasıl gidilir?

-
-
ODTÜ'ye giriş şu an sıkıntı.
Normal zamanda direkt metro ve ya Bilkent ya ODTÜ metrosunda in.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sonuçlar açıklanınca üniversiteye girip dolaşma imkanımız olur mu yoksa sadecee üniversiteye kayıtlı öğrenciler mi girebilir?
Kızılaydan metroya bin odtü’de in a1den ringe binebilirsin ama dışarıdan insan alıyorlar mı bilmiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Belgeyi gösterir girersin.
Almıyorsa baya iyi mizah olur.
Olmadı bana yazarsın. Yardımcı olmaya çalışırım.
Odtü sadece kendi öğrencilerini alıyor diye biliyorum. Kimlik de kabul etmiyordu. Yılların mezunu olan bile mezun kartı duruyorsa giriyor yakınlarıyla, biz öyle girmiştik. Yalan söyleyerek bir şeyler uydurarak girilir ama
Kazandıysan her türlü alacak zaten kimlik çıkana kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver Temren -- 6 Ağustos 2022; 15:26:3 >
Hocam ODTÜ yu kazandım zaten. Eylülde Hacettepe den kayıt sildirip ODTÜ ye kayıt yaptiracam aynı gün. O yüzden soruyorum :D
O ringlerde Ankara kart mi geçerli?
Odtüde ringler bedava
Hocam aşağıda bir arkadaş metrodan inince ringe bineceksin dedi. Ring mi var? Ankara kart geçerli mi ringte?
Usta ben de odtüdeyim ayıp bize güvenmiyon mu
Ring ücretsiz.
Ring saatleri değişiyor. Güzergahlar farklı.
Bu siteye bakabilirsin. Her zaman çalışmıyor. Her ringi de göstermiyor.(A1 kapısından kalkan ego otobüsü gözükmüyor örneğin. Kahverengi renk idi sanırım.)
Bilkent metrosunda inersin. ODTÜ'ye geçiş var oradan geçersin. Sonra 30 dakikada bir (yaz okulu süresince) ring kalkıyor. Ona binersin.
A1+taksi de iyi. Ya da A1+yürüyüş/A1+ring (ring ne zaman gelir falan işi biraz sıkıntı. Burada anlatamam.
Olmadı taşıt işletmeyi arayabilirsiniz. ya da görevliye sorun.)
Hocam olur mu öyle şey. Sizi tanımıyorum hiç görmedim. Yaralı pandayi bilmeyen yoktur. Yaralı panda direkt yürü deyince ring yok mu diye sordum öyle. Emin olmam lazım diye. Aşk olsun
En kolayı dolmuşa binmek. Kizilaydan dolmuşlar var içeriye giriyor
metroya biniyorsun, odtü durağında iniyorsun ve a1 girişinin oradasın. oradan da okulun içine 800m falan yakın baya. metro direkt okulun kapısında yani
-
Güvenparkdan odtü dolmuşlarına binebilirsiniz A4 kapısında indiriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X