Şimdi Ara

--KIZILDERİLİ KATLİAMLARI-- Medeniyetin yok oluşu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
16
Favori
8.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Farkli ve guzel bi konu olmus tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HünkarBeğendi

quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

quote:

aç bi istiklal marşı oku akif senin çok sevdiğin medeniyet hakkında ne demiş anlamaya çalış. benim atalarım savaşarak şehitler vererek bu topraklara gelmiş buraları fethetmiştir, amerikalıların ataları savaşmadan masum insanları vahşice akıl almaz yöntemlerle öldürerek oraları ele geçirmiştir. benim atalarım kendisinin canına kastetmeyen kimsenin kılına bile zarar vermemiştir, medeniyet dediğin batılılar toprak yada kaynak için değil sadece zevk için bile onmilyonlarca insan katletmiştir. medeni amerika halkı büyük kıtlıkta anaları çocuklarını, çocukları babalarını hepsi birbirini kesip pişirip yemiş ataları hem katliamcı hem de yamyam olan vahşiler sürüsüdür. onlara hayran olanların da içinde-özünde onlardan farkı yoktur.

Eskiden 'aç bir kere olsun Kur'an oku' denirdi de şimdi İstiklal Marşı versiyonu mu çıktı onun ? Mehmet Akif deyince bir sözü doğru olacak diye kural mı var ?

Aç biraz Nazım Hikmet oku Akif'i 'doğacaktır sana vaad ettiği günler hakkın' demesini nasıl eleştiriyor akılcı bir düşünce sistematiğiyle gör.

İşiniz gücünüz medeniyet düşmanlığı oysa hâlâ AB'den cebinize harçlık konuyor.

Nazim hikmet ci akp muhalifi sayin ateist arkadasim anladik marjinallikten haz aliyorsun. Sen soruma cevap ver konuyu saptirma. bizim atalarimiz hangi milleti katletmistir kime namertlik etmistir. Bazi vicdanli batililar bile ellerinin kanli oldugunu vahsi ve yamyam olduklarini kabul ederken sende bu hassasiyet ve asagilik duygusu neden? Ya onlardansin yada bu milletin degerlerimizin dusmanisin marjinallik hevesli yorumlarina yuce kitabimizi alet etme. Ayrica belirteyim ben azili bir akp ve demokrasi muhalifiyim beni ab den harclik alanlarin kalibina sokamazsin. sen once asiri marjinallikten bozulan seklini duzelt.

Cevap vermeye bile değmeyecek kadar boş konuşuyorsun. Milliyetçi falan değil yabancı düşmanı birisin ayrıca yabancıya olduğu kadar kendi yurttaşına da düşmansın.

Senin gibi ırkçlar en çok kendi milletlerine zarar verirler, bu hep böyle olmuştur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

aç bi istiklal marşı oku akif senin çok sevdiğin medeniyet hakkında ne demiş anlamaya çalış. benim atalarım savaşarak şehitler vererek bu topraklara gelmiş buraları fethetmiştir, amerikalıların ataları savaşmadan masum insanları vahşice akıl almaz yöntemlerle öldürerek oraları ele geçirmiştir. benim atalarım kendisinin canına kastetmeyen kimsenin kılına bile zarar vermemiştir, medeniyet dediğin batılılar toprak yada kaynak için değil sadece zevk için bile onmilyonlarca insan katletmiştir. medeni amerika halkı büyük kıtlıkta anaları çocuklarını, çocukları babalarını hepsi birbirini kesip pişirip yemiş ataları hem katliamcı hem de yamyam olan vahşiler sürüsüdür. onlara hayran olanların da içinde-özünde onlardan farkı yoktur.

Eskiden 'aç bir kere olsun Kur'an oku' denirdi de şimdi İstiklal Marşı versiyonu mu çıktı onun ? Mehmet Akif deyince bir sözü doğru olacak diye kural mı var ?

Aç biraz Nazım Hikmet oku Akif'i 'doğacaktır sana vaad ettiği günler hakkın' demesini nasıl eleştiriyor akılcı bir düşünce sistematiğiyle gör.

İşiniz gücünüz medeniyet düşmanlığı oysa hâlâ AB'den cebinize harçlık konuyor.

Nazim hikmet ci akp muhalifi sayin ateist arkadasim anladik marjinallikten haz aliyorsun. Sen soruma cevap ver konuyu saptirma. bizim atalarimiz hangi milleti katletmistir kime namertlik etmistir. Bazi vicdanli batililar bile ellerinin kanli oldugunu vahsi ve yamyam olduklarini kabul ederken sende bu hassasiyet ve asagilik duygusu neden? Ya onlardansin yada bu milletin degerlerimizin dusmanisin marjinallik hevesli yorumlarina yuce kitabimizi alet etme. Ayrica belirteyim ben azili bir akp ve demokrasi muhalifiyim beni ab den harclik alanlarin kalibina sokamazsin. sen once asiri marjinallikten bozulan seklini duzelt.

Cevap vermeye bile değmeyecek kadar boş konuşuyorsun. Milliyetçi falan değil yabancı düşmanı birisin ayrıca yabancıya olduğu kadar kendi yurttaşına da düşmansın.

Senin gibi ırkçlar en çok kendi milletlerine zarar verirler, bu hep böyle olmuştur.

tabi bu yüzden cevap vermeden duramıyorsun. ben milliyetçi falan değilim ama senin gibi afedersin yabancı aşığı da değilim bu bile bana yeter. ilk defa doğru dedin ama eksik söyledin bu ülkeye en çok zararı senin gibi yabancı hayranları vermiştir; sonra milliyetçiler mi vermiştir tartışılır. ırkçılıktan dem vururken resmen yabancı ırkçılığı yapıyorsun. kendinden olmayan bir ırkı bu kadar yüceltmek senin gibi yabancı aşıklarına has birşey, sana modası geçmiş marjinal yaşam tarzında başarılar diliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Blok listesine koyduğum üyelerin cevaplarının bildirimlerini de almasam keşke.
  • Arkadaşlar çok teşekkür ederim, konunun ilgi göreceğini düşünmemiştim hiç açarken.

Amerika'nın bile şu an utanç duyduğu ve kabul ettiği bu katliamdan hala Amerika'yı suçsuz göstermeye çalışan hemen üstümde ki arkadaşla rica ediyorum polemiğe girmeyin.
  • sözde siyah ırka özgürlük getirdiler ama halen 2.sınıftan öteye gidemediler birde müslüman olsalar vay hallerine..
  • Surda dursun okurum ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lejyoner1 kullanıcısına yanıt
    Konuya girer girmez en cok + alan mesaj lej mi diye bakmak

Lej boş yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mericuls -- 22 Kasım 2017; 19:0:44 >
  • Ama onlar batı, onlar Avrupalı, onlar aydın insanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mericuls

Konuya girer girmez en cok + alan mesaj lej mi diye bakmak

Lej boş yapma.

Lan meri beni mi stalkluyon :D ne zaman görüşecez meri

Boş yapma bu arada

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.