Bildirim
KIZILÖTESİ NEDEN YOK?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yanlışlıkla yanlış yere açtım. Biriniz şikayet edin de silinsin bari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: PSO J318.5-22
2014 yılındayız, ama maalesef bu özellik göz ardı ediliyor. Televizyon, klima gibi birçok elektronik aygıtı bu teknoloji ile kontrol edebiliriz. Tamam wi-fi var, fakat her yerde ve her cihazda yok. Bence büyük eksiklik. Aklıma 8310 geldi şimdi.
Sen tarih öncesinde kalmışsın. Kızılötesi direk görmedikçe çalışmayan eski bir teknolojidir.
Halihazırda kumandalarda kullandığımız sistem kızılötesidirO halde tarihin çok ötesinde yaşıyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSO J318.5-22 -- 10 Eylül 2014; 22:07:33 >
quote:
Orijinalden alıntı: beyinsis
quote:
2014 yılındayız, ama maalesef bu özellik göz ardı ediliyor. Televizyon, klima gibi birçok elektronik aygıtı bu teknoloji ile kontrol edebiliriz. Tamam wi-fi var, fakat her yerde ve her cihazda yok. Bence büyük eksiklik. Aklıma 8310 geldi şimdi.
Sen tarih öncesinde kalmışsın. Kızılötesi direk görmedikçe çalışmayan eski bir teknolojidir.
sen telefonunla klimayı, tvyi, uydu cihazını vs nasıl kumanda ediyorsun kızıl ötesi olmadan?
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: u.r.k.
quote:
quote:
sen telefonunla klimayı, tvyi, uydu cihazını vs nasıl kumanda ediyorsun kızıl ötesi olmadan?
Kime sordunuz?
-
-
-
Kızılötesini ben çağ dışı bulmuyorum. Yukarıda söylemi böyle olan biri var.Ona cevaben aksinin olduğunu belirtiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSO J318.5-22 -- 10 Eylül 2014; 22:14:43 > -
2014 yılında olduğumuz için olabilir mi ?quote:
Kızılötesini ben çağ dışı bulmuyorum. Yukarıda söylemi böyle olan biri var.Ona cevaben aksinin olduğunu belirtiyorum. -
quote:
Kızılötesini ben çağ dışı bulmuyorum. Yukarıda söylemi böyle olan biri var.Ona cevaben aksinin olduğunu belirtiyorum.
ben de o kişiye diyorum zaten. -
quote:
quote:
ben de o kişiye diyorum zaten.
Anladım da cümleleriniz tam manasıyla kime göre belli değil -
Ben de beklerdim kızılötesinin olmasını. G2'de var ve klimadan tv'ye bütün kumandalı aletleri kontrol edebiliyorum. Bazen şaka makinesi olarak da kullanılabiliyor
quote:
quote:
quote:
artık tvler wireless destekliyor. karasal digital yayından sonra o dandirik uydu cihazları seneye çöpe gidecek. klimanın kendi kumandası da yetiyor bana şahsen. bluetooth ve wifi var iphone'da. ikisi de gerekli. birini arabamda, diğerini heryerde kullanıyorum. boş bir tartışma...
-
quote:
Halihazırda kumandalarda kullandığımız sistem kızılötesidirO halde tarihin çok ötesinde yaşıyoruz
evet, tarihöncesi yetmişlerin teknolojisi. sadece eski tüplü tvlerde var. artık tüm yeni tvler wifi destekliyor. hoş zaten tüplülerin de birer kumandası var, sıkıntı yok yani. haberleşme için bluetooth ve wifi yeterli... ayrıca kızılötesinde güvenli iletişim imkanı yoktur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 10 Eylül 2014; 23:27:38 > -
Uydu cihazları çöpe gitmiyor. Çanak antenler kalkacak. Ayrıca önceden de belirttim: Wi-Fi bırakın ülkemizi Avrupa ve Amerika'da da her yerde her an yok maalesef.
quote:
Orijinalden alıntı: OnurD7
Ben de beklerdim kızılötesinin olmasını. G2'de var ve klimadan tv'ye bütün kumandalı aletleri kontrol edebiliyorum. Bazen şaka makinesi olarak da kullanılabiliyor
Teknosadaki televizyonlar tek dokunusda hepsi kapanmasi.
quote:
Uydu cihazları çöpe gitmiyor. Çanak antenler kalkacak. Ayrıca önceden de belirttim: Wi-Fi bırakın ülkemizi Avrupa ve Amerika'da da her yerde her an yok maalesef.
karasal digital yayın için led tvlere birer usb cihaz takılacak ve herşey bitecek. bazılarının şu an bile içinde var karasal alıcı. uydu cihazları da çöpe yani. -
Tv' nin kumandasi yok mu, hayal ediyorumda tv kumandasi masada dururken telefonu cikarip neden kanal degistirilir ve kac kere kullanilir. :))
Note 3 kullanirken birkac kez kullandim, benim icin gerekli degil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ipad etkin değil itunes"a bağlanın
- apple pencil bağlanmıyor
- tıp için tablet önerisi
- ipad pil sağlığı
- apk ios dönüştürücü
- final cut pro fiyat
- ipad batarya değişimi
- telefon işlemci sıralaması
- ipad mini 7 fiyat
- ipad air m2 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X