Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

kızım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar şöyle açılan konulara ciddi ciddi cevap vermeyiniz lütfen. ne demek deminki konuma kimse cevap vermedi böyle açtım ki cevap alayım. Bu erkeklere yapılmış çok büyük saygısızlıklık! Sizi kınıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeNoM

quote:

Orijinalden alıntı: Khaleesi-

quote:

Orijinalden alıntı: apollo717

dh erkeklerine abazamı demek istiyosun bakm sen ?

hayır ne alakası avr kötü niyetli olmayın deminki konuma kimse bakmadı başlık ilgi çekince bakıyoruz yalanmı bende yapıyorum aynı şeyi?

atmosfer dışına çıkan tamponunu indirebilecek sabrı burda kimse sana göstermez.. yanlış yerdesin..

Allah Allah çattık heralde sen kimsin de hakaret yağdırıyosun klavyeden?

• oğlum
  • Anlaşıldı, bir daha biseksüelim diye konu açmazsam.
  • 'kızım?Diye sormuşsun.bir de cinsiyetinden de mi şüphe duyuyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızın elimizde anlaştığımız parayı anlaştığımız yerde istiyorum işin içine polis karıştırma yoksa onu bir daha göremeye bilirsin.
  • "Yaz kızım 200 torba çimento" diyen patronunun hangi iş dalından olmasını istersen o bölümü seç.
  • arkadaşlar niye küçümsüyosunuz bu kadar anlamıyorum?herkes 10bine giremiyo kaldı ki 30 bin korkunç bir sıralamada değil neresi oluyosa oraları düşünüyorum bu küçümser tavrınız niye?Boğaziçine gidince çokmu bişey olucaksınız önce insan olun
  • Arkadaşlar yeni konu açmak istemiyorum, arkadaşım da uluslararası ilişkiler düşünüyor ama açıkçası ne iş yaptıklarını, iş imkanlarını bilmiyoruz. Kısaca açıklayabilecek var mı? Rehberlik hocasıyla konuştuğumuzda pek sıcak bakmamıştı o uluslararası ilişkilere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKepo

Arkadaşlar yeni konu açmak istemiyorum, arkadaşım da uluslararası ilişkiler düşünüyor ama açıkçası ne iş yaptıklarını, iş imkanlarını bilmiyoruz. Kısaca açıklayabilecek var mı? Rehberlik hocasıyla konuştuğumuzda pek sıcak bakmamıştı o uluslararası ilişkilere.

kimse sıcak değil uluslararasına ingilizce iktisat dahamı iyi sence?
  • Benim araştırdığım kadarıyla ikisinin de iş garantisi yok. Mezun olunca hiçbir sıfatın da olmuyor. Ya KPSS'ye girip ilgili alanda memur olmaya çalışıyorsun. Yada özel sektörde kendini geliştirdiğin kadar bir iş buluyorsun. O yüzden bölümler arasında pek fark olacağını düşünmüyorum.

Not: Psikoloji seçtim. Bu yüzden bu konuda çok da bilgili değilim. Seviyeyi yükseltmek için yazdım. Forumda iki bölüm hakkında da ayrı ayrı açılmış başlıklar var. Onlara bakıp bilgi edinebilirsin. Veya başka bir başlık aç. Buraya sosyal hayatta beklediği ilgiyi göremeyip aklınca intikam almaya çalışan erkekler yağacak çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omgtkk

Benim araştırdığım kadarıyla ikisinin de iş garantisi yok. Mezun olunca hiçbir sıfatın da olmuyor. Ya KPSS'ye girip ilgili alanda memur olmaya çalışıyorsun. Yada özel sektörde kendini geliştirdiğin kadar bir iş buluyorsun. O yüzden bölümler arasında pek fark olacağını düşünmüyorum.

Not: Psikoloji seçtim. Bu yüzden bu konuda çok da bilgili değilim. Seviyeyi yükseltmek için yazdım. Forumda iki bölüm hakkında da ayrı ayrı açılmış başlıklar var. Onlara bakıp bilgi edinebilirsin. Veya başka bir başlık aç. Buraya sosyal hayatta beklediği ilgiyi göremeyip aklınca intikam almaya çalışan erkekler yağacak çünkü.

çok haklısın çok araştırdım rehberlikler tanıtım günleri internet vs. ama hala net bişey yok kafamda işletme iktisat uluslararası bölümleri bana hep yakın gelmiştir ama bu bölümler hep yerin dibine sokuluyor.Ne okumam lazım beğendirmek için anlamıyorum.

• quote:

quote:

Arkadaşlar yeni konu açmak istemiyorum, arkadaşım da uluslararası ilişkiler düşünüyor ama açıkçası ne iş yaptıklarını, iş imkanlarını bilmiyoruz. Kısaca açıklayabilecek var mı? Rehberlik hocasıyla konuştuğumuzda pek sıcak bakmamıştı o uluslararası ilişkilere.

Açıkçası TM okuyor olsam, sıralamam da iyiyse işletme-iktisat düşünürdüm. Nedense bana hep daha sıcak gelmiştir, hangisi iyi hangisi kötü şeklinde yorum yapabilecek kadar bilgim yok maalesef.
    Arkadaşıma da İstanbul üni ingilizce iktisat geliyor büyük ihtimalle ama İstanbul'da yaşama sıkıntısı çekeceğini düşünüyor. Bir de kendisi siyasal-kamu uluslararası ilişkiler düşünüyordu, negatif yorumlar gelince onun da kafası çok karıştı. Onun adına araştırıyorum bu alanları.

• quote:

quote:

quote:

Açıkçası TM okuyor olsam, sıralamam da iyiyse işletme-iktisat düşünürdüm. Nedense bana hep daha sıcak gelmiştir, hangisi iyi hangisi kötü şeklinde yorum yapabilecek kadar bilgim yok maalesef.
    Arkadaşıma da İstanbul üni ingilizce iktisat geliyor büyük ihtimalle ama İstanbul'da yaşama sıkıntısı çekeceğini düşünüyor. Bir de kendisi siyasal-kamu uluslararası ilişkiler düşünüyordu, negatif yorumlar gelince onun da kafası çok karıştı. Onun adına araştırıyorum bu alanları.

benimde istanbul ing iktisat tutuyor.Fakat iktisat matematik ağırlıklı o yüzden çok keyif alamayabilirim okumaktan.İstanbul ing işletmede yakındı sıralamama ama meğerse kampüsü Avcılardaymış yol yakınken öğrendim neyseki.Şimdi uluslararasına bu kadar olumsuz yorum yapıyolar ama uluslararası okuyanda Dış ticaret gibi alanlara kayıp özel sektörde yükselemezmi benim merak ettiğim bu

• quote:

Orijinalden alıntı: omgtkk

Benim araştırdığım kadarıyla ikisinin de iş garantisi yok. Mezun olunca hiçbir sıfatın da olmuyor. Ya KPSS'ye girip ilgili alanda memur olmaya çalışıyorsun. Yada özel sektörde kendini geliştirdiğin kadar bir iş buluyorsun. O yüzden bölümler arasında pek fark olacağını düşünmüyorum.

tempra araba vardı bilir misin?
    seni görünce aklıma o geliyor nedense..

kızım ?

• Okusan nolur, potansiyel issizsin bu bolumlerde.

• VeNoM kullanıcısına yanıt
    Yok, hocam. Hiç duymadım. Arabalarla ilgili değilimdir. O yüzden neden benzettiğinizi anlamadım. Ama nickle alakalıysa açıklayayım. "Oh my god. They killed Kenny"nin kısaltmasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vince Gilligan

Okusan nolur, potansiyel issizsin bu bolumlerde.

siz bu bölümü okuyup kendinizi geliştiren birimisiniz? öyle olup işsizmi kaldınız? eğer öyleyseniz inanacağım.Yok kulaktan duyma hukuk tıp hariç herşey işsiz mantığıyla cahillikle yazıyorsanız bi gidin işinize:)
  • quote:

quote:

siz bu bölümü okuyup kendinizi geliştiren birimisiniz? öyle olup işsizmi kaldınız? eğer öyleyseniz inanacağım.Yok kulaktan duyma hukuk tıp hariç herşey işsiz mantığıyla cahillikle yazıyorsanız bi gidin işinize:)

sayisalim ben.

• quote:

quote:

quote:

sayisalim ben.

bilginiz olmayan şeylere yazmayın o halde kendini geliştirdikten sonra her bölüme ekmek vardır ben sadece artısını eksisini tartışmak için açtım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.