arkadaşlar dmeinki konuma kimse bakmadı:( çok üzdünüz beni ondan kız olduğumu belirttim yanlış anlaşılma olmasın :( sosyoloji mi daha iyi uluslararası mı lütfen bişeyler yazın uluslararası olursa ist üni sosyoloji olursa odtü
ikisi de yaramaz...
quote:
Orijinalden alıntı: mekatronikçi
ikisi de yaramaz...
neye yaramaz arkadşaım herkes sayısalcı mı tm de kaç bölüm var sanıyosun tövbe yarabbi mekatronikmi okicak herkes BÖYLE YORUM YAZCAKLAR YAZMASIN
sarışınsan uluslararası ilişkiler, esmersen sosyoloji.mini eteğin varsa uluslarası ilişkilerde çok iyi yerlere gelirsin.sosyolojidede ağzını gere gere konuşmak önemli.
Ben de kizim hadi dayanisma yapalim
Uluslararasi iliskilerin adi guzel mezun olunca is imkani yok ya da torpil sart bence sosyoloji
hahahahaahaha :D böyle konuya böyle cevap tebrikler!!
quote:
Orijinalden alıntı: Khaleesi-
quote:
Orijinalden alıntı: mekatronikçi
ikisi de yaramaz...
neye yaramaz arkadşaım herkes sayısalcı mı tm de kaç bölüm var sanıyosun tövbe yarabbi mekatronikmi okicak herkes BÖYLE YORUM YAZCAKLAR YAZMASIN
Alıntıları Göster
sen fikir almak değil kendini tatmin etmek istiyorsun... git ne okursan oku...
quote:
Orijinalden alıntı: hotchner12
sarışınsan uluslararası ilişkiler, esmersen sosyoloji.mini eteğin varsa uluslarası ilişkilerde çok iyi yerlere gelirsin.sosyolojidede ağzını gere gere konuşmak önemli.
esmer mini etekli nolucak ?
Khaleesi-K
kullanıcısına yanıt
sekreter
bilmemki bana uluslararası daha iyi gibi geldi :(
quote:
helal
Kızına ne oldu?
quote:
Orijinalden alıntı: ElrondPeredhil
sekreter
dh erkeklerine abazamı demek istiyosun bakm sen ?
quote:
Orijinalden alıntı: apollo717
hayır ne alakası avr kötü niyetli olmayın deminki konuma kimse bakmadı başlık ilgi çekince bakıyoruz yalanmı bende yapıyorum aynı şeyi?
quote:
kardeş imzandaki şiirin Türkçesini de bir yaz da anlayalım güzel bir şeye benziyor
quote:
Orijinalden alıntı: Nbrcnm
Kızına ne oldu?
?
quote:
Orijinalden alıntı: VeNoM
quote:
helal
arkadaşlar iyi niyetimle birşey sordum yardımcı olmayacaksanız çıkın lütfen saçma sapan muhabbetlere girmek istemiyorum:(
quote:
Orijinalden alıntı: Khaleesi-
quote:
hayır ne alakası avr kötü niyetli olmayın deminki konuma kimse bakmadı başlık ilgi çekince bakıyoruz yalanmı bende yapıyorum aynı şeyi?
atmosfer dışına çıkan tamponunu indirebilecek sabrı burda kimse sana göstermez.. yanlış yerdesin..
quote:
Orijinalden alıntı: VeNoM
quote:
kardeş imzandaki şiirin Türkçesini de bir yaz da anlayalım güzel bir şeye benziyor
hocam şarkı o anathema - angelica çeviriden bakarsın