Kızımın TYT 65, AYT 50 netine kaç sıralama gelir?
-
-
80k -
Eşit ağırlık mı sayisal mı -
70 75k diyorum, hemşirelikte iyi para var. Düşünülebilir -
hocam burda veya başka soylenenlere bakmayin bence bu sene şaşırtıcı bir sene oldu, sıralamalar hiç bir seneye benzemeyecek gibi.. -
abi buraya sormak yerine kızınızın öğretmenlerine sorun bence -
sence kac gelır bneımde aynı netler.
-
bir fikrim yok tahminde bulunmak çok yanlış olur -
Sayısal kardeşim.
-
Ciddi, o kadar yüksek gelir mi... Teşekkür
-
Kendisi bunu istemediği için danışayım dedim. Biraz moral bozukluğu oldu
-
abi buradakiler bir şey bildiklerinden değil de kafalarına göre konuşuyorlar daha çok moralini bozarlar. kızınızın sonucu umarım istediği gibi gelir -
Amin kardeşim. İnşallah siz de yüzünüzü güldürecek sonuçlar alırsınız hayatta...
-
Diploma notumuz 84
-
puango veya ertan sinan şahin puan hesaplama sitesine netlerini girin orada çıkan 2019 sonuçlarına yakın gelir.
-
60k - 65k civarı gelebileceğini düşünüyorum. Sıralama hesaplayan siteler var. 2018 veya 2019 ile kıyas edin. Geçen sene ile kıyas etmeyin geçen sene sınav çok kolay olduğu için sıralamalar çok oynadı. Simdiden hayırlı bir tercih dönemi geçirmenizi diliyorum.
-
abi sıralama hesaplama sitelerine girin 2018-2019 ortalamasını alın
-
2019 dan kötü 2020 den iyi gelir -
Allah razı olsun kardeşim. Hepinizin hakkınızda hayırlısı olsun
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
abi buraya sormak yerine kızınızın öğretmenlerine sorun bence
|
hocam burda veya başka soylenenlere bakmayin bence bu sene şaşırtıcı bir sene oldu, sıralamalar hiç bir seneye benzemeyecek gibi..
|
Benzer içerikler
- istatistik okunur mu
- tıp dönem 1 kurul 1 soruları
- test kitabın basım yılı nasıl öğrenilir
- sıfırdan hemşirelik kazanmak
- normal koşullar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X