Şimdi Ara

Kızın bir sicak bir soğuk davranması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
7.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam soğukta değil ki ya belki de bi sorun vardır ondan yazmıyordur bugün sence yazayım mi
  • Namsocneg N kullanıcısına yanıt
    Hocam soğuk davranıyoru ben yazmıyor diye söyledim tek sıkıntı yazmaması
  • Direk yol ver.Kızın ilgisi olsaydı senle konuşmaya devam ederdi.Konuşmaya çalışırsan ancak bir tarafını kaldırırsın.Dahası ondan hoşlandığını anlarsa duygularınla oynamaktanda çekinmez.Kızlar için etraflarında egolarını tatmin edecek fakat yüz vermedikleri erkekler olsun isterler.Sakın o türden bir erkek olma.Kız senle ilgilenmiyorsa anında yol ver.
  • Long Nightt kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam zaten bende öyle düşünüyordum yazarsa söylerim yoksa yazmıcam umrumda da değil artık
  • Yedekde değilsen adet düzensizliği vardır😂
  • Ya böyle taktikler çok yanlış bence
    Sonuçta ilerisini düşünüyorsun ve nereye kadar taktik yapicaksin ben olsam yazarım 2-3 soğuk cevap verirse istemiyordur
  • aslında bizim memlekette kızlar egosuz idiler ve böyle şeyler hiç yaşamamıştım ama İstanbul'a gelince tabi çok kalitesiz insanla karşılaşıyosun. ben bunu bir kız ile yaşadım, kendi benimle irtibata geçtiği ve benim numaramı alıp sosyal medyada kendi beni eklediği halde iki gün sonra mesajıma cevap vermeyip ego yapmıştı. tabi bir daha yazmadım ben de. öyle kaldı. resmen suratımıza ego tekmesini yedik yani ama en kötüsü kıza ulaşan ben değilim, o bana ulaşmıştı. çok kötü durum benim için.

aradan iki sene falan geçmiştir, bu beni aramaya başladı, aradığı sırada iş için Ankara'dayım ve karlı-fırtınalı havada otele koşturuyorum, telefonu açabilecek durumda değilim ama bu da manyak gibi sürekli arıyo hiç vazgeçmiyo. otele girer girmez açtım, naber nasılsın falan dedi, buluşalım dedi. dedim ben şehir dışındayım. ne zaman döneceksin dedi. yarın dönecem dedim, acele bir durum mu var dedim. ciddi sordum yani laf sokmak için değil. kız yanlış anladı, evlendin mi dedi, yoo dedim. hıı tamam falan dedi. böyle salak bi muhabbetti.

İstanbul'a dönüşümde kıza dönüş yapacaktım sözde ama dönmedim bilerek. sonra tekrar arayıp gene buluşalım demiş olsaydı buluşurdum ama kısasa kısas yaptım. en son kendisi bana cevap vermemişti iki sene önce, şimdi de ben onun talebini askıda bıraktım ve umursamadım. tabi bunu tek seferlik yapıyorum. o bana ne yaptıysa aynı davranışı iade etmiş oluyorum böylece.

öyle: "ben seninle istediğim zaman iletişime geçerim, sonra istediğim zaman cevap vermeyi keserim, aradan iki sene geçince seninle buluşmaya karar verirsem sana bi telefon çakarım köpek gibi gelirsin buluşmaya" yok. karşı tarafa sana ne yaptıysa aynısını tek sefer iade edeceksin. karşı taraf aynı ayıbı tekrar yapacak olursa, gene bi kez daha aynısını ona yapacaksın. karşı taraf normale dönerse sen de normale döneceksin.

bu olaydan bir sene sonra falan baktım evlenmiş. baya temiz yüzlü görünen bi çocuk bulmuşlar. biraz cadaloz gibi biriydi bu kız, umarım beynini öpmez çocuğun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 15 Mart 2020; 21:40:59 >

• Boş işler. Kızı salla geç. İsteyen her türlü yazar..
  • Hepsi aynı.
  • Exocoetidae kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle canı isterse uğrasamam kimseyle
  • Sakın yazma o yazıcak bekle sadece.
  • ya yaşı ufaktır ya da zeka yaşı..
  • Vieux12 V kullanıcısına yanıt
    Çok eminiz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: altayturk

Çok eminiz hocam
    Hemde aşırı eminim sadece bekle. :)
  • Vieux12 V kullanıcısına yanıt
    Bugün de yazmadı bakalım hayırlısı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.