yazışırken eniştemiz kızmadı mı gibisinden bir şey yazdım o da yok kızmadı gibisinden bi şey yazdı bundan sonra daha samimi yazmaya başladı yarım saat boyunca aralıksız yazıştık meriç misin niye yazıştın demeyin, hiç arkadaşım yok, arkadaş arkadaşın p****idir, bu kızın arkadaşlarına yanlarım, güzel bi kız olduğundan arkadaşları da güzeldir bunun, zaten ortamlara akıyor genelde. ama gücüme gitti sevgilisi olduğunu öğrenmemden sonra samimi ve uzun yazışmaya başlaması hatta ben bitirdim yazışmayı yoksa devam edecekti |
kızın sevgilisi varmış, itim ben it
-
-
enistemiz deyince kiz direkt friendzonelamis seni
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sevgilisi olan kıza yanlayacak kadar puşt değilim ne friendzoneu lan
-
arkadas bellemis iste hocam kiza yuruyeceginden demedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sana hangi kız bakar baby face anca günlerde bileğine bilezik takarlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok doğru, genel olarak uzun süre ekran başında geçerilen zamanlar insanları dışarda sesleri tireyerek konuşacak kadar asosyalleştirdi.
Hocam neden öyle bi şey yapsın ki sevgilisi var bence
misal onu iş çıkışı alakasız bi yerde görmüştüm daha konuşmuyorken, sonradan yazdım orda gördüğüm sen miydin diye, evet falan dedi, neyle gitmiştin dedim arabayla gitmiştim dedi, araba kendisinin değil o sabah işe servisle gelmişti
bazen işyerinde görüyordum telefonda biriyle konuşuyordu
geçen de akşam iş çıkışında serviste birisi aradı plan yapıyorlardı
bence sevgilisi vardı zaten bunlar ona işaret, teyit etmek için sordum işte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 24 Eylül 2022; 10:57:59 >
Bu durumda yapabileceğim bir şey yok ki
bu tipi ben seçmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X