Şimdi Ara

kızın yanında accent blue nun bagajını açamadım ya la

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün staj yaptığım fabrikanin filosundaki araçların birine bi parça koymam gerekti yanimdaki stajyer kızla birlikte. onca accent icinde anahtarı elimizde olan arabayi bulduk ama bagaj kapısını açamadık. elimi plakanin oralara attim ama elime plaka lambasindan baska bir şey gelmedi. l300 deki gibi bir bagaj acma mandali ve citroen nemodaki gibi basinca ciyuvv diye ses cikaran acma tuşu bulamadim. sonra peugeot 508 deki gibi bagaj acma tuşu aradim ama yine bulamadım. bir erkek olarak kepaze oldum kızın yanında

sonra kıza dedim bi bak bakalım şoför koltuğunun oralarda bagaj acma kolu var mi diye. Allahtan vardi da kız açtı bagaji.

Şu accent bluelarin dıştaki bagaj acma kolu nerde allah aşkına?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kızı bana yönlendir
  • Oralarda bi mandal falan olmayabilir,mesela yeni elantra larda yok benim bildiğim.Ya kumanda üzerinden ya araç içinden açabiliyorsunuz bagajı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 28 Temmuz 2016; 19:10:57 >
  • Allah baska dert vermesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • maalesef yok,sadece anahtardan ya da sürücü koltuğu altından açılıyor,en lanet ettiğim şeydir kendisi

• Mandal yok, ama anahtardan açılabiliyor.

• Ucuza kaçan markanın ucuzcu modelinden ne bekliyorsun ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Erada da yok

• Ucuza kacan marka dedigin 5 yil garanti veriyor arabalarina. Sirf bu yuzden sonraki arabam hyundai veya kia olabilir. Son zamanlarda kalitelerini cok arttirdilar.

• Megane 3 te de yok... Bayan bir öğretmen arkadaşımı polis durdurmuş arama yapmak için bagaji açın demiş.. Arkadaş ben bilmiyorum dışardan nasıl açılıyor falan demiş... Polis başlamiş kurcalamaya 5 dk uğraşmiş açamayinca inat etmiş... Toplamda 10 dk kadar uğraştiktan sonra şoför mahalindeki duğmeden açmiş...😀😀

Az daha kafayi yiyecekmiş arkadaşın dediğine göre..😁

• geçmiş olsun kardeş,unut gitsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende gıcık oluyorum.
    Bagaj kısmından içeriye çektiği tel ve spiral parasına, dışarıya düğme koyabilr ama adamlar sedanlarına koymuyor. getzde falan var dıştan açma.
  • Ucuza kaçmayla alakası yok,böyle olan birçok araba var.

• Hyundai geleneği. Bagaj açma mandalı sürücü koltuğunun yanında olur.

Bmw 50 senelik çağ dışı turuncu kadranlar koyunca marka geleneği deniliyor. Hyundai yapınca ucuza kaçmak.
  • Saçma bir tercih. Mümkünse artık içeridende bagaj üstünde de anahtarda da olmalı. Tampon altı ayak sensörleri bile var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.