Şimdi Ara

Kızla 10 15 kere göz göze geldik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olayı şöyle anlatıyım bu dershaneye yeni geldim hızlandırma bugün 1 hafta oldu geleli dershaneye kızla önceki günlerdede gözgöze geldik ama onu yanlışlıkla diye sayalım bugün bizim karşı sınıfta oturuyodu bende sırada oturuyoduk karşılıklı kızın asıl yeri orası değil tenefüslerde geçiyor çünkü sonradan başka birisi geldi oraya herneyse, bu kızla ilk gözgöze geldik sonra döndü başka yere böyle baya baya oldu 5 dk boyunca daha sonra kız arkadaşlarına bişey söylemeye başlayıp gülmeye başladı . Ve ben dershaneye yeni geldim hiçbir arkadaşım yok okuldanda arkadaşım yok yani bu kıza nasıl adım atabilirim arkadaşlar? Ortak arkadaş falan hiç yok. Sizce biraz daha gözgöze gelmeyi beklesem veya bana yapacağı hareketleri değerlendirip tanışmak için yanına gitsem. Şimdi erkendir diye bişey yapmıyorum yanlış anlaşılmada olabilir.Biraz daha gözlemlicem o kızı.

• Şu anda siz evlisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakmaktıysa var demek ki bişeyler

• benim de aynı şey başıma gelmişti kız çıkma teklifi etti arkadaşıyla kabul etmedim
  • sadece tanış sakın konuya girme. Bir yolu vardır illaki ortak olabilecek bir noktadan girmeye çalış. O sınıf ile bağlantısı olan birini kullan. Arkadaş, hoca vs. Arkadaşım yok demiştin o sınıftan biriyle arkadaş ol.
    Her zman tanışmak için bir yol vardır.
  • Yaş kaç? Ciddi soruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Chuckie~

Yaş kaç? Ciddi soruyorum.

14 nedenki ?Evet daha yeni geldim zamanla dershanedekilerle tanışırım o kızlada tanışırım sorun değil ama biraz zaman alır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantenekeci

quote:

Orijinalden alıntı: ~Chuckie~

Yaş kaç? Ciddi soruyorum.

14 nedenki ?Evet daha yeni geldim zamanla dershanedekilerle tanışırım o kızlada tanışırım sorun değil ama biraz zaman alır

Kız havalı biriyse hiç uğraşma. Değilse dikkat et friendzone yeme

• Verecek

Kalbini
  • Feme gidiyorsun değil mi?

• Dershaneye gidiyorsun dostum amacın sınavda iyi bir netice elde etmek.Baban bu yüzden paralarını harcıyor oralara.Senin düşündüğün şeyin ders olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakaydin

benim de aynı şey başıma gelmişti kız çıkma teklifi etti arkadaşıyla kabul etmedim

tanışmadanmı etmişti ?
  • quote:

quote:

benim de aynı şey başıma gelmişti kız çıkma teklifi etti arkadaşıyla kabul etmedim

tanışmadanmı etmişti ?

Evet tanışmadan

• quote:

quote:

quote:

tanışmadanmı etmişti ?

Evet tanışmadan

Mesela ayrıntılı olarak anlatırmısın yani kızla kaç kere gözgöze geldin tahmini nebiliyim kaç gün boyunca sürdü kaç gün sonra geldi etti hemen etcek hali yok heralde
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tanışmadanmı etmişti ?

Evet tanışmadan

Mesela ayrıntılı olarak anlatırmısın yani kızla kaç kere gözgöze geldin tahmini nebiliyim kaç gün boyunca sürdü kaç gün sonra geldi etti hemen etcek hali yok heralde

dostum bu işler öyle sadece gözgze gelmeyle ilgili değil her göz gözze geldiğin kız sana çıkma teklifi etmez mesela ben sevdiğim kızın hep gözlerine bakmama rağmen hiçbir tepki alamıyorum

• dön uzun uzun bak kıza niyetini belli et arkadaşları da görsün.
    dershane çıkışında hocalarla veya dersle ilgili soru sor konuş, biyere götür.
    sana kalmış.
    aman sinema deme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

Verecek

Kalbini

Ama gözünü

• 14 yaşında sevgiliyi ne yapacan, arkadaş ol işte. gerçi 14 yaşına gelmişsin artık bazı şeyleri beyninle düşünmüyorsun sen de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arwen Undomiel

Feme gidiyorsun değil mi?

14 yaşında ne fem'i. anafendir o
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaripKuark

Dershaneye gidiyorsun dostum amacın sınavda iyi bir netice elde etmek.Baban bu yüzden paralarını harcıyor oralara.Senin düşündüğün şeyin ders olması lazım.
    .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireProoF_ -- 10 Aralık 2020; 20:4:51 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.