Şimdi Ara

Kızla Aramda Yasananlar [fikrinizi duymak isterim]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler 10.sınıfım bu yıl yeni gelen 9lardan bi kız vardı,gayet güzel tatlı bi kız,kız beni bi ünlüye benzetiyodu iste sürekli orlando falan diye hakkımda diye tweetler atıyodu takip etmişti bende ettim oo orlando beni takip etmiş vsvs sen ne güzel gülüyosun öyle orlando falan diye baya yazıyodu bana. okulda falanda öyle ama işte ben bunla muhabbeti kurmadım bizim kızlar yüzünden.Hani okulun belli popüler kızları vardır ve yeni gelen dokuzları falan sevmezler ya o hesap,bi süre kızdan uzak kaldım.Neyse bu arada kızın sevgilisi var ve 2 yıldır birlikteler.Ben kızla ilk defa dısarda bulustuğumda bimekana gittik iste içtik sevgili gibi takıldık öpüşme vsvs hertürlü sey yasandı aramızda ama şöyleki kızın sevgilisi var,ve hala benle olmaya devam ediyo.Ben kıza karsı hiçbir şey hissetmiyorum hissedemedim daha doğrusu onu bana uzak tutan seyler var.Kızın sevgilisi varken ben hala kızla takılmaya devam ediyorum iste yaptığım doğru değil sevgilisinede üzülüyorum ama bana dediği şey şu naptığımızın farkındayım ama bi türlü senden vazgeçemiyorum aliylede(sevgilisi) bitiremiyorum ama sanki kalbim ikiye bölündü seni seviyorum vsvsv konusuyo bu tarz,bende kıza onu sevdiğimi inandırdım ama ne sevmek sanki ölümüne aşıkmışım gibi.İşte ben daha dün kızlaydım iste sürekli bir seyler yapıyoruz çıkış saatleri farklı bazen gidip alıyorum birlikte yürüyoruz oturuyoruz biyerde falan bize geliyo vsvs böyle boktan bi durumdayım.Sevmiyorum ama insan zamanla alısıyo yani sevgilisiyle olan fotoğraflarını falan gördükçede bana koymuyo değil napıcam bilmiyorum,simdi yazın gidiyo biyere 3 ay yokum demisti nası üzüldüm anlatamam,sonra konustum biraz daha iste 1 aya özler dayanamaz gelirim falan dedi,ben muhtemelen o sürede eski sevgilime dönerim .Varsa diyecekleriniz beklerim kızın da ne olduğunu farkındayım ama iste

• Aşçı bahçıvana bahçıvan şoföre...
  • ciddi düşünüyorum
  • kızı alnındanmı öptün
  • quote:

Orijinalden alıntı: intenseLight

Aşçı bahçıvana bahçıvan şoföre...
    Özet yok mu?

• Şu yaptıklarına yorum bile yapmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinirkatsayısı

Şu yaptıklarına yorum bile yapmam.

Haklısın bende kendime yakıstıramazdım önceden böyle bir seyi ama ne bileyim karaktersiz bir sey oldum çıktım ya kızda böyle olunca bir sey hissetmeyince ne yapsam kusur görmüyorum kendimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

kızı alnındanmı öptün

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61CC524F4

quote:

kızı alnındanmı öptün

Alıntıları Göster
    Ağzından mı öpmüş yazsaydınızbide

• işine bak geç duygusal olarak bağlanma sakın kızın ne olduğu belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmt_one

işine bak geç duygusal olarak bağlanma sakın kızın ne olduğu belli
    bi benmi okumadım
  • quote:

En doğru olan bu galiba çok sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: we dont need no education

quote:

Alıntıları Göster
    Bunlar ayrılarken biz gene bir seyler yasamıstık,gitmis anlatmıs sevgilisine böyle böyle diye çocuk mutluluklar o zaman size demis sonra olaylar olaylar iste.bana dediği şey şu anladım ki beni gerçekten seviyo bunları anlattığım halde tekrar döndü bana diye.Neyse henüz bir sey hissetmiyorum hissetmemde umarım kıza karsı alışıp kalırsam kötü olur

• quote:

Orijinalden alıntı: we dont need no education

quote:

Alıntıları Göster
    OKUMAYIN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

OKUMAYIN.

Alıntıları Göster
    ah şu tür kızlaraliye söyledim ama beni hala bırakmadı diyor ya çünkü senle ne yaşıyorsa onlada yaşıyor senle ne yapıyorsa onlada yapıyor. bence sen böyle bi durumun içinde bulunma sevmiyormuşsunda hem.

• --ThugLife-- kullanıcısına yanıt
    biliyorum çok güzel söyledinde nebiliyim hiç umrumda değil ki kız ne yaparsa yapsın ben zerre umursamazken pekde dert değil ,tak diyede bırakamam gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: --ThugLife--

ah şu tür kızlaraliye söyledim ama beni hala bırakmadı diyor ya çünkü senle ne yaşıyorsa onlada yaşıyor senle ne yapıyorsa onlada yapıyor. bence sen böyle bi durumun içinde bulunma sevmiyormuşsunda hem.
    yuh dhde kaç hikaye okudum bu kadar kişiliksiz olanını ilk defa okuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: chief53

yuh dhde kaç hikaye okudum bu kadar kişiliksiz olanını ilk defa okuyorum

Alıntıları Göster
    Önceden olsa alınırdımda noldu lan bana bu dediğine bile alınmadım hiçbir şeyi umursamaz oldum ya
  • quote:

kızı alnındanmı öptün

• quote:

Orijinalden alıntı: --ThugLife--

Slm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.