Şimdi Ara

Kızla çıkarken neler konuşulur, nasıl yerlere gidilir, ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrblar ilk tanıştığınız bi kızla çıktıktan sonra neler konuşulur, nasıl yerlere gidilir, genel olarak nelerden hoşlanırlar daha bu arttırılabilir ama şimdlik bukadar aklıma geldi
    Kız konusunda Ağzım pek laf yapmıyor diyebilirim o yüzden konu bulamayıp susup kalmaktan tedirginim bu olsun istemiyorum

Herkez ilk tecrübelerini yazarsa çok sevinirim ( lütfen komiklik olsun diye saçma cümleler kurmayın arkadaşlar özel bi konu sonuçta anlayın ;) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimxsahinx -- 20 Ağustos 2013; 0:30:22 >

• %90'ı popülerite den hoşlanır yani iyi giyim pahalı ayakkabı pahalı resturantlar iyi araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

%90'ı popülerite den hoşlanır yani iyi giyim pahalı ayakkabı pahalı resturantlar iyi araba.

Arkadaşın yaşına göre bir yorum olmamış hocam ; ortaokul , lise , üniversite ve üniversite sonrası çağ olarak değişkenlik gösterir kanımca bu liste . Kaç yaşındasın dostum bilmiyorum ama rahat ol , akışına bırak olayları .
  • Konuyu bilmemde o sana bi şeyleri şikayet ederse sakın tavsiye verme sadece dinle.Cidden bu çok önemli bi şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: mech.engr

quote:

%90'ı popülerite den hoşlanır yani iyi giyim pahalı ayakkabı pahalı resturantlar iyi araba.

Arkadaşın yaşına göre bir yorum olmamış hocam ; ortaokul , lise , üniversite ve üniversite sonrası çağ olarak değişkenlik gösterir kanımca bu liste . Kaç yaşındasın dostum bilmiyorum ama rahat ol , akışına bırak olayları .

Alıntıları Göster
    Rahat ol dostum zaten ilk buluşma endişelencek bişey yok zaten kendinizden bahsetseniz ilk buluşmayı savuşturursunuz ne tarz müzik hangi burç en çok sevdiği renk,yemek vs vs. Genelde gözlerine anlamlı bakmaya çalış ondan çok etkilendiğinin imajını ver hoşuna gider gideceğin mekan vasat üstü bi cafe olsun yeter ama ilk arkadaşın dediği gibiyse şutla kızı hayır gelmez seni yemeye bakar hep

• quote:

Orijinalden alıntı: lazymotherfuka

quote:

22
  • quote:

Orijinalden alıntı: byamon

Rahat ol dostum zaten ilk buluşma endişelencek bişey yok zaten kendinizden bahsetseniz ilk buluşmayı savuşturursunuz ne tarz müzik hangi burç en çok sevdiği renk,yemek vs vs. Genelde gözlerine anlamlı bakmaya çalış ondan çok etkilendiğinin imajını ver hoşuna gider gideceğin mekan vasat üstü bi cafe olsun yeter ama ilk arkadaşın dediği gibiyse şutla kızı hayır gelmez seni yemeye bakar hep

dikkate alıcam bro gözlerine bakmayı herkes söylüyor sanırım en etkileyici budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimxsahinx

quote:

Orijinalden alıntı: byamon

dikkate alıcam bro gözlerine bakmayı herkes söylüyor sanırım en etkileyici budur

Alıntıları Göster
    özel olduğunu hissettirme üste çıkartma, kızla buluşucam diye en pahalı kıyafetini giymene gerek de yok. rahat kıyafeti giy çık karşısına, ben golf oynarken giyilmesi gereken polo tişörtleri bir veya iki defa giydim ve rahat olmadığını görünce bir daha giymedim misalen. kız ister istemez öyle bir şey düşünmese bile bilinçaltında senin ondan çok üstün olduğunu, senin tarzının bu olduğunu, daha önceki bütün elemanlar kendine özel davranırken sende sökmediğini düşünecek. kız özel olmadığını hissedecek ve sizi ele geçirmek için önünüze 100 gram et atacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Decent -- 20 Ağustos 2013; 1:19:19 >

• Hangi takimlisin diye sorma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laminon

Hangi takimlisin diye sorma
    Kendin ol yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laminon

Hangi takimlisin diye sorma
    müzikten gir , takı ve giyimden çık
  • quote:

Orijinalden alıntı: RokeTatar1

müzikten gir , takı ve giyimden çık

Alıntıları Göster
    Metafizikten girilir ve insanın yaşama amacı, tanrı var mı gibi sorular sorulur. Daha sonra empresyonizmin sanat ve resim üzerindeki etkileri tartışılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

Metafizikten girilir ve insanın yaşama amacı, tanrı var mı gibi sorular sorulur. Daha sonra empresyonizmin sanat ve resim üzerindeki etkileri tartışılır.

Geleneksel 13. İlk randevu sampiyonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihtilalVakti

quote:

Geleneksel 13. İlk randevu sampiyonu.

Alıntıları Göster
    valla hangi konudan bahsettiğin farketmez boş bile konuşsan arada iltifatı patlat .. valla bizim birbirimizi tanımayla geçmişte yaş okul çevre yaptığım sor vs.. farketmez yani..

• quote:

O zaman %10 u bulmak lazım.
  • quote:

• quote:

Nick-mesaj
  • Pozisyonlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: priestess

Mrblar ilk tanıştığınız bi kızla çıktıktan sonra neler konuşulur, nasıl yerlere gidilir, genel olarak nelerden hoşlanırlar daha bu arttırılabilir ama şimdlik bukadar aklıma geldi
    Kız konusunda Ağzım pek laf yapmıyor diyebilirim o yüzden konu bulamayıp susup kalmaktan tedirginim bu olsun istemiyorum

Herkez ilk tecrübelerini yazarsa çok sevinirim ( lütfen komiklik olsun diye saçma cümleler kurmayın arkadaşlar özel bi konu sonuçta anlayın ;) )

Oturulur yiyecekler içecekler söylenir onlar beklenirken klasik bakışmalar vs kız sana rahatlaman için olanak tanıcak falan derken sen farketmeden konu ilişkilere girer bahsetmeye baslarsınız eskilerden bu konu en az 2-3 saat alır vs vs derken sen o rahat rahat sular seller gibi aktıgını düşündüğün dakikalarda kız senin ağzını yoklar farkında olmazsın uyanık görün ama çaktırma ve saf gibide görünme.

Giyimine önem ver amele gibi gömlek ve düz babalar gününde hediye edilen o iğrenç kotu sakın giyme.Aksine vücudunu ön plana çıkartacak şeyler giy havalıdur bacak bacak üstüne at rahat davran ama laubali olma,yemekten sonra nargile söyle kavunlu olsun.

Buluşma sonunda kızda şeytan tüyü etkisi bırakman lazım bunları yaptıktan sonra haftayada al bara götür öyle öyle dogum günleri ortak arkadaslar falan derken ilerler bu liste en sonundada daha iyilerine layık oldugunu söylicek bunada hazır ol.

Not: İşi gücü bıraktık forumda hayat dersi veriyoz kurs açsam parayı kırarım heralde.

• Saatin Varmi ?
    -Yok
    Madem Saatin Yok Neden Bişeyler İçmiyoruz ?
    Tavsiye Ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.