< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kızlar Acayip Kanka Ayağı Yapıyor (2. sayfa)
-
-
Hamza yine haklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hiçbir şeyi birleştirmedi hocam, adı komünizm ama kendi vahşinin en en en vahşisi kapitalizm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Halk oyle dusunmuyor hocam Çin'in mutluluk ve devletten memnuniyet orani çok yuksek
Z kusaginda en cok ev sahipligi oraninda 1. Çin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşte o tura çıkınca bir şekilde hatun düşürsen bu dellenip seni kıskanabilirdi.
Kadınların şizofrenik scriptleri var bilmediğin bir anda bazı triplere girebiliyorlar.
-
belkide kanka ayagi yapan kizlar acaiptir
-
Bu olasılıklardan biri. Sınırdan çıktıktan sonra bir Giovanni, bir Romero bulma ihtimalini asla göz ardı etmez. Mehmet'i oradan sonra ne yapsın?
-
Knk kadin yaşlıya ne bulsa atlar üstüne fark etmez sjsjsj
Bana onuda yapmiyorlar, ben direkt kadinlar icin yok hukmundeyim... Size kanka ayagi cekiyorlar ise yine bir adim ondesiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli mehmet -- 26 Haziran 2024; 18:11:52 >
Paran mi yok total servetin ne
Orta hallinin bir tik ustundeyim ama yer yer zengine kacan yonlerimde var. Havuzlu villada oturuyorum mesela dededen kalma ama kendime kalsa alamazdim. Suan altimda volkswagen var ama bir onceki eski arabam bmw idi. (Suanki aracim daha pahali ama kizlar anlamiyor. Bmw diyince direkt ust sinif algisi var volkswageni daha orta halli goruyorlar)
Tip olmayinca ama para pul anca kendine yarar. Kiz konusunda cokta is gormez. Hicbirimizin alninda maddi durumumuz yazmiyor. Once bir kizin erkegi tanimasi lazimki iyi kotu maddi durumu hakkinda bir fikir elde etsin. Para avcisi ise dahi ona gore bir adim atsin. Tipsiz isen kizlar icin yok hukmundesin, npc sin.
Kiz seni gormuyor iken milyonun olsa ne olacak.
bunların derdi iş yaptırmak.
bu kadın benden sonra gitti kendisi gibi İngilizce bilmeyen bisiklet kullanan ev hanımlarını örgütledi, Yunanistan'da tur yapmak için. sonra yine benim arkadaşım olan bisiklet çevremizden genç bi kızı kafaladı, kadın kadına tur yapacağız kadın gücü falan dedi. bizim kız buna kanıp tura katıldı.
sonra Yunanistan'da 10-15 günlük turda herkes bu kıza yüklenmiş, ne zaman tercüme gerektiren bişey olsa bu kızı çağırmışlar. akşam dinlenileceği zaman bile hasta olan bi kadın olunca bu kız o kadınla hastaneye gitmek zorunda kalmış.
kız delirmiş ama bişey dememiş. dönüşte bu kadınlar aynı turu farklı ülkede yapalım dediler, bizim kız uzun mesaj yazdı herkese açık. tercüme işi önemli yazdı, grupta en az 3 tane dil bilen gerekli yazdı. tura katılacak kişiler önce İstanbul içinde kamplı sürüş yapıp birbirini tanımalı yazdı. bunu yazınca hepsi bizim kıza düşman oldular, bizi eziyor diye.
ben gitmeyi kabul etmiş olsaydım beni ırgat gibi çalışıracaklardı. olayın cinsellik le alakası yok.
önceki mesajımda saydığım tüm kadınlar aynı. dağcılık olsun trekking olsun bunlarda hep ERKEK lazım. kadının yanında enayi erkeğe ihtiyacı var. bu yüzden bana yanaşıyor 20 yaş büyük kadınlar.
kadın evde iki çocuğunu ve kocasını bırakıp Karia yolunu yürümeye gelmiş. daha önce yürüdü mü? hayır ilk yürüyüşü. diğer kadın gene ailesini bırakıp kaya tırmanışına gelmiş. hayatında ilk. sosyal medyada hava atacak kadın gücü diye. hemen kahkaha atarak askerlik arkadaşımmış gibi bana yanaşıyo.
bak benim tırmanıcı arkadaşım var, erkek. eleman o kadar bıkmış ki artık sadece erkek olan grup ile gitmek istiyor.
outdoor olayında kadın gördün mü kaçacan abi. outdoor erkek işidir. kadın oraya tek geliyorsa 1000 tane iş buyuracak, sürekli yardım isteyecek demektir. bisiklette de aynı durum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Vay dunya vay sayende bir olaya daha uyanmis oldum kral
haa bu yazdığım yanlış anlaşılmasın, kadın outdoor yapamaz demiyorum. gerçek tırmanıcı kadınlara lafım yok. iki üç tane emekli olmuş yani yaşı ilerlemiş tırmanıcı kadın arkadaşım var hepsi çok değerli insanlar ve kendi işlerini kendileri gören tırmanıcılar. öyle karakterli insanlara lafım yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yerli kezbanlarla evleneceğinize yabancılarla evlenin. ingilteredeyim, beyaz tenli, sarışın, mavi gözlü kasiyer kızlar dolu. avrupalı, amerikalı, rus artık orası size kalmış.
-
Şu konudaki kaliteye tespitlere bak arkadaş
Asla kanka ayağı yapmam ben hoşlandığım çocukla konuşmaya bile utanirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X