Şimdi Ara

Kızlar Acayip Kanka Ayağı Yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kıza bakıyorsun 4 5 tane erkek "kanka"sı var birlikte ye ic gez sarap iç sahilde otur saril foto cekin sonra sal instaya
    Cropu şortu askılıyı giyip gidip erkeklerle takılıyor sonra bunun adı "kankalık" yersen tabi :D
    20li yaşlar böyle geçecek sonra 30da durulmaya karar verip "kanka"larından hangisi iyi durumdaysa ona yıkılacak olmadı daha da iyi birini bulacak
    Çevre yapıyor yani bildiğin

Evlenince de "kankanızla evlenin ehehe" e senin 5 tane kankan var kızım :D hepsiyle oturdun kalktın onlara hos gorunmek için açık saçık giyindin makyajini sürdün en etkileyici parfümlerinı sıktın sarıldın dans ettin :D nolacak bunlar?

Yav aaah benim saftirik erkeklerim ah VAllaha enayi dolu ortalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 25 Haziran 2024; 14:50:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çevremde ne kadar evlenen varsa geneli kanka idi. Arkadaş ayağına takılıyorlardı. Eski sevgilimin bir yakın arkadaşı da kankasıyla nişanlanmıştı.

Demem o ki kadınlar kanka ayağını sınır çizmek için çekiyor. Zamanı gelince veya durumlar el verirse kendi o sınırı geçebilir, ama erkek değil.

Seviyeli arkadaşlık güzeldir. Ama yok samimi samimi takılayım, yakın olup tensel temas gelişsin ama kankayız, bunu aklı başında insanlar kabul etmez.
  • Çevremde ne kadar evlenen varsa geneli kanka idi. Arkadaş ayağına takılıyorlardı. Eski sevgilimin bir yakın arkadaşı da kankasıyla nişanlanmıştı.

Demem o ki kadınlar kanka ayağını sınır çizmek için çekiyor. Zamanı gelince veya durumlar el verirse kendi o sınırı geçebilir, ama erkek değil.

Seviyeli arkadaşlık güzeldir. Ama yok samimi samimi takılayım, yakın olup tensel temas gelişsin ama kankayız, bunu aklı başında insanlar kabul etmez.

• Leon FR kullanıcısına yanıt
    Gece 12lere 1lere kadar sahilde şarap içip ayni yorgan altında sarilarak ısınmak=kankalik

Jsjsjsjsjsjs

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Karaktere göre değişir benimde İlk defa oldu gayet de iyi anlaşıyoruz ve herhangi bir temas da ya da sınırı aşacak bir hareketde bulunmuyoruz

• Alex6265 kullanıcısına yanıt

Neden?

• Emin ol hayatıma giren çoğu erkek arkadaşımdan daha iyi bir arkadaş okul olsun bir çok anlamda kendisinin yanımda oldu bana karşı hisleri olduğunu düşünmüyorum sağlıklı ilişkisi de var ki benimde aram kötü değil sevgilisi ile

• Alex6265 kullanıcısına yanıt

Hocam bilemedim boş iş gibi geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız çok enteresan çıktı
    3 yıl önce açıldı
    kız/kadın güzel oluyo ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu hayatta korkunun bir faydası yok Kral

• bu konu hakkında bi kitap yazmayi planlıyorum boş bi forumun topicine yazıp heba etmiycem

• Napim Diyen Kediyoutube
    Napim Kedi Müziği
    https://www.youtube.com/watch?v=BS0jQQjuYio
  • Zurnalog kullanıcısına yanıt
    Kitap yazsan kim okuyacak hocam millet gazete okumayi bile saldi

• yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt
    Toplum kokusmus

Afganistanda dogsak daha sağlıklı iliskilerimiz olurdu omg bati ile dogunun arasında sıkışıp ikisinin de en berbat özelliklerini almış toplum

• dağcılık, trekking, bisiklet turu gibi kamplı etkinliklerde annem yaşındaki kadınlar kanka ayağına yanaşıp sanki ben onunla askerlik arkadaşıymışım gibi samimi ve kahkaha atarak konuşuyorlar.

mesela çadır kuruyorum daha yeni kurmaya başlamışım kadın hemen gelip kahkaha atarak konuşarak çadırı dibime kuruyor, dışarıdan biri görse bunlar arkadaş der.

bisiklet turunda mesela kadın yanaşıyor birlikte sürüyor tanışıyoruz ayağına sonra diyo ki şuna bakalım bi gel, derdini çözdürmeye kasıyo.

çünkü bu tarz fiziksel zorlayıcı aktivitelere tek gelen kızlar ve kadınlar hep enayi erkek arıyorlar.

ilk başlarda mal olduğum için bir-iki yedim sonra suratına su çarpılmış gibi kendime geldim artık zerre umrumda olmuyor hiçbiri. reddi çakıyorum hemen.

annem yaşında bi kadın vardı, kocası zengindi, o zamanlar ben otomobil almamıştım, bu kadının insignia vardı eşi almış buna, birlikte bazı etkinliklere gittik. sonra bu bana sürekli yurt dışına çıkalım beraber demeye başladı. o sıra ben otomobil almıştım. kadının çıkalım dediği arkadaşlık anlamında değil sadece birlikte bisiklet turu yapalım Yunanistan'da diyo çünkü kendi İngilizce bilmiyo yanına enayi biri gerek. ben ısrarla reddettim. sonra benle iletişimi kesti. çok da fifi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 25 Haziran 2024; 23:39:31 >

• HAMZA HAMZA.

Kusura bakmada kanka ayağına birisi izin veriyorsa O BUNU İSTİYORDUR.

Bir kadın veya erkek fark etmeksizin samimi değilsem AHAHAH YA BİZ ŞİMDİ KANKA MIYIZ YHAA gibi bir şeye bulaşmam. Kadını samimi bulmuşumdur aramda bir şeyler gelişir severim ondan başkasını istemem ben. Yok herkesle kanka olacanda tabak çevirende kim olursa olsun boş iş.

KANKA isteyen insan aranır, boşluktadır. BUNA İZİN VEREN İNSAN DAHA FAZLA BOŞLUKTADIR. Kısacası iki tarafta BOŞTUR NOKTA.

Benim sevgilim varsa kanka olmaya çalışan kız varsa ben orada sınırımı koyarım samimi olmam o kadar. Önemli olan buna izin vermemektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E93B1AADE -- 25 Haziran 2024; 23:43:5 >
  • Yooo bana yapan yok. Karşı cinsden konustugum kimse yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.