Kaç senedir hayalet gibiyim sizler dikkat çekiyor musunuz merak ettim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yakışıklı dostlar yolda kızlar bakıyor mu
-
-
Tip ve fizik olarak orta-orta üstü sayılırım ünide de benimle aynı-daha iyi tipi olanlar var genel olarak bakılıyor da öyle abartıldığı gibi bakakalınma olayı çok nadir, hatta gidip tanışma gibi bir şey de görmedim genelde tipiniz iyi olsa da olay sizin özgüveninizde konuşma becerinizde bitiyor daha çok
-
Yolda giderken kızlar bakmaz. Ama durum Türkiyede şu ki baksanız bile sapık falan olabiliyorsunuz. Şahsen yaşadım bunu. Yanına gidip selam veriyorsun ve aldığın cevap sen sapık mısın oluyor. Benim de cevabım sen hangi hayvan türündensin oluyor sonra iş sarpa sarıyor. Yurt dışında yaşamadım ben bunu. En basitinden merhaba desen bile merhaba diyorlar. Çok kız arkadaşım oldu. Yaptığım bak aynen şu:
-Merhaba
Kız: Merhaba
-Konuşabilir miyiz?
Kız: Tabii ki
sonra da adın nerelisin falan sarıyor sohbet zaten istemesen bile soru sorabiliyor.
Şimdi Türkiyede bakalım.
Merhaba
Kız: Merhaba, buyrun/efendim, Kimsiniz?
Bu öküzlük nereden geliyor bilmiyorum. Sayın öküz hayvanlarımız onlardan daha nazik.
-
Bakıyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Özgüven ve konuşma beceriside tiple alakalı zaten tipsiz biri özgüvenli olsa bile dalga geçerler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pek yakışıklı değilim pekte bakan da yok.. yakışıklı olsaydım bakarlardı..
-
bir anda avcı bakışı atıp gözlerini kaçırmalarını izlemek aşırı keyifli.
-
Bakıyor evet.
-
evet
-
harbiyedemisin
-
değilim
-
Yakışıklı değilim, tipsiz de değilim ve bakıyorlar. Bakanı yakalarım asla gözümden kaçmaz.
-
Dayı kafayı yemişsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
18 yaşımda kadıköy mcdonalds'da yemek yerken yan masada kalkan 2 kızdan biri diğerine bana bakarken "çocuk taş" demişti ve etrafta kimsecikler yoktu. Kocaeli üniversitesi yüzünden fetret devri yaşasam da formuma dikkat ettiğim ve elim artık ekmek tuttuğu için 25 yaşımda sahalara daha güçlü şekilde geri döndüm. 3 ay önce sevgilimle cafeden kalkarken sanırım diğer dişilerin bakışlarını yakalamış ki "10 senedir piyasada olsan kimbilir kaç kız götürdün sen" dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz Alinin sağ kolu -- 6 Temmuz 2024; 22:36:37 > -
hmm
-
Kudur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erkek dediğin biraz çirkin olmalı zaten, çirkinliğe nasıl baktığınla alakalı bu, tercih edilen ve beğenilen keko ve tas tıraşı şeklinde bir çirkinlik öne çıkarır, ama yıkık, temiz suratlı bir çirkinlik dediğin gibi dalga sebebi
-
Bende ondan bahsediyorum zaten 1.90 sarı saçlı mavi gözlü biriyle 1.65 kel göbekli birinin özgüveni aynı olmuyor özgüvende tipe bağlı yani misal bana lisede sevdiğim kız maymun bile senden daha yakışıklı demişti gelde özgüvenli ol hadi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 7 Temmuz 2024; 14:53:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- en iyi hazır döner markası
- anamur ankara arası kaç km
- denizli-fethiye en kısa yol
- cedrina 25 mg kullananların yorumları
- sabiha gökçen esenler otogar
- kasım indirimleri ne zaman
- türk çay emojisi
- prompt mühendisliği
- 5g nedir zararları
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X