Şimdi Ara

Kızlar aşık olduğu erkeği reddeder mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Reddeder mi , (çekingen birisi olarak) misal ailesi karşıdır böyle şeylere, belki kız korkuyodur, vs... reddederse sevip ; mesaj atabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karrigan1907 -- 28 Mayıs 2017; 18:24:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim ki evledi iki tane de çocuğu var. Naz yapıyor kereta ehe ehe

• Etmez. Kız tarafından reddedilip geldin mi yine kürkçü dükkanına

• Edebilir.Hatta edip mesaj atmaya devam da edebilir.Hatta sadece adını koymamak için bile reddedebilir.

"Aşk olayını hiç açmasak, konuşmadan yaşasak.Sonra büyüsü bozulunca uzatmadan yalanlasak."

Hayatta her şey mümkün.

• Eder. Kendince sebepleri vardır. Ailesinden yana sebepler vardır. Bazen tam aradığım kişiyi buldum dersin ama yinede olmaz. Bazı şeyler engel olabiliyor. Aşkını kalbine gömer. Bir sürü sonrada unutmaya çalışır. Unutmak pek de mümkün olmaz. Aslında çok uzun mesele. Ama fazla uzatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.

Ben ciddi aşklardan bahsettim. Lay lay lom aşklardan değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 28 Mayıs 2017; 18:33:31 >
  • Eder hemde nasıl eder,gururunu kırmaz asla attığı tripten vazgeçmez sever sever ama reddetmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Survival

Benim ki evledi iki tane de çocuğu var. Naz yapıyor kereta ehe ehe

benimdekide evlendi hatta torunlarını seviyor şuan.beni sevdiğini bilmesem gerçekten mutlu sancam kızı hala bitmedi nazı ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PembePanjur

Eder hemde nasıl eder,gururunu kırmaz asla attığı tripten vazgeçmez sever sever ama reddetmez.

Eder mi, etmez mi ?

• Ruh hastasi degilse etmez.

• Kızlar aşık olmaz sadece aşık olduğunu sanarlar. Aşk sadece erkeklerin beyninde efor ettiği bir salgıdan ibarettir.
  • Benim okulda çok beğendiğim bi hatun vardı kızda sürekli bakıyordu neyse hiç yapmayacağım bişey yaptım ki genelde kızlara ilk hamleyi yaptırırım, gittim konuştum, hayatımda birisi var dedi, bende biraz şaşırdım tabi dedim neden sürekli bakıyordun falan yanlış mı anladım cevap vermedi çok memnun oldum diyip gitti sonra da öğrendim ki ailesi kızı sözlemiş biriyle

Kız epey güzeldi ama sanırım ailesi zengin birine kitledi hatunu

Hayatı pek ciddiye alan biri değilim ama cidden hay şansımı .. dedim yani ilk kez bu kadar etkilenmiştim bi hatundan her görüşümde buruk bi gülümsemeyle selam veriyor.

Özetle oluyor yani böyle şeyler arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 28 Mayıs 2017; 19:49:26 >
  • Kendini geliştir bilhassa maddi yönden ve statü yönünden. Mutluluğu bi insanda aramayın. Çok çok basit canlılar olduklarını dediklerimi yaptıktan sonra anlayacaksın.

Bu arada kızlarda aşk veya sevgi diye bi kavram yok. Bunu kafana kazı. Nikah masasında bile daha iyisini bulursa şutlar seni. Gözünün yaşına bakmaz. Eğer seni sever gibi yapıyorsa daha iyisini bulamadığı ve bulamayacağı içindir.

• quote:

Orijinalden alıntı: karrigan1907

quote:

Orijinalden alıntı: PembePanjur

Eder hemde nasıl eder,gururunu kırmaz asla attığı tripten vazgeçmez sever sever ama reddetmez.

Eder mi, etmez mi ?

Bunu ben ne zaman yazmışım la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Survival

Benim ki evledi iki tane de çocuğu var. Naz yapıyor kereta ehe ehe

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.