Şimdi Ara

Kızlar, ben dışarıda yürürken bana hiç bakmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çekici erkeğe bakar mı kızlar nasıl bir his bir kızın sizi kesmesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok çirkinsin o yüzdendir. Şimdi git intihar et!

• Polat gibi yürümelisin

• Niye baksın ki?

İnsanların işleri güçleri, telaşları vs var.
  • Beğensinler hoşlansınlar kessinler istiyorum, bir kişi arzulasa yeterdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Surekli olarak gozleri uzerime cekiyorum ama en iyisi bir keresinde bir devlet dairesiydi. Annemle beraber gitmistik, kaymakamlik ya da valilik gibi bir yerdi tam hatirlamiyorum, baya kalabalikti. Girerken hicbir sey olmadi, bir belge almaya gitmistik galiba. Kimlik de olabilir. Anneme eslik etmek icin yanindaydim tam detaylari bilmiyorum, islemi yapan kadin anneme donup bana bakarak "sizin cocugunuz mu?" dedi. Annem de "evet" diyince "ne kadar da yakisikli yaa" dedi. Yanlis mi duydum acaba diye dusundum, o kadinla isimiz bittikten sonra sordum anneme oyle mi dedi diye, "evet oyle dedi" diye cevap verdi. Psikolojik olabilir ama cikarken gozume kim carptiysa bana baktigini fark ettim. O gun baya ozguvenim artmisti, sonraki gun yine cekingenlik, ozguvensizlik sorunlari geri geldi ama olsun, cok guzeldi harbiden. Ben azicik ozguvenim artinca boyle mutlu olduysam eger balik adami dusunemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordan gazı alaydın hocam yakışıklı olduğuna ikna olup ortamlara girebilirdin özgüvenle. Benim hiç böyle bir kırılma anım olmadı hep hakaret hep kırıcı laflar hep ilgisizlik vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eastindiacompany -- 11 Ağustos 2018; 18:43:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundercry

Surekli olarak gozleri uzerime cekiyorum ama en iyisi bir keresinde bir devlet dairesiydi. Annemle beraber gitmistik, kaymakamlik ya da valilik gibi bir yerdi tam hatirlamiyorum, baya kalabalikti. Girerken hicbir sey olmadi, bir belge almaya gitmistik galiba. Kimlik de olabilir. Anneme eslik etmek icin yanindaydim tam detaylari bilmiyorum, islemi yapan kadin anneme donup bana bakarak "sizin cocugunuz mu?" dedi. Annem de "evet" diyince "ne kadar da yakisikli yaa" dedi. Yanlis mi duydum acaba diye dusundum, o kadinla isimiz bittikten sonra sordum anneme oyle mi dedi diye, "evet oyle dedi" diye cevap verdi. Psikolojik olabilir ama cikarken gozume kim carptiysa bana baktigini fark ettim. O gun baya ozguvenim artmisti, sonraki gun yine cekingenlik, ozguvensizlik sorunlari geri geldi ama olsun, cok guzeldi harbiden. Ben azicik ozguvenim artinca boyle mutlu olduysam eger balik adami dusunemiyorum
    Sonra uyandın donda bi ıslaklık

• Yanından geçtiğim her kız bana dikkatle bakıyor ben ise az biraz bakıp kafamı ceviriyorum

• Çekici olsan da bakmayan oluyor. Kendimden biliyorum

• valla o konuda çok şansılıyım bana aşık olanlar hoşlananlar peşimde koşanlar sıraya girse boğazı geçerler. haliyle bi kız uzaktan görsün başlıyor saçıyla başıyla oynamaya metrobuslerde çok dayayan oldu kıçını bana. inanın bazen öyle kızlar dayıyordu ki medeniyetten çıkmamak için zor tutuyorum kendimi. bir kaç tv dizisinde oynayan kızlarlada flörtleştim ancak benim cebimde para yok gidip her birine takılsam bölüm başı 5 bın tl alan kızla çekirdek kola mı yapacam. ha yapardım parasınıda yerim ama yakışık olmaz
  • Konu dışı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundercry

Surekli olarak gozleri uzerime cekiyorum ama en iyisi bir keresinde bir devlet dairesiydi. Annemle beraber gitmistik, kaymakamlik ya da valilik gibi bir yerdi tam hatirlamiyorum, baya kalabalikti. Girerken hicbir sey olmadi, bir belge almaya gitmistik galiba. Kimlik de olabilir. Anneme eslik etmek icin yanindaydim tam detaylari bilmiyorum, islemi yapan kadin anneme donup bana bakarak "sizin cocugunuz mu?" dedi. Annem de "evet" diyince "ne kadar da yakisikli yaa" dedi. Yanlis mi duydum acaba diye dusundum, o kadinla isimiz bittikten sonra sordum anneme oyle mi dedi diye, "evet oyle dedi" diye cevap verdi. Psikolojik olabilir ama cikarken gozume kim carptiysa bana baktigini fark ettim. O gun baya ozguvenim artmisti, sonraki gun yine cekingenlik, ozguvensizlik sorunlari geri geldi ama olsun, cok guzeldi harbiden. Ben azicik ozguvenim artinca boyle mutlu olduysam eger balik adami dusunemiyorum
    bazen kendimi NORMAL hissediyorum yaşama sevinci geliyor bir sürü şey yapmak istiyorum insanların arasına girmek konuşmak istiyorum herkes beni görsün istiyorum demek ki birazcık yakışıklı olsam neler yapardım düşünemiyorum bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 11 Ağustos 2018; 19:24:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: taııbuv

bazen kendimi NORMAL hissediyorum yaşama sevinci geliyor bir sürü şey yapmak istiyorum insanların arasına girmek konuşmak istiyorum herkes beni görsün istiyorum demek ki birazcık yakışıklı olsam neler yapardım düşünemiyorum bile

Alıntıları Göster
    Kizlar ortalama ustu erkege bile cirkin diyor. Kendin durumu daha kotulestirmedigine emin misin? İnsan kendisi ile alâkali cok sey bilemiyor, mesela aynaya bakinca moralim bozuluyor. Ama disaridan aldigim tepkiler tam tersi, 5-6 tane tepki ile kalsa idi dalga gectiklerini dusunurdum buyuk ihtimalle.

• quote:

Orijinalden alıntı: getugly99

Sonra uyandın donda bi ıslaklık

Alıntıları Göster
    Ozguvensizlik basa bela, aynaya bakinca moralim bozuluyor. Dedigim gibi 5-6 tane tepki ile kalsa idi dalga gectiklerini dusunurdum
  • Mr fish de geldiğine göre dagilabiliriz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.