Şimdi Ara

kızlar en çok ne tip erkeklerden hoşlanır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

kızlar en çok ne tip erkeklerden hoşlanır

(En Son Oy Tarihi: 29.12.2006)
Giriş

Bide yakayı bağırı açtınmı offf!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solu -- 11 Temmuz 2006; 22:13:20 >
  • şu forumda bir gün şu tür topiclerin açılmadığını görebilecekmiyim acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martymcfly -- 11 Temmuz 2006; 22:14:17 >
  • erkekler nasıl kızlardan hoşlanır acaba bende bunu merak ettim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: night_man

cook ne ya cool mu dicektin

cook,yemek pişirmeyi bilen demek istemiş yani

şıklarda esprili olsa işaretlerdim
  • Paralı
  • Kızlar kendini güldüren kıskanmayan çağdaş kendine çok bakan(metrosexual)
    zengin olan olmayan farketmez ama kesinlikle eşini eğlendirecek gezdirecek kadar
    parası olacak küçük şeyleri takmicak çok kaba konuşmicak maço olmicak bu böyle uzar
    gider yeni nesil böyle istiyor yok öyle maço kroo lardan hoşlanıyolar o devir kapandı
    Çok zengin olur kro olur o ayrı onlarla sırf para için birlikte olan kızlarada allah belanı versin
    demekten başka ne denir
  • quote:

Orjinalden alıntı: *HerA*

erkekler nasıl kızlardan hoşlanır acaba bende bunu merak ettim....

Hemen cevaplim : Erkekler fırlama kızları asla sevmezler zeki fesat espriler yapan kızlardan asla hoşlanmazlar zaten böyle gevrek gevrek konuşan kızları görünce hemen niyetini degiştirir bunla çıkacagıma faydalanırım der..Kızlara tafsiyem asla dobra bir insanım ben psikolojisine girmemeleri erkekler saf kızlardan hoşlanır.. Erkekler ülkemizde 1 şeye çok önem verirler ama o şeyi kendi çıkarları oldugu zaman düşünmeden yok ederler bir erkeği en iyi bir erkek tarif eder o yüzden abisi olan kızlar ve abisiyle her zaman herşeyi konuşabilen kızlar şu nesilde diyerlerinden daha şanslılardır neyin ne oldugunu az çok bilirler Bir erkek size daha ilk gün senden hoşlandım sana aşık oldum diyorsa bilinki sizi kullanacak çünkü aşk öyle birşeydir ki gördügün ilk gün hiçbirşey anlamazsın çarpılmanın sarhoşluğunda asla sana aşık oldum diyemezsin gerçek aşık olan insan ilk gün bu 2 kelimeyi asla bir araya getiremez..

• herşeyden once oldugu gıbı gorunmemeye calısmazsa yanı kendı gıbı olursa daha cok sansı olur bna kalırsa
  • bunca sene sunu öğrendim erkekler asla zeki kadın sevmez aptal kadın sever....boylece kolayca uyutabilirler....cunku zeki kadınlarla başedemezler maalesefffff
  • walla benimde kaç zamandır aklımda bu kızlar neden benim gibi efendi eli yüzü düzgün meslek sahibi biri ile çıkmazda nerede kıro var onlarla çıkar kırolar daha mı yakışıklı oluyo
  • Bu kızların sağı solu belli olmaz. Gün ve vakitlerine göre bir varil veya eşeğe bile aşık olabilirler..
  • valla oy kullanmadım çonkü kriterler eksik
    kızlara göre de değişir bu tabi de
    genelleme yapılacak olursa biraz yapışkan ve paralılardan hoşlanırlar
    daha sonra espri ararlar
    sonra romantik
    sonra sempatik ve yakışıklı
    sonra da kıro gelir gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Freedom123

Tabii ki krolardan

çok bilmiş sende..
  • kızlar maho erkeklerden hoşlanır
  • Maho ne erkeklerin hepsinin ismi mahmut mu olacak
  • siz erkekler nedense paraya takmışsınız....bunun nedeni kızları parayla pahalı hediyelerle lüks yerlere götürmekle etkilemeye çalışmanızdan olabilirmi acaba...Bana göre bir erkeğin en önemli özelliği sadık olmasıdır...nedense kimse bu özellik üzerinde durmuyo
  • quote:

siz erkekler nedense paraya takmışsınız....bunun nedeni kızları parayla pahalı hediyelerle lüks yerlere götürmekle etkilemeye çalışmanızdan olabilirmi acaba...Bana göre bir erkeğin en önemli özelliği sadık olmasıdır...nedense kimse bu özellik üzerinde durmuyo

Erkekler sadık olsada şuan sadık kız bulmak biraz zor ondan olsa gerek
  • quote:

siz erkekler nedense paraya takmışsınız....bunun nedeni kızları parayla pahalı hediyelerle lüks yerlere götürmekle etkilemeye çalışmanızdan olabilirmi acaba...Bana göre bir erkeğin en önemli özelliği sadık olmasıdır...nedense kimse bu özellik üzerinde durmuyo

bana sadık olmaktan söz etme ya aşkı kaldıramayan korkup kaçan kolay olanı seçen aşkının arkasında duramayan sanki sizlerden birisi değilmiş gibi konuşma ya(bahsettiğim kişi de benim son sevgilim oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burrrak1 -- 13 Temmuz 2006; 2:02:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: burrrak1

quote:

bana sadık olmaktan söz etme ya aşkı kaldıramayan korkup kaçan kolay olanı seçen aşkının arkasında duramayan sanki sizlerden birisi değilmiş gibi konuşma ya(bahsettiğim kişi de benim son sevgilim oluyo

@burrrak1 +1..............

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.