Şimdi Ara

kızlar en çok ne tip erkeklerden hoşlanır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

kızlar en çok ne tip erkeklerden hoşlanır

(En Son Oy Tarihi: 29.12.2006)
Giriş
  • mauhahau abi giren erkeklerin hepsi kro yaptı sanırım en önde götürüyo yarışı
  • sempatık cana yakın olan herkesden
  • ne yakısıklılık ne kroluk nede coolluk para herseyi unutturur.parayla hersey satın alınır zamanımızda ask bile
  • karizma+para+çene
  • İnanın ben hala anlamış değilim. Bir bakıyorsun bebek gibi bir kızın yanında zenci birisi. Hayret ediyorsun. Bir bakıyorsun kro tipli birisi. Yakışıklılarla çıkan yok değil ama ben nedense bunu yadırgıyorum. Kimsenin dürüstlüğe ve karizmaya önem verdiği yok gibi geliyor bana. (bunlar benim görüşüm)
  • ewt haklsın katılıyorum sana
  • para diyen arkadaşlar... parası olan ama anlayışı,saygısı,terbiyesi olmayan insanlarla bi evlensinler o zaman bence gerçekleri görecekler.. .
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue_wind

İnanın ben hala anlamış değilim. Bir bakıyorsun bebek gibi bir kızın yanında zenci birisi. Hayret ediyorsun. Bir bakıyorsun kro tipli birisi. Yakışıklılarla çıkan yok değil ama ben nedense bunu yadırgıyorum. Kimsenin dürüstlüğe ve karizmaya önem verdiği yok gibi geliyor bana. (bunlar benim görüşüm)

Yakışıklıyım diyosun yani

Valla bende şaşırıyorum bu kızlara güzelsin madem git dengin birine dimiYa arkadaşlar gönül işte aka da konar kroya da.Önemli olan insanlık para da biter güzellikte

• para diyen arkadaşlar... parası olan ama anlayışı,saygısı,terbiyesi olmayan insanlarla bi evlensinler o zaman bence gerçekleri görecekler.. .
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozge_986

para diyen arkadaşlar... parası olan ama anlayışı,saygısı,terbiyesi olmayan insanlarla bi evlensinler o zaman bence gerçekleri görecekler.. .

işte parayı seçen kızın hazin sonu deniyo buna.Her akşam kırbaç ve falaka
    Ulan bi zengin olayım bana varmayan bütün kızları alıp zindana atıcam hergün paradan yaptığım kırbaçla kırbaçlıcam
  • Ya tabiki en önemlisi saygı terbiye bundan ötesi yok. Ama artık evlilikler hep mantık evliliği. Aşk nedirki 2 yılda biter. Eğer bir adam zenginse bide saygılı anlayışlı terbiyeli ise ne yakışıklılığı önemli ne karizması ( kızların bakış açısını yorumladım) yanılıosam eleştiriye açığım
  • kesinlikle krolardan

• Aşk başka bi şeydir insanın kime aşık olacağı belli olmaz.Bazen hiç olmayacak birine aşık oluverirsiniz.Ama aşkla ilişkiden beklenen çok farklı şeylerdir.Kızlar nasıl bir erkekle birlikte olmak isterler ben söyleyim yanındaki kıza sahip çıkmayı bilen,dürüst,kaypak olmayan,özü sözü bir ve sadık olan.En azından benim beklentim bu...
  • Ağzın iyi laf yaptımı birazda tipin varsa olay tamamdır.Kendimden biliyorum
  • cro
  • iste her genc kizin hayali..

mert, babayigit ve tesbihi 5 saniyede devirdaim yapabilen..

• bakıyorum genel görüş paralı erkeklerden yönünde (tabi bunu söyleyende hep erkekler)
    soru şekli çok genel
    kızların nasıl erkeklerden hoşlandığı (ne aradığına göre) değişir neye göre mi bir kaç örnek vereyim
    *karşısındaki ile evlenmeyi düşünüyorsa yada bekliyorsa
    *karşısındaki ile çıkmayı (flört) düşünüyorsa yada bekliyorsa
    *karşısındakinin maddi ihtiyaçlarını karşılamasını düşünüyor yada bekliyorsa
    (bende genel olarak yazdım tabi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue_wind

İnanın ben hala anlamış değilim. Bir bakıyorsun bebek gibi bir kızın yanında zenci birisi. Hayret ediyorsun. Bir bakıyorsun kro tipli birisi. Yakışıklılarla çıkan yok değil ama ben nedense bunu yadırgıyorum. Kimsenin dürüstlüğe ve karizmaya önem verdiği yok gibi geliyor bana. (bunlar benim görüşüm)

ne alaka anlamadım insan zenci olunca ne oluyor ?

ayıp...

------------------------------

kızlar biliyo mu sanki neden hoşlandığını bırak Allah aşkına :p

• Erkekler bu sorunun cevabını bulabilseydi
    sanırım bütün erkekler aynı tip olurdu
  •  kızlar en çok ne tip erkeklerden hoşlanır

aha bunlardan hoşlanırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i90tekmen -- 13 Temmuz 2006; 14:09:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.