Ya herkez kız arkadaşım yok Die konu açıo benim war 8 aydır birlikteyiz ama öle acaip bi insanki hala değer verip veremediğini anlayamadm bigün süper bbi sevgili bi gün sanki sokaktan geçen yabancıymışm gibi hareketleri war ...
sevio bunu biliyrm ... sevmese 8 ay nie çıkalım fakat sorum şu ki değer verio mu ? Kaybetmekten ne kadar korkuo ?
ve benim sölediklerimi gerçekten takıo mu ? bunları anlamanın yolu war mı yahu delircem yoksa snr krizine giriyorum =(
benim yşm 18 saylr kz arkdşmn ise 17 sylr ..
şimdiden saolun iyi akşamlar cvplarınızı bekliyrm ...
Bi daha öyle takmazsa seni trip at msj yazma konuşma en sonunda o dayanamayıp atarsa msj değer veriyo.Baktın oda takmıyo saL gitsin.
sn neden Türkçhe konushamıyosn?
quote:
Orjinalden alıntı: fatalrhymer53
Bi daha öyle takmazsa seni trip at msj yazma konuşma en sonunda o dayanamayıp atarsa msj değer veriyo.Baktın oda takmıyo saL gitsin.
ben trip atınca oda atıo ! :S
bu yaşlarda ilişkilerini çok kafaya takma, daha çocuk yaşta sayılırsınız SAKIN bana itiraz etme ben çocuk değilim diye, 5-6 sene sonra bu ilişkilerine gülersin
quote:
Orjinalden alıntı: karakoyunn
bu yaşlarda ilişkilerini çok kafaya takma, daha çocuk yaşta sayılırsınız SAKIN bana itiraz etme ben çocuk değilim diye, 5-6 sene sonra bu ilişkilerine gülersin
ben çocuk deilim ya ya başlarda olsa takmazdmda işte 8 ay olmuş bi alışılmşlk war =) hep ayrlym diyrm , yapamyrm görünce konşnca