Şimdi Ara

Kızlar için psp oyunları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
17.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba.Bir kız arkadaşım var.Oda psp almak istiyor.Onun seveceği tarzda oyun biliyor musunuz?

Barbi,bratz falan olabilir.Hayvan besleme/büyütme olabilir.Bunlar gibi kızların hoşlanacağı birkaç oyun biliyor musunuz?

Teşekkürler.

• merhaba bir tane oyun var winx diye kızların hoşlanacağı bir oyundur.

Kızlar için psp oyunları

bir tane daha bildiğim oyun var the sims pets 2 buda hayvan besleme bakım tarzı bir oyun

Kızlar için psp oyunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renaultnr1 -- 10 Temmuz 2008; 18:58:44 >

•  Kızlar için psp oyunları

Kızlar için psp oyunları
  • Çok teşekkürler arkadaşlar.
  • bu luxor u annemde çok oynuyor arkadaşında oynar heralde

patapon da güzel oyun
  • HARVEST MOON BOYS AND GİRLS
  • patapon,downstream panic(galiba böyleydi)sims serisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • worms olabilir belki garip ama sever
  • Teşekkürler.

http://www.downstreampanic.com/flash.html müzik çok hoş.Oyunuda tatlı bir oyun olsa gerek(downstream panic)

worms world party oynamıştı PC'de pek hoşuna gitmedi.Patapon'u sevebilir savaşlı falan ama onun seveceği tarz.Harvest moon da güzelmiş onuda sever heralde.

Onun için bir arşiv yapayım en iyisi.
  • nasıl indircemmmmmmmmmm
  • loco roco ve patapon kesinlikle öneririm
  • Sims Castaway'i de sevebilrler.
  • [Deleted by Admins]
  • Loco roco yeter
  • BU LOCO ROCO OYUNU NE KOMİK BİŞEYMİŞ. MÜZİKLERİ BAĞIRMALARI FELAN HARBİ ÇOK KOMİK.
  • Kız oyunu ne demek, ben FPS oyunlarını harika oynayan bir sürü kadın tanıyorum. İnsanın oyun zevkini cinsiyeti değil, konsollarla geçirdiği zaman ve kişiliği belirler. Böyle saçmalıkları bırakmak lazım. :).
  • quote:

Orjinalden alıntı: salvo

Kız oyunu ne demek, ben FPS oyunlarını harika oynayan bir sürü kadın tanıyorum. İnsanın oyun zevkini cinsiyeti değil, konsollarla geçirdiği zaman ve kişiliği belirler. Böyle saçmalıkları bırakmak lazım. :).

O normal 15 yaşında bir kız.Çoğu kız fps falan sevmez.Şu dünyada kaç tane call of oynayan kız tanıyorsun?Hemde daha 15 yaşında.Benim kız arkadaşım normal icili bicili şeylerden hoşlanır.Saçmalıkla alakası yok..
  • O zaman kızlar için oyun değil, çocuklar için oyun yazın. 15 yaşındaysa zaten çocuklar için yazın :).
  • quote:

Orjinalden alıntı: salvo

O zaman kızlar için oyun değil, çocuklar için oyun yazın. 15 yaşındaysa zaten çocuklar için yazın :).

Kız dedim.Erkek mi deseydim?

Çocuk deyince 10-12 yaşındaki oğluma gibi anlarlardı.Kardeşim ne olur haklı olmadığın bir konuya olumsuz cevaplar yazıp bahene bulmaya çalışma.Erkek mi yazsaydım?Hey Allah'ım!

Kız çocuklarına yazsam bile çok küçük anlaşılabilirdi.İyiki böyle yazmışım.Verilen oyunların hepsini beğendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genesis. -- 14 Ağustos 2008; 14:27:09 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.