Şimdi Ara

kızlar ne tip erkeklerden hoşlanır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

kızlar ne tip erkeklerden hoşlanır

(En Son Oy Tarihi: 21.5.2014)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekin32 -- 28 Haziran 2011; 9:39:23 >

• ufff... kusma geldi artık yeter ya vardı böyle başlık,onu oku nolur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tırtılcık

ufff... kusma geldi artık yeter ya vardı böyle başlık,onu oku nolur.
    böyle bi topic acanlardan hoslanmadıgı kesin
  • COOk ne ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

COOk ne ya?
    quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

COOk ne ya?

aşçı demek ingilizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: ß_ßoY

quote:

COOk ne ya?

aşçı demek ingilizce

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ß_ßoY

quote:

COOk ne ya?

aşçı demek ingilizce

yaa sinir oldum daha çok gülücük.. yazan yerdeki smileyleri kullanabiliomusunuz ben kullanamıom bi smileye tıklıyom bütün smileyler takılıo

• quote:

Orijinalden alıntı: ogunNnN

quote:

quote:

COOk ne ya?

aşçı demek ingilizce

yaa sinir oldum daha çok gülücük.. yazan yerdeki smileyleri kullanabiliomusunuz ben kullanamıom bi smileye tıklıyom bütün smileyler takılıo

Alıntıları Göster
    oraya PARALI yazmamışsın...

ama genelde sempatiklerden hoslanıolar kendimden biliorm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade77

oraya PARALI yazmamışsın...

ama genelde sempatiklerden hoslanıolar kendimden biliorm

Alıntıları Göster
    kesinlikle ama KESİNLİKLE kıro. Ankarada yaşayıp kızılaya çıkanlar bunu gayet iyi bilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkSpirit

kesinlikle ama KESİNLİKLE kıro. Ankarada yaşayıp kızılaya çıkanlar bunu gayet iyi bilirler

Alıntıları Göster
    kızlar yakışıklı,karizmatik,zengin yada maddi durumu iyi,yetenekli,anlayışlı,bazen hırçın daha doğrusu george clooney gibi birini arıyolar

ama bu özellikler sadece g.clooneyde olduğu için ellerindekileriyle idare ediyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: ethan hunt

kızlar yakışıklı,karizmatik,zengin yada maddi durumu iyi,yetenekli,anlayışlı,bazen hırçın daha doğrusu george clooney gibi birini arıyolar

ama bu özellikler sadece g.clooneyde olduğu için ellerindekileriyle idare ediyolar

Alıntıları Göster
    arkadaş cool yazmak istemiş cook yazmış

• quote:

Orijinalden alıntı: ß_ßoY

quote:

COOk ne ya?

aşçı demek ingilizce

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

COOk ne ya?

aşçı demek ingilizce

bnde sempatik

• quote:

Orijinalden alıntı: [OzikaN]

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: [OzikaN]

Muazzam bilge bir arkadaşla karşı karşıyayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: sweetdream

quote:

quote:

COOk ne ya?

aşçı demek ingilizce

bnde sempatik

Alıntıları Göster
    bu topiği önceden de açmıştın

http://forum.donanimhaber.com/m_8054811/mpage_1/key_//tm.htm#8054965

orda da cook yazmışın ne mantıkla yazdın çok merak ettim espiri olsun die mi yazıon

• quote:

Orijinalden alıntı: night_man

orda da cook yazmışın ne mantıkla yazdın çok merak ettim espiri olsun die mi yazıon

Alıntıları Göster
    demekki arkadaş gerçekten kızların ne tür tipden hoşlandığını merak ediyor bence sen kendin gibi ol
    quote:

Orjinalden alıntı: night_man

• quote:

Orijinalden alıntı: *DEATHANGEL*

demekki arkadaş gerçekten kızların ne tür tipden hoşlandığını merak ediyor bence sen kendin gibi ol
    quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: *DEATHANGEL*

quote:

bir örnek daha adam ne demiş bu ne dio hepsi böle ya

• quote:

Orijinalden alıntı: burrrak1

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    cook değil o cool demek istemiş haa bu arada güzelim Türkçede bu kelimenin bir anlamı yokmuda yabancı yazdınız işte bende bu özenti kızlardan hoşlanmıyom Ata Demirelin şovundaki kız tiplemesi varya hah onlardan gıcık kapıyorum onlara Birde ciks diyolar o ne demek ben biraz yabancıyım bu kültüre

• quote:

Orijinalden alıntı: KızılKorsan

cook değil o cool demek istemiş haa bu arada güzelim Türkçede bu kelimenin bir anlamı yokmuda yabancı yazdınız işte bende bu özenti kızlardan hoşlanmıyom Ata Demirelin şovundaki kız tiplemesi varya hah onlardan gıcık kapıyorum onlara Birde ciks diyolar o ne demek ben biraz yabancıyım bu kültüre

Alıntıları Göster
    hiç bir şey diyemezsin çünkü kızlar doyusuzdur

bknz.mizah köşesi kızlara verilen en güzel cevap:
    her zman daha fazlasını isterler....

uğraşma bu işlerde...

kızlara koca bir

• quote:

Orijinalden alıntı: burrrak1

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Nova'dan tavsiyeler..

1-Bir kız sizin için ''Yakışıklı değil ama sempatik'' diyorsa sizden hoşlanmamıştır, zorlamayın..
    2-Aynı kız sizin için önce ''çok komik çocuk yaa'' diyorsa olay tamamdır. Bir kadını bu seviyeye getirebilmek kilitleri açmak demektir.
    3-Eğer bir kadınla ilkkez yemeğe çıkacaksanız sakın akşam yemeğine çıkmayın. Genelde böyle yapılır ve bu çok büyük bir hatadır. Öğle yemeği daha kısadır ve içinizden biri diğerinden hoşlanmassa çokta büyük sorun olmacaktır.
    4-Erkeklerde aranılan şeyin ICGUDUSEL olarak korunma duygusu olduğunu sakın unutmayın. Burada yapılı arkadaşlarımız 1 adım öndedir fakar diğerleride hafif maço tavırlarla işi kıvırabilirler.
    5-Kadınlar zor erkek sever. Aslında bu tüm insalık için altın kuraldır. Çevrenize bakın; serseri, ne yaptığını bilmeyen tiplerin çevresinde çok kadın vardır. Çünkü onlar anlaşılması güç ve zordur. 1gün orda 1gün burdadırlar. Fakat ZOR olucam derken kendinizi gökyüzünde görmemelisiniz.
    6-En fırlamasıda olsa tüm kadınlar KADINDIR!! Duygusaldır ve hiçbir kadın zarif bir sürprize tepkisiz kalamaz!
    7-Kadınlar en çok eleştirdikleri erkekleri arzularlar. Tarkan'a gay derler ama onu gördüklerinde ağızlarının suyu akar! Alpacino'a çirkin derler, her filmine en önce giderler falan.. Aslında bu kadınların kendi egolarına söz geçirme savaşıdır. Eğer sizede kıl kıl davranıyorlarsa hemen dönüp arkanızı gitmeyin,biraz yoklayın bakalım neler çıkacak!!

devamı gelecek...

• quote:

Orijinalden alıntı: KızılKorsan

Alıntıları Göster
    aslına bakarsan kızlar kırolardan hoşlanıyor yakışıklılara bakıyolar kırolarla çıkıyorlar çünki kırolar sülük gibi yapışıyorlar kızlara kızlarda onlarageçen gün başıma bir olay geldi ben inşaat mühendisliği öğrencisiyim stajdan yeni çıkmışım stajıda üniversitenin içindeki bir bölümün şantiyesinde yapıyom üstüm başım stajdan dolayı iyi değildi yanımda benim arkadaş mimarlıkta okuyor oda var yanımda onun üstü bana göre biraz daha iyi biz markete gidip bişeler aldık çıktık dışarı marketin oto parkına doğru yürüken sarı bir megane spor araba yaklaştı yakınımıza içindeki süslü püslü aptal sarışın türü bişe vardı kız bizi bir süzdü arbanın içinden anlatamam şöle tiksinti ile bize bir baktı sanki sizlere acıyorum aşşalık insanlar dercesine öle bir sinir oldum kıza biz sıcağın altında yanmışız kendimizden geçmişiz yanındaki kıronun parasıyla bize hava atıyorişte durum böyle güzel olupta yarım akıllı olacağına hiç olmasın daha iyi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ß.m.Ø

Nova'dan tavsiyeler..

1-Bir kız sizin için ''Yakışıklı değil ama sempatik'' diyorsa sizden hoşlanmamıştır, zorlamayın..
    2-Aynı kız sizin için önce ''çok komik çocuk yaa'' diyorsa olay tamamdır. Bir kadını bu seviyeye getirebilmek kilitleri açmak demektir.
    3-Eğer bir kadınla ilkkez yemeğe çıkacaksanız sakın akşam yemeğine çıkmayın. Genelde böyle yapılır ve bu çok büyük bir hatadır. Öğle yemeği daha kısadır ve içinizden biri diğerinden hoşlanmassa çokta büyük sorun olmacaktır.
    4-Erkeklerde aranılan şeyin ICGUDUSEL olarak korunma duygusu olduğunu sakın unutmayın. Burada yapılı arkadaşlarımız 1 adım öndedir fakar diğerleride hafif maço tavırlarla işi kıvırabilirler.
    5-Kadınlar zor erkek sever. Aslında bu tüm insalık için altın kuraldır. Çevrenize bakın; serseri, ne yaptığını bilmeyen tiplerin çevresinde çok kadın vardır. Çünkü onlar anlaşılması güç ve zordur. 1gün orda 1gün burdadırlar. Fakat ZOR olucam derken kendinizi gökyüzünde görmemelisiniz.
    6-En fırlamasıda olsa tüm kadınlar KADINDIR!! Duygusaldır ve hiçbir kadın zarif bir sürprize tepkisiz kalamaz!
    7-Kadınlar en çok eleştirdikleri erkekleri arzularlar. Tarkan'a gay derler ama onu gördüklerinde ağızlarının suyu akar! Alpacino'a çirkin derler, her filmine en önce giderler falan.. Aslında bu kadınların kendi egolarına söz geçirme savaşıdır. Eğer sizede kıl kıl davranıyorlarsa hemen dönüp arkanızı gitmeyin,biraz yoklayın bakalım neler çıkacak!!

devamı gelecek...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

Nova'dan tavsiyeler..

devamı gelecek...
    merak ettim şimdi hocam devamını

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.