Şimdi Ara

Kızlar neden pcden anlamaz ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
1
Favori
5.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aaa42

quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

quote:

Orijinalden alıntı: Tri-Pod

Buyrunuz efenim

donanımhaber üst düzey yönetimine duyurulur.ürün incelemelerini seksi kızlar yapsın

Benim dilimden konuştun hacı

Kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Orijinalden alıntı: madamaiselle

Ben anlıyorum yeter.

format atmayı bilmiyorum sadece onun dışında pc ile ilgili şeyleri biliyorum.

Ivy bridge ile sandy bridge farkını söyle o zaman google amcaya sormadan ?

bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrAgon_54

quote:

Orijinalden alıntı: netten^

quote:

Orijinalden alıntı: Orion.

quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

peki neden erkekler yemek yapmaktan anlamaz?halbuki yemek yapmak daha önemli bir şey.

En ünlü aşçılar erkektir .

En zeki adamlarda erkeklerdir.Yada üniversite birincileride erkeklerdir ancak genel olarak olarak üniversitedeki kızların başarı oranı erkeklerden daha yüksektir.Bireysel olarak erkekler önde genel olarak olarak kızlar daha önde bu konularda.Aynı şekilde yemek konusundada böyle

Kızlar önde olup daha fazla sürede erkekleri geçemiyorlar. Yani Kadın=Aşçılık 16 sene yapsa Erkek=4 sene yapsa erkek daha iyi oluyor,kızların 16 senelik işini erkek 4 sene de yapabiliyorsa kesinlikle erkek daha zekidir.Bu şekilde düşün,Hani bi kitap vardı,8 saatten fazla uyuyanlar aptaldır diye ben 11 saat uyuyorum onun 16 saatte yaptığı işi ben 13 saatte yapabiliyorsam demek ki söz yanlış

Sence ben erkek daha zeki değil diye bir kelime söyledim mi?Erkekler daha zekidir tabiikide.Dünyanın en büyük satranç ustalarının hepsi erkektir satranç en baba zeka ve pratik oyunudur satrançta tek tanıdığım kadın judit polgardır..Erkek istese herşeyi yapar ancak kadınlarda istikrar vardır erkeklerde istikrar yoktur.Ayrıca kadınların yaptığı 16 senelik aşçılıkmış erkeklerin yaptığı 4 seneymiş erkek daha iyi yapıyormuş gibi saçma bir örnek vermişsin bravo gerçekten.Ayrıca yemek yapmanın zeka ile bir alakası yoktur pratiklikle alakası vardır ve 16 senelik aşçı erkek veya kadın olsun 4 senelikten daha iyidir.Refika birgül adlı aşçının yemeğini yeme fırsatında bulundum doğan apartmanı kuzguncukta şuana kadar yediğim en iyi yemekleri o yaptı yani burda kadın erkek ayrımı yok.Erkekler kadınlardan daha zekidir bunda bir muhalefetim yok.Ancak erkekler çalışırsa yapar.Kadınlar hep çalıştığı için yapar.Tekrar aynı örneği vereyim üniversiteye giren erkek ve kızların başarı oranlarını karşılaştır bakalım ortaya ne çıkacak?Kızlar istikrarlıdır çalışıyorlar ve giriyorlar.Erkeklerin kimi çalışıyor birinci oluyor kimi çalışmıyor üniversiteye giremiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

Öyle deme hocam. Kasa toplayıp gtx280 ile SLI yapanı bile var

Daha ben bile SLI yapmadım

• quote:

quote:

quote:

Ben anlıyorum yeter.

bilmiyorum.

O zaman daha basit soru sorayım gt630m mi daha iyidir gt540m mi ?

Google amcaya sormazsan sevinirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByProdigy

12 daireli bir apartmanda oturuyorum.butun dairelerde pc var.millet bilgisayara parca takmaya ve format atmaya beni cagiriyor.baska bildigim bisey yok ama apartmanda elektronik uzmani muammelesi goruyorum.kanal frekansi ayarlamaya klimayi soguguna ayarlamaya bile beni cagiriyolar

Vallahi sana diyeceğim tek şey Allah uçak kazası yaşatmasın. Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgurkan

quote:

Orijinalden alıntı: Akhisarlee

quote:

Orijinalden alıntı: mertgurkan

quote:

Kafama takıldı bu aralar neden pcden anlayan kız yok sadece açma düğmesine basıp internet explorer'e girmeyi biliyorlar o kadar

Dikiş, nakıştan anlar mısın ?

erkegim ve sokugumu dikebilirim.kiz misin?

Dikiş nakış dynce kendi söküğünü dikmek olarak anlıyorsan kızlar da bilgisayarı facebook msn twitter anlıyor

kizlar makarna yapiom diye ovunuyorlardi okulda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla kızlara fazla b.k atmayın lisede bilgisayar bölümü okuyanların bile &70'i bişey bilmiyo.Adamlar hala 2gb ekran kartlarıyla tatmin oluyolar ve herşeyi markadan ibaret sanıyolar
  • Konu başarılır ilerliyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben anlıyorum yeter.

bilmiyorum.

Benchmark,randering yada in-game performans hangisine gore?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngaWen -- 16 Haziran 2012; 23:23:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AngaWen

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben anlıyorum yeter.

bilmiyorum.

Render or in-game performance?

Gt630m and gt540m similar cards because they use the same render. But gt630m %12 better than.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AngaWen

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben anlıyorum yeter.

bilmiyorum.

Render or in-game performance?

Gt630m and gt540m similar cards because they use the same render. But gt630m %12 better than.

Soruyu editledim ama cevap icin tesekkur ederim mobility kartlari bende iyi bilmiyorum :P
    Bir sorayim dedim hehe :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngaWen -- 16 Haziran 2012; 23:27:58 >

• sen öyle san senin etrafındaki kızlar mal yoksa sana burada onca bu konunun piri olmuş Türkiyede sayılı kişilerin bazıları bayan misal microsoft Türkiye'nin eğer değişmediyse bundan 2 yıl önceki başkanı bayandı ve dön bir bak bilgisayar mühendisliği bölümlerine. Türkiyede devasa veri tabanlarını ve serverları yöneten bayanlar var sadece ön planda değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 16 Haziran 2012; 23:27:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Said6

quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

Öyle deme hocam. Kasa toplayıp gtx280 ile SLI yapanı bile var

Aynı paraya gidip tek kart almak daha mantıklı para varken gidip iki tane sıfır GTX 280 alması saçma olmuş zaten SLI performansı %100 arttirmaz %80 - %90 arttırır.Kız kartları biliyor ama başta bi yanlis var

Bu mesajı yazarken neyin kafasını yaşıyordun bilmiyorum ama Gtx 280 çıktığı zamanın en iyi kartı. Yani tek kart alıp daha iyi performans yakalayamazsın.

HD 4870 X2 vardı tek başına da gayet güçlü bir karttı

Oda crossfire sayılır bence tek kart değil. Tek kartın üstündeler ama çift GPU.

2 GPU tek kartta benim bildiğim problem yaratmıyor o yüzden hep son seri kartlar 2 GPU'lu çıkıyor.Peki sorun olmuyor onlarda (gtx 590,690,hd 6990 gibi)

Onlarda da microstuttering oluyor. HD 4870X2 ilk çıktığında yabancı bir site microstuttering incelemesini yapmıştı. Çift GPU'lu ekran kartı çıkartıyorlar ama bence sidik yarışından başka birşey değil. En üst seviye kartların zorlayan bir oyun çıkmıyor ki kaç yıldır. GTX 680 ile 1920x1080 de hangi oyunu oynarken kasılma yapıyor ki.

GTX 680 de kasan var hocam Metro 2033 bench.'inde FPS'nin 20 lere kadar düştüğü oluyor ama o bench. Tabiki oyunlarda o kadar kasıntı olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ByProdigy

12 daireli bir apartmanda oturuyorum.butun dairelerde pc var.millet bilgisayara parca takmaya ve format atmaya beni cagiriyor.baska bildigim bisey yok ama apartmanda elektronik uzmani muammelesi goruyorum.kanal frekansi ayarlamaya klimayi soguguna ayarlamaya bile beni cagiriyolar

Tek fark bizimki 14 daire
  • misal benim ablam pc den anlamaz çünki virüs kapmasından korkuyor , bir gizli dosya bile yapmaya izin vermiyor
  • Kızların zekâsının daha zayıf olduğu kesin ama birazda meraktan kaynaklanıyor bilmemezlik. merak etseler öğrenirler herhâlde..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Orion.

quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

peki neden erkekler yemek yapmaktan anlamaz?halbuki yemek yapmak daha önemli bir şey.

En ünlü aşçılar erkektir .

En zeki adamlarda erkeklerdir.Yada üniversite birincileride erkeklerdir ancak genel olarak olarak üniversitedeki kızların başarı oranı erkeklerden daha yüksektir.Bireysel olarak erkekler önde genel olarak olarak kızlar daha önde bu konularda.Aynı şekilde yemek konusundada böyle

Kızlar önde olup daha fazla sürede erkekleri geçemiyorlar. Yani Kadın=Aşçılık 16 sene yapsa Erkek=4 sene yapsa erkek daha iyi oluyor,kızların 16 senelik işini erkek 4 sene de yapabiliyorsa kesinlikle erkek daha zekidir.Bu şekilde düşün,Hani bi kitap vardı,8 saatten fazla uyuyanlar aptaldır diye ben 11 saat uyuyorum onun 16 saatte yaptığı işi ben 13 saatte yapabiliyorsam demek ki söz yanlış

Sence ben erkek daha zeki değil diye bir kelime söyledim mi?Erkekler daha zekidir tabiikide.Dünyanın en büyük satranç ustalarının hepsi erkektir satranç en baba zeka ve pratik oyunudur satrançta tek tanıdığım kadın judit polgardır..Erkek istese herşeyi yapar ancak kadınlarda istikrar vardır erkeklerde istikrar yoktur.Ayrıca kadınların yaptığı 16 senelik aşçılıkmış erkeklerin yaptığı 4 seneymiş erkek daha iyi yapıyormuş gibi saçma bir örnek vermişsin bravo gerçekten.Ayrıca yemek yapmanın zeka ile bir alakası yoktur pratiklikle alakası vardır ve 16 senelik aşçı erkek veya kadın olsun 4 senelikten daha iyidir.Refika birgül adlı aşçının yemeğini yeme fırsatında bulundum doğan apartmanı kuzguncukta şuana kadar yediğim en iyi yemekleri o yaptı yani burda kadın erkek ayrımı yok.Erkekler kadınlardan daha zekidir bunda bir muhalefetim yok.Ancak erkekler çalışırsa yapar.Kadınlar hep çalıştığı için yapar.Tekrar aynı örneği vereyim üniversiteye giren erkek ve kızların başarı oranlarını karşılaştır bakalım ortaya ne çıkacak?Kızlar istikrarlıdır çalışıyorlar ve giriyorlar.Erkeklerin kimi çalışıyor birinci oluyor kimi çalışmıyor üniversiteye giremiyor

Yav kardeşim isterse istikrarlı olsun sorun değil ama onların daha fazla zaman harcıyarak yaptıkları şeyleri çoğu erkek bak hepsi demiyorum daha kısa sürede yapabiliyor işte pratiklik burda yatıyor.Yav anlatmak istediğim şeyi ya sen anlamadın ya da ben anlatamadım

• quote:

Yav kardeşim isterse istikrarlı olsun sorun değil ama onların daha fazla zaman harcıyarak yaptıkları şeyleri çoğu erkek bak hepsi demiyorum daha kısa sürede yapabiliyor işte pratiklik burda yatıyor.Yav anlatmak istediğim şeyi ya sen anlamadın ya da ben anlatamadım

Tamam doğru söylüyorsunda verdiğin örnek saçma.Aşçılıkta tecrübeye bakar iş hangisi daha fazla emek verdiyse o daha iyidir.Allah erkekleri daha zeki ve daha güçlü yaratmıştır ancak kadınlarında çalışarak yapamayacağı şey yoktur

• quote:

quote:

Tamam doğru söylüyorsunda verdiğin örnek saçma.Aşçılıkta tecrübeye bakar iş hangisi daha fazla emek verdiyse o daha iyidir.Allah erkekleri daha zeki ve daha güçlü yaratmıştır ancak kadınlarında çalışarak yapamayacağı şey yoktur

Tamam kardeşim örneğim yanlıştır,sen benim ne demek istediğimi anladın zaten

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.