Şimdi Ara

Kızlar neden pcden anlamaz ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
1
Favori
5.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ballrry

peki neden erkekler yemek yapmaktan anlamaz?halbuki yemek yapmak daha önemli bir şey.

En ünlü aşçılar erkektir .
  • Çünkü kızların %90 'ı gerizekalı.
  • Bilgisayardan anlamaktansa günümüz kızlarında büyük bir kültürsüzlük var.Bence asıl vahim olsan bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByaTTa

Bu konuşmalardan ibaretler :S

Kızlar neden pcden anlamaz ?

Ahahaha bu ne lan Amma kasmışlar kendilerini bu ne lan

• quote:

Orijinalden alıntı: Orion.

quote:

peki neden erkekler yemek yapmaktan anlamaz?halbuki yemek yapmak daha önemli bir şey.

En zeki adamlarda erkeklerdir.Yada üniversite birincileride erkeklerdir ancak genel olarak olarak üniversitedeki kızların başarı oranı erkeklerden daha yüksektir.Bireysel olarak erkekler önde genel olarak olarak kızlar daha önde bu konularda.Aynı şekilde yemek konusundada böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netten^ -- 16 Haziran 2012; 19:09:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

Harbi la bu kızlar neyden anlıyor geçen Kenan Işık'a master yapmış kız çıktı daha 3. soruda elendi salak.

Boş boş konuşmayalım sizin dediğiniz yarışma bir kıstas ise erkek bir profesör 1.soruda elendi

ayrıca 3.şahsa hakaretten dolayı şikayet edildiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netten^ -- 16 Haziran 2012; 19:14:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netten^

quote:

quote:

En zeki adamlarda erkeklerdir.Yada üniversite birincileride erkeklerdir ancak genel olarak olarak üniversitedeki kızların başarı oranı erkeklerden daha yüksektir.Bireysel olarak erkekler önde genel olarak olarak kızlar daha önde bu konularda.Aynı şekilde yemek konusundada böyle

Doğru söze ne denir. İyi tespit dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: netten^

quote:

quote:

benim diyeceğimi yazmış zaten.

• valla sabah bu konuyu gördüm öğlen kuzenim(kız) telefonu istedi temple run'u indirecekmiş, mobil internet yok dedim, zaten internetsiz indiriliyor dedi.ben de nasıl felan dedim neyse modemin internetine bağladım al indir dedim, gitti "temple run fan app" indirmiş bir resim açmış bundan sonrasını yapamadım dedi telefonu verdi sonra anladım harbiden kızlar anlamıyor.
  • quote:

Babam aşçı, zamanında 6-7 sene Hiltonda chef de partie olarak çalıştı. Annem babamdan öğrenmiş birçok yemeği. Yemek yapmak mı kıstas? Sadece gülüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

Öyle deme hocam. Kasa toplayıp gtx280 ile SLI yapanı bile var

1.000/1 ihtimal

1/1000 ihtimal olmasın o,olasılık 1den büyük çıkmaz

• quote:

Kafama takıldı bu aralar neden pcden anlayan kız yok sadece açma düğmesine basıp internet explorer'e girmeyi biliyorlar o kadar

yanlışın var internete girmeyi bilmezler onlar için internet ve pc facebook ve msnden ibarettir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kılpaçino

quote:

Kafama takıldı bu aralar neden pcden anlayan kız yok sadece açma düğmesine basıp internet explorer'e girmeyi biliyorlar o kadar

yanlışın var internete girmeyi bilmezler onlar için internet ve pc facebook ve msnden ibarettir

Birde ask.fm
  • neden anlıyorlar ki ? boş ver böyle kalsınlar daha iyi
  • Sen niye makyaj dan anlamassin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Truman Show

quote:

Orijinalden alıntı: missioncomplete

quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Bilgisayar programciligi okuan koz tanidiklarim var hatta biri veritabani zimbirtisiyla ilgili okuyodu

senin o okuan koz tanıdıkların orada okuyor diye iyi biliyorlarmı sanıyorsun.Yukarıda bahsedilen kızlardan hiç bir farkları yok.

Onlar bilmiyor bunlar bilmiyor kim biliyor? Siz mi biliyorsunuz bu işi. Herkes kızları kötülemişte sen ne kadar biliyorsun deyince yav he he yazıyorsunuz hemen. Milleti kötüleyeceğinize kendinize bakın. He sen ne biliyorsun diyebilirsin, bilmiyorum ama zaten konuya da atlamıyorum hemen.

Yazılım okuyan kız arkadaşların varmış.Onlara sor bakalım 1 tane kod bilirler miDonanım desen kağıt üstünde ezberlemişlerdir belki 2-3 şey
    Bu arada bu yorumumu cahil biri olmadığım için yaptım.Yoksa kendide bilmeyip başkalarına cahil diyenlere bende kıl olurum.Gerek donanımdan gerek teknolojiden çok iyi anlarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Stewier.

Anlamak için ilgi gerekir ve maalesef çoğunda bu ilgi yok, e birde ilgili olanlar asosyal damgası yiyor en azından benim çevremde böyle.

Bu işlerle uğraşacaksan asosyal olacaksın zaten.Türkiye de PC den anlayan kız sayısı 0 Aynı zaman da hiçbiri teknolojiyide takip etmiyorlar.Ama yurtdışında olay farklı ordaki kızlar.Burdaki çoğu DH üyesinden daha iyi anlıyor teknolojiden.Bizim Türk kızlarının işi gücü 5-6 erkeği aynı anda idare etmek ve orda burda sürtmek başka yaptıkları birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByaTTa

Bu konuşmalardan ibaretler :S

İşte Türk kızlarını anlatan süper bir özet ;) Başka hiçbirşey bilmez bu canlılar
  • anlamamaları daha iyi boşver.

• Ne kadar gereksiz bir tartışma olmuş. Tam "konu dışı" konusu. Yok aşçılar erkekmiş de yok profesör 2.soruda elenmiş de nerelere nerelere gelmiş konu. Bilgisayardan bir problem çıktığında çözecek kadar anlıyorum, ha anlamasam da bunun kimseyi ilgilendireceğini düşünmüyorum, ki siz bunu burada dert edinmişsiniz kendinize. Gidin vaktinizi araştırmaya okumaya ayırın, kimsenin bilgisizliği size yarar sağlamaz

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.