Şimdi Ara

Kızlar neden pcden anlamaz ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
1
Favori
5.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emppu

Çünkü senin gibi asosyal olanları çok az.

Bundan sonrasını okumadım.
  • neyden anlarlarki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: missioncomplete

quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Bilgisayar programciligi okuan koz tanidiklarim var hatta biri veritabani zimbirtisiyla ilgili okuyodu

senin o okuan koz tanıdıkların orada okuyor diye iyi biliyorlarmı sanıyorsun.Yukarıda bahsedilen kızlardan hiç bir farkları yok.

Onlar bilmiyor bunlar bilmiyor kim biliyor? Siz mi biliyorsunuz bu işi. Herkes kızları kötülemişte sen ne kadar biliyorsun deyince yav he he yazıyorsunuz hemen. Milleti kötüleyeceğinize kendinize bakın. He sen ne biliyorsun diyebilirsin, bilmiyorum ama zaten konuya da atlamıyorum hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezegenci

Eskiden Pardus 2009 vardi ve acilirken bi 30 saniye konsoldan yazi akiyodu once kiz arkadasim korktu, sonra ben ona pardusu windowsu anlatmaya calisirken bana felc iniyodu...

şeytan aleti
  • Anlamak için ilgi gerekir ve maalesef çoğunda bu ilgi yok, e birde ilgili olanlar asosyal damgası yiyor en azından benim çevremde böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

quote:

Orijinalden alıntı: Said6

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

Öyle deme hocam. Kasa toplayıp gtx280 ile SLI yapanı bile var

Aynı paraya gidip tek kart almak daha mantıklı para varken gidip iki tane sıfır GTX 280 alması saçma olmuş zaten SLI performansı %100 arttirmaz %80 - %90 arttırır.Kız kartları biliyor ama başta bi yanlis var

Bu mesajı yazarken neyin kafasını yaşıyordun bilmiyorum ama Gtx 280 çıktığı zamanın en iyi kartı. Yani tek kart alıp daha iyi performans yakalayamazsın.

HD 4870 X2 vardı tek başına da gayet güçlü bir karttı

Oda crossfire sayılır bence tek kart değil. Tek kartın üstündeler ama çift GPU.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ee hacı kendimden biliyorum kız kardeşlerime haftada 1 kere 1 saatliğine bilgisayarı veriyorum kızcağız hangi ara pcden anlasın bizim gibi tüm gün pc başında olamıyolar genelde olanı da anlıyodur illa ki.
  • Türkiye de Ne teknolojiden anlayan erkek var neden bayan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Kafama takıldı bu aralar neden pcden anlayan kız yok sadece açma düğmesine basıp internet explorer'e girmeyi biliyorlar o kadar

Bazıları chrome kullanıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynı paraya gidip tek kart almak daha mantıklı para varken gidip iki tane sıfır GTX 280 alması saçma olmuş zaten SLI performansı %100 arttirmaz %80 - %90 arttırır.Kız kartları biliyor ama başta bi yanlis var

Bu mesajı yazarken neyin kafasını yaşıyordun bilmiyorum ama Gtx 280 çıktığı zamanın en iyi kartı. Yani tek kart alıp daha iyi performans yakalayamazsın.

Oda crossfire sayılır bence tek kart değil. Tek kartın üstündeler ama çift GPU.

2 GPU tek kartta benim bildiğim problem yaratmıyor o yüzden hep son seri kartlar 2 GPU'lu çıkıyor.Peki sorun olmuyor onlarda (gtx 590,690,hd 6990 gibi)

• Genelleme yapmak biraz haksızlık olmadı mı?

• Tanıdığım çoğu kız bilgisayardan anlamıyor ama çoğunun öğrenmek, uğraşmak işine gelmiyor.Bazısının da cidden kafası basmıyor.Ne kadar anlatırsan anlat, anlamıyor.Gördüğüm tek istisna, annemin kuzeninin kızı.Kızın bilmediği yok herhalde.Kendisi bilgisayar mühendisi.Elektronik eşyalarla falan uğraşmayı çok seviyor ama öyle mecburiyetten falan değil gerçekten seviyor bu tür şeyleri.
  • Selam kızlar babamın nutella fabrikası var desem herhalde 999 tane evlenme teklifi alırdım şaka bir yana

harbi bu kızlar daha chrome firefox bilmiyor arkadaş durumlardan başka ne biliyorlarki dudak büzüştürerek fotoğraf çekmek bugün ne giysem hit grafikleri falan hepsi bunun açık göstergesi 2-3 bölüm bana herşey yakışır falan izleyin kızların kafa zeka oranlarını bulabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HD nin ne olduğunu bilmeyenler var bırak Pc parçalarını.

• quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

HD nin ne olduğunu bilmeyenler var bırak Pc parçalarını.

bilseler bile görüntü daha iyi oluyor gibi bişey derler hd çözünürlük kaçtır desen kalırlar
  •  Kızlar neden pcden anlamaz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dila'

Genelleme yapmak biraz haksızlık olmadı mı?

sana mı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

GTX 280 Tek GPUlu Kart , HD 4870 X2 ile GTX 295 ile Kıyaslanır ve zamanında GTX 295 Şimdiki GTX 590 yada HD 5970 Gibiydi fiyatıda baya yüksekti.

NOT: Google Görsellere acaba "HD 7890" Diye bir sürüm varmı diye merak edip yazdım 11.resim oyş

• quote:

Orijinalden alıntı: alphin

quote:

sana mı ?

Benimde bilgisayar bilgim çok fazla değil işte buradan öğrendiklerim kadar,ama gerçekten donanımdan anlayan kızlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beastly

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alphin

quote:

sana mı ?

Benimde bilgisayar bilgim çok fazla değil işte buradan öğrendiklerim kadar,ama gerçekten donanımdan anlayan kızlar var.

connected2 deki dila sendin değilmi topraam

Evette şimdi ne alaka?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.