Şimdi Ara

Kızlar neden pcden anlamaz ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
1
Favori
5.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • donanım yazılımdan orta seviye bilgim var adamlar eyv diyo lan elini cebine at bi herif at 20 lira batmazsın dükkana götürsen 100 den aşağı çıkamayacaksın !
  • ben deneye yanıla biraz biraz kapmaya başladım bu işleri. geçen gittim şu an yazdığım bilgisayarı aldım. baktım mümkün diil çalışmıyo. mecbur komşunun oğlunu çağırıp sordum. dedi bu sadece monitör ve tek başına çalışmaz, buna bi de kasa lazım. neyse sonra halletik ve şu an yeni bilgisayarımdan yazabiliyorum. yani bu işleri artık epeyce çözdüm sayılır.
  • Ana sayfayı feysbuk olarak ayarlamaları yeterli . Bilmedikleri şeyleri biz öğretiyoruz zaten .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgurkan

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Kafama takıldı bu aralar neden pcden anlayan kız yok sadece açma düğmesine basıp internet explorer'e girmeyi biliyorlar o kadar

Dikiş, nakıştan anlar mısın ?

erkegim ve sokugumu dikebilirim.kiz misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ihtiyaçları yok.

her zaman bir gülümseme ile işlerini yaptırabilecekleri dh asosyelleri var nasılsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tribal_dns

quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

Öyle deme hocam. Kasa toplayıp gtx280 ile SLI yapanı bile var

böyle daha bir şuğğ oluyorlar hmm o madırbort diyen ağzını solunum yolunu yerim senin

• quote:

Orijinalden alıntı: alphin

Kızlar neden pcden anlamaz ?

Bilgisayarı görmem 5 dakikamı aldı

NOT: Evet kızların %80 i anlamaz ama bana hep anlayanları denk geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 16 Haziran 2012; 15:34:50 >

• Bu konuşmalardan ibaretler :S

• Arabadan anlamazlar diyelim, pcyi anlamamak diye birsey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

quote:

quote:

1.000/1 ihtimal

1.000/1 ihtimal olsa yine iyi

bence de 1/1.000 yada %0,1 ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: 0LD-CiTy

quote:

Kafama takıldı bu aralar neden pcden anlayan kız yok sadece açma düğmesine basıp internet explorer'e girmeyi biliyorlar o kadar

Kızları nasıl kötüleceğini mi bulamadında bu konuyu açıyorsun? türkiyenin %70 kızı senden çok biliyordur emin ol.

bu konuyu da bi resmnle beraber koy istersen .d.d.d.d.d
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

quote:

Aynı paraya gidip tek kart almak daha mantıklı para varken gidip iki tane sıfır GTX 280 alması saçma olmuş zaten SLI performansı %100 arttirmaz %80 - %90 arttırır.Kız kartları biliyor ama başta bi yanlis var

Videonun yılına baktınmı?O zaman tek kart olarak tek kral gtx 280 idi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Said6

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Said6

quote:

quote:

Aynı paraya gidip tek kart almak daha mantıklı para varken gidip iki tane sıfır GTX 280 alması saçma olmuş zaten SLI performansı %100 arttirmaz %80 - %90 arttırır.Kız kartları biliyor ama başta bi yanlis var

Bu mesajı yazarken neyin kafasını yaşıyordun bilmiyorum ama Gtx 280 çıktığı zamanın en iyi kartı. Yani tek kart alıp daha iyi performans yakalayamazsın.

HD 4870 X2 vardı tek başına da gayet güçlü bir karttı

Oda crossfire sayılır bence tek kart değil. Tek kartın üstündeler ama çift GPU.

2 GPU tek kartta benim bildiğim problem yaratmıyor o yüzden hep son seri kartlar 2 GPU'lu çıkıyor.Peki sorun olmuyor onlarda (gtx 590,690,hd 6990 gibi)

Onlarda da microstuttering oluyor. HD 4870X2 ilk çıktığında yabancı bir site microstuttering incelemesini yapmıştı. Çift GPU'lu ekran kartı çıkartıyorlar ama bence sidik yarışından başka birşey değil. En üst seviye kartların zorlayan bir oyun çıkmıyor ki kaç yıldır. GTX 680 ile 1920x1080 de hangi oyunu oynarken kasılma yapıyor ki.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akhisarlee

quote:

quote:

Dikiş, nakıştan anlar mısın ?

erkegim ve sokugumu dikebilirim.kiz misin?

Dikiş nakış dynce kendi söküğünü dikmek olarak anlıyorsan kızlar da bilgisayarı facebook msn twitter anlıyor

Şimdiki kızların çoğu senin kastettiğin dikiş nakış işinden anlamıyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Canis_Majoris_Vy

masaüstünde ie yi kaldır chrome opera vs koy eminim çogu internete giremez

Deney amaçlı değilde bilinçsiz olarak denedim. Annemin bilgisayarında ie yi masaüstünden ve başlattan kaldırdım yerine google chrome yerleştirdim. Annemede gösterdim tamam dedi. 2 gün sonra dışardeyken annem aradı. Oğlum bilgisayarın interneti silinmiş saçma sapan programlar yüklenmiş dedi ne yüklenmiş anne dedim. Gugıl çırom dedi hah dedim senin pc yeniya dedin artık yeni internet o onunla gireceksin dedim bu facebooka ve maillerime girermi dedi evet dedim kapattı olay çözüldü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyrunuz efenim

• Gayet de anlıyorlar. Haksızlık etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tri-Pod

Buyrunuz efenim

donanımhaber üst düzey yönetimine duyurulur.ürün incelemelerini seksi kızlar yapsın

• peki neden erkekler yemek yapmaktan anlamaz?halbuki yemek yapmak daha önemli bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canis_Majoris_Vy

masaüstünde ie yi kaldır chrome opera vs koy eminim çogu internete giremez

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.