Şimdi Ara

Kızlar neden pcden anlamaz ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
1
Favori
5.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ufunqitos

Ne kadar gereksiz bir tartışma olmuş. Tam "konu dışı" konusu. Yok aşçılar erkekmiş de yok profesör 2.soruda elenmiş de nerelere nerelere gelmiş konu. Bilgisayardan bir problem çıktığında çözecek kadar anlıyorum, ha anlamasam da bunun kimseyi ilgilendireceğini düşünmüyorum, ki siz bunu burada dert edinmişsiniz kendinize. Gidin vaktinizi araştırmaya okumaya ayırın, kimsenin bilgisizliği size yarar sağlamaz

Forumda ilk defa kız görüyorum kolay gelsin bacım

• ilgilenmedikleri için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Ne kadar gereksiz bir tartışma olmuş. Tam "konu dışı" konusu. Yok aşçılar erkekmiş de yok profesör 2.soruda elenmiş de nerelere nerelere gelmiş konu. Bilgisayardan bir problem çıktığında çözecek kadar anlıyorum, ha anlamasam da bunun kimseyi ilgilendireceğini düşünmüyorum, ki siz bunu burada dert edinmişsiniz kendinize. Gidin vaktinizi araştırmaya okumaya ayırın, kimsenin bilgisizliği size yarar sağlamaz

sağolun

• quote:

quote:

quote:

sağolun

Melabaaa

• valla yazılım konusunda anlamayabilirler ama sabahın 7 sinde kipada ekran kartlarının modellerini karşılaştırabilen kızlar gördüm devrim döndü :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyildiz07

valla yazılım konusunda anlamayabilirler ama sabahın 7 sinde kipada ekran kartlarının modellerini karşılaştırabilen kızlar gördüm devrim döndü :D

Kipada ekran kartımı var hiç dikkat etmemişim
  • quote:

quote:

valla yazılım konusunda anlamayabilirler ama sabahın 7 sinde kipada ekran kartlarının modellerini karşılaştırabilen kızlar gördüm devrim döndü :D

edit: notebookların ekran kartlarını :D
  • quote:

quote:

quote:

O zaman olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman olur

olur mu :D nasıl olur ya sokağa çıksan kaç tane kız bulabilirsin böyle arkadaş 3-4 tane notebook alıp kaçışıyolardı ya :D korkulur bunlardan :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman olur

olur mu :D nasıl olur ya sokağa çıksan kaç tane kız bulabilirsin böyle arkadaş 3-4 tane notebook alıp kaçışıyolardı ya :D korkulur bunlardan :D

nadirde olsa var anlayanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Çünkü kızların %90 'ı gerizekalı.

aman bilgesu duymasın.
  • anlayanlar var.Genelleme yapmamak lazım.

forumda yönetici bir bayan örnek. yeni çıkan lg tv lere bu teknolojiyi getiren yine kendisidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 16 Haziran 2012; 22:00:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

Öyle deme hocam. Kasa toplayıp gtx280 ile SLI yapanı bile var

Görende bomba imhaya gidiyor zannedecek, alt tarafı sıvı azot dökecen kızım o ne kıyafet öyle, hiçmi Mesut hocayı seyretmedin

• quote:

Orijinalden alıntı: netten^

quote:

Orijinalden alıntı: Orion.

quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

peki neden erkekler yemek yapmaktan anlamaz?halbuki yemek yapmak daha önemli bir şey.

En ünlü aşçılar erkektir .

En zeki adamlarda erkeklerdir.Yada üniversite birincileride erkeklerdir ancak genel olarak olarak üniversitedeki kızların başarı oranı erkeklerden daha yüksektir.Bireysel olarak erkekler önde genel olarak olarak kızlar daha önde bu konularda.Aynı şekilde yemek konusundada böyle

Kızlar önde olup daha fazla sürede erkekleri geçemiyorlar. Yani Kadın=Aşçılık 16 sene yapsa Erkek=4 sene yapsa erkek daha iyi oluyor,kızların 16 senelik işini erkek 4 sene de yapabiliyorsa kesinlikle erkek daha zekidir.Bu şekilde düşün,Hani bi kitap vardı,8 saatten fazla uyuyanlar aptaldır diye ben 11 saat uyuyorum onun 16 saatte yaptığı işi ben 13 saatte yapabiliyorsam demek ki söz yanlış

• quote:

Orijinalden alıntı: ByProdigy

12 daireli bir apartmanda oturuyorum.butun dairelerde pc var.millet bilgisayara parca takmaya ve format atmaya beni cagiriyor.baska bildigim bisey yok ama apartmanda elektronik uzmani muammelesi goruyorum.kanal frekansi ayarlamaya klimayi soguguna ayarlamaya bile beni cagiriyolar

Aynı ben. Elektronikçi var apartmanın karşısında, herif işinden oluyor. Her türlü televizyon süpürge klima buzdolabı bilgisayar laptop çamaşır makinesi delme biçme çakma falan yapıyorum. Kaslı değilim.
  • Ben anlıyorum yeter.

format atmayı bilmiyorum sadece onun dışında pc ile ilgili şeyleri biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Tanıdığım kızların çoğu interneti facebook tan ibaret görüyorlar.Bir gün birisine herhangi bir forumda üyeliğin var mı diye sordum bizim şehirde forum yok dedi(forum avm sandı herhalde garibim).o andan itibaren kızla ilişiği kestim.

Yarıldım yav
  • komşu aradı pc açılmıyor dedi gittim bi baktım mönitörü açmamış şok oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: madamaiselle

Ben anlıyorum yeter.

format atmayı bilmiyorum sadece onun dışında pc ile ilgili şeyleri biliyorum.

Ivy bridge ile sandy bridge farkını söyle o zaman google amcaya sormadan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

quote:

Orijinalden alıntı: Tri-Pod

Buyrunuz efenim

donanımhaber üst düzey yönetimine duyurulur.ürün incelemelerini seksi kızlar yapsın

Benim dilimden konuştun hacı

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.