Şimdi Ara

Kızlar neden pcden anlamaz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
1
Favori
5.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baskentkral

Bir keresinden ablam laptopumla internete girmişti ( masaüstünden azıcık , laptopdan anlamaz ) . benide arkadaşlar çağırmıştı dışarı çıkmıştım . Akşam eve geldim ablam bana değişik değişik bakıyor . Ne oldu abla dedim . Laptopunu bozdum dedi ve bende bağırmaya başladım . Nasıl becerdin dediğimde bana şu cebabı verdi ;

İlk önce kırmızı ışık yandı 5 dakika geçmedi kapandı birdaha açılmadı

Laptopun şarjı bitmiş bozuldu diyor

pili kafasına gömseydin

• quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Tanıdığım kızların çoğu interneti facebook tan ibaret görüyorlar.Bir gün birisine herhangi bir forumda üyeliğin var mı diye sordum bizim şehirde forum yok dedi(forum avm sandı herhalde garibim).o andan itibaren kızla ilişiği kestim.

Yarıldım

:D:D:D
  • quote:

quote:

Bir keresinden ablam laptopumla internete girmişti ( masaüstünden azıcık , laptopdan anlamaz ) . benide arkadaşlar çağırmıştı dışarı çıkmıştım . Akşam eve geldim ablam bana değişik değişik bakıyor . Ne oldu abla dedim . Laptopunu bozdum dedi ve bende bağırmaya başladım . Nasıl becerdin dediğimde bana şu cebabı verdi ;

pili kafasına gömseydin

Ablaya el kalkmıyor hocam

O değilde o laptop her zaman açık duracak enerjiyi nereden alacak . Mantıklı düşünmek lazım

• quote:

quote:

quote:

pili kafasına gömseydin

O değilde o laptop her zaman açık duracak enerjiyi nereden alacak . Mantıklı düşünmek lazım

Wireless kesintisiz güç kaynağı volume 165642134

• aşırı derecede teknoloji hastası olarak. lisede bilgisayar programcılığı web tasarımı bölümündeydim üniversitedede aynı şekilde bilgisayar programcılığı bitirdim. dediklerinizde hakkınızı yiyemem. kız arkadaşlarımın çoğu şimdi ya muhasebe yanında çalışıyo ya evde pinekliyo yada bebek bakıyo diyebilirim. kendini geliştirmekle alakalı. liseyi bitirdim üniversiteyi zorla okuyo olmama rağmen 2 senede bitirdim. ve şurda yok ben çok iyi bilirim bilmemnesini de öyleydi böyleydi diyen arkadaşlardan kat be kat daha fazla bilgili olduğumda kesindir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

pili kafasına gömseydin

Wireless kesintisiz güç kaynağı volume 165642134

• Bilse ne değişecek sanki? Bilmesin daha iyi.Herkes bilgisayardan anlamak zorunda değil.Bizde onların bildiği birçok şeyi bilmiyoruz.
  • Anlayamadıkları için
  • Bende cok anlamam ama kardesime ogrettim bisiler format atabiliyor crack yapmasi gibi basit seyleri bayadir biliyo dvd ye film yazmasini biliyo ben evde degilken sorun cikarsa hallediyo ona bu kadar basit bilgiler yetiyo artiyo zaten herkes kiz kardesine boyle basit seyleri ogretse toplum bilgilenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

Öyle deme hocam. Kasa toplayıp gtx280 ile SLI yapanı bile var

Biz Türk kızlarından bahsediyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

sanki anlayan erkek çok var

Oyun oynamak = bilgisayardan anlamak olunca böyle oluyor bazıları için.
  • İlgi alaka meselesi kız tanıdıklarım var benden daha iyi programlama bilen
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

Çünki onların beyninin % 90ı ego tadmini yapmak için çalışır.

Ay durumumu kaç kişi beğenmiş acaba hemen bir baklayım derler ve saatlerce takılırlar internetin kölesi olurlar fakat bundan onlarında haberi yoktur.Bilgisayarı genelde açma kapamadan başka birşey için kullanmazlar.Ergenlik dönemlerinde derslere hiç asılmazlar.(Nedenini kimse çözemedi) Hele hele ders ingilizceyse basit bir grammarı bile yapamazlar.Milleti kullanmaya çalışırlar.Bütün dikkatleri üstlerine çekmeye çalışırlar sanki milletin işi güçü bitmiş onlarla uğraşıcak gibi.Bir olayı çok abartırlar.Bkz:Nutella ne var bunda arkadaş o kadar abartılıcak...

Herneyse ya gece gece uykusuzluk kafa yaptı bende bunu okuyan herkese iyi geceler

İlk cümleden sonrasını okumadım, okumama da gerek yok zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

quote:

Aynı paraya gidip tek kart almak daha mantıklı para varken gidip iki tane sıfır GTX 280 alması saçma olmuş zaten SLI performansı %100 arttirmaz %80 - %90 arttırır.Kız kartları biliyor ama başta bi yanlis var

Bu mesajı yazarken neyin kafasını yaşıyordun bilmiyorum ama Gtx 280 çıktığı zamanın en iyi kartı. Yani tek kart alıp daha iyi performans yakalayamazsın.

• genelde sınıftaki kızların netbooklarında,telefonlarında falan sorun olunca hemen beni çağırırlar.bende hallediyorum.mahallede de bozuk pc,program yükleme falan alayını hallediyorum ama karşılığını alamıyorum.aldığım şey "teşekkür ederim" sözü oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 16 Haziran 2012; 12:59:19 >
  • quote:

böyle daha bir şuğğ oluyorlar hmm o madırbort diyen ağzını solunum yolunu yerim senin

• quote:

Orijinalden alıntı: Said6

quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

quote:

Aynı paraya gidip tek kart almak daha mantıklı para varken gidip iki tane sıfır GTX 280 alması saçma olmuş zaten SLI performansı %100 arttirmaz %80 - %90 arttırır.Kız kartları biliyor ama başta bi yanlis var

Bu mesajı yazarken neyin kafasını yaşıyordun bilmiyorum ama Gtx 280 çıktığı zamanın en iyi kartı. Yani tek kart alıp daha iyi performans yakalayamazsın.

HD 4870 X2 vardı tek başına da gayet güçlü bir karttı

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 52

genelde sınıftaki kızların netbooklarında,telefonlarında falan sorun olunca hemen beni çağırırlar.bende hallediyorum.mahallede de bozuk pc,program yükleme falan alayını hallediyorum ama karşılığını alamıyorum.aldığım şey "teşekkür ederim" sözü oluyor.

aynı sekilde bu tesekkürü ilerletmek lazım
  • Eskiden Pardus 2009 vardi ve acilirken bi 30 saniye konsoldan yazi akiyodu once kiz arkadasim korktu, sonra ben ona pardusu windowsu anlatmaya calisirken bana felc iniyodu...

• 12 daireli bir apartmanda oturuyorum.butun dairelerde pc var.millet bilgisayara parca takmaya ve format atmaya beni cagiriyor.baska bildigim bisey yok ama apartmanda elektronik uzmani muammelesi goruyorum.kanal frekansi ayarlamaya klimayi soguguna ayarlamaya bile beni cagiriyolar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.