Şimdi Ara

Kızlar neden pcden anlamaz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
1
Favori
5.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 0LD-CiTy

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Kafama takıldı bu aralar neden pcden anlayan kız yok sadece açma düğmesine basıp internet explorer'e girmeyi biliyorlar o kadar

Kızları nasıl kötüleceğini mi bulamadında bu konuyu açıyorsun? türkiyenin %70 kızı senden çok biliyordur emin ol.

Hee öyle biliyorlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

Öyle deme hocam. Kasa toplayıp gtx280 ile SLI yapanı bile var

İste benim sevgilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

1.000/1 ihtimal

1.000/1 ihtimal olsa yine iyi

• Çoğu kız öyle. Benimde ablam geçenlerde internet niye yok dedi meğersem modemi açmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dBZerodealer- -- 16 Haziran 2012; 8:52:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

quote:

quote:

1.000/1 ihtimal

1.000/1 ihtimal olsa yine iyi

10.00000/1 o zaman

• quote:

quote:

Kafama takıldı bu aralar neden pcden anlayan kız yok sadece açma düğmesine basıp internet explorer'e girmeyi biliyorlar o kadar

Kızları nasıl kötüleceğini mi bulamadında bu konuyu açıyorsun? türkiyenin %70 kızı senden çok biliyordur emin ol.

hayır, yukarıda bir mesajda da yazıldığı gibi internet explorer yerine chrome, opera, firefox yüklenip yerleri değiştirildiğinde neredeyse %95 i internete giremiyor.

kütüphanede yanıma oturan kızların çoğu bana internete nasıl gireceklerini sordu

• quote:

quote:

adama laf atacaksın ya

burası inci değil güzel kardeşim burda biz birbirimize laf sokmaya çalışmıyoruz iyi zaman geçirmeye çalışıyoruz(ki incide bile senin düşünce tarzındakilere laf atıyorlar)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

quote:

quote:

adama laf atacaksın ya

burası inci değil güzel kardeşim burda biz birbirimize laf sokmaya çalışmıyoruz iyi zaman geçirmeye çalışıyoruz(ki incide bile senin düşünce tarzındakilere laf atıyorlar)

Aynen.

• Olurmu hocam benim sevgilim teknik serviste çalışıyordu
  • Bilgisayar programciligi okuan koz tanidiklarim var hatta biri veritabani zimbirtisiyla ilgili okuyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Bilgisayar programciligi okuan koztanidiklarim var hatta biri veritabani zimbirtisiyla ilgili okuyodu
    olabilir tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Bilgisayar programciligi okuan koz tanidiklarim var hatta biri veritabani zimbirtisiyla ilgili okuyodu

senin o okuan koz tanıdıkların orada okuyor diye iyi biliyorlarmı sanıyorsun.Yukarıda bahsedilen kızlardan hiç bir farkları yok.
  • Kızlar için internet ; facebook en çok gördükleri site mp3 indirmek için bilmedikleri sitelere girerler sonra bilgisayar virüs dolar oyun indirmezler film indirmezler ayda maksimum 5 gb internet kullanırlar ama sınırsız internete bir ton para verirler.
    Bilgisayar kitlendigi zaman açamaz deli olup triplere girerler

• quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Tanıdığım kızların çoğu interneti facebook tan ibaret görüyorlar.Bir gün birisine herhangi bir forumda üyeliğin var mı diye sordum bizim şehirde forum yok dedi(forum avm sandı herhalde garibim).o andan itibaren kızla ilişiği kestim.

o kızın suratının ortasına bi tane şamar geçiresim geldi
  • Üniversitede bir kız görmüştüm yanımdaki bilgisayar oturdu hemen msn kur diye google yazdı indirdi kurdu sonra hata verdi aöamadı halbuki msn zaten yüklüydü :) Bence asosyallikten değil kızlarda çok takılıyor bilgisayara ama facebook gibi siteler dışında ilgi alanları olmadığı için bilmiyorlar birde kim ne derse desin erkekler kızlardan zekidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fss1403

Üniversitede bir kız görmüştüm yanımdaki bilgisayar oturdu hemen msn kur diye google yazdı indirdi kurdu sonra hata verdi aöamadı halbuki msn zaten yüklüydü :) Bence asosyallikten değil kızlarda çok takılıyor bilgisayara ama facebook gibi siteler dışında ilgi alanları olmadığı için bilmiyorlar birde kim ne derse desin erkekler kızlardan zekidir.

Beyin yavaşça uzaklaşır. İnsan live essentials diye indirir msn kur
  • Kız dediğin saf olur, kısa boylu, narin olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

Çünki onların beyninin % 90ı ego tadmini yapmak için çalışır.

Ay durumumu kaç kişi beğenmiş acaba hemen bir baklayım derler ve saatlerce takılırlar internetin kölesi olurlar fakat bundan onlarında haberi yoktur.Bilgisayarı genelde açma kapamadan başka birşey için kullanmazlar.Ergenlik dönemlerinde derslere hiç asılmazlar.(Nedenini kimse çözemedi) Hele hele ders ingilizceyse basit bir grammarı bile yapamazlar.Milleti kullanmaya çalışırlar.Bütün dikkatleri üstlerine çekmeye çalışırlar sanki milletin işi güçü bitmiş onlarla uğraşıcak gibi.Bir olayı çok abartırlar.Bkz:Nutella ne var bunda arkadaş o kadar abartılıcak...

Herneyse ya gece gece uykusuzluk kafa yaptı bende bunu okuyan herkese iyi geceler

tadmin ne la

• Bir keresinden ablam laptopumla internete girmişti ( masaüstünden azıcık , laptopdan anlamaz ) . benide arkadaşlar çağırmıştı dışarı çıkmıştım . Akşam eve geldim ablam bana değişik değişik bakıyor . Ne oldu abla dedim . Laptopunu bozdum dedi ve bende bağırmaya başladım . Nasıl becerdin dediğimde bana şu cebabı verdi ;

İlk önce kırmızı ışık yandı 5 dakika geçmedi kapandı birdaha açılmadı

Laptopun şarjı bitmiş bozuldu diyor
  • onlar farklı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.