Şimdi Ara

Kızlar Tipe değil Boya Bakıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
2
Favori
8.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bak ne diyorum biz bir kız eli tutmuş adam değiliz. Tutamadık çünkü bakmadılar. Çok ortamda bulundum, fırsat da geçti elime ama istenmedim işte. Seni isteyen arzulayan birisi varsa kaçırma derim. Havada kap. Hiç olmaması çok daha kötü emin ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keira-

Bak ne diyorum biz bir kız eli tutmuş adam değiliz. Tutamadık çünkü bakmadılar. Çok ortamda bulundum, fırsat da geçti elime ama istenmedim işte. Seni isteyen arzulayan birisi varsa kaçırma derim. Havada kap. Hiç olmaması çok daha kötü emin ol.
    bro istiyor kız ama mesela bi arkadaşa gösterdim tipini çirkin bu ya ezik bi tipi var dedi ister istemez zoruna gidiyor en basiti bir parka git saçma sapan erkeklerin yanında 10/6 10/7 kızlar var lanet olsun diyosun anladınmı bak benim avantajım sana göre çirkin kızlar tavlayabiliyorum biraz çaba harcayınca ama çirkin kızlaykende kendini kötü hissediyosun ne diyorusun bu duruma
  • Duvar boyası mı tavan boyası mı
  • Uzun boylu yakışıklı erkekler: "önemli olan özgüven ve çene"

Kısa boylu tipsiz erkekler: "önemli olan tip boy"

Yani hayata şanslı gelenlerin sürekli özgüvenden bahsedip kısa ve tipsiz erkeklere saçma sapan taktikler vermesi ya da beceriksizlikle eziklikle suçlaması kendilerinin ne kadar aptal ve empati yoksunu olduğunu gösteriyor.

Abicim tipin boyun varsa sus pus olan bile kızlar gelir bir bakışınla bile kızı yatağa atarsın ama kısa tipsizsen cem yılmaz gibi olsan bile kız seninle aynı yolda bile yürümez. Artık şunu kabul edin valla beden değişimi mümkün olsa bide öyle deneyimin dicem de öyle bi teknoloji gelmedi daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97901DBF5 -- 12 Haziran 2020; 7:59:59 >
  • reis şu kafayı değiştir ilk baş kızla gönül mü eğlendiriosun sırf kız olsun die mi çıktın sevmiosan ayrıl kızada yazık etme bide boyum iyi tip 10/7 veririm diosun benim seviyemdeki kızlar bakmıo dion dışarıda gözlemle bakalım güzel kızların yanındaki kekoları ve normal tip ortalama boydaki erkekleri bu adamlar tavlayıp sen tavlayamıosan bence sorunu birazda kendinde ara
  • şunu net bi şekilde söylüyorum şimdi yok abi tipim kötü yok param yok boyum kısa bilmem ne demeyin etrafta dolu örnekleri var götüren götürüo olay sizde bitio abartı derecede kısa değilseniz (1.70 altı) tipte ortalama bi tipiniz varsa kız götürmemeniz imkansız ha çok güzel kız olmaz ortalama kız olur ama her türlü götürürsünüz kendinize çeki düzen verin kilonuz kötüyse fitnessa gidin saçlarınız kötüdür düzgün model bulun kılık kıyafetinize dikkat edin bide suratınızda sivilce falan varsa onlardan da kurtulmaya bakın bide kızlara sanaldan yürümeyin orda bi ton abaza yazıo ordan düşmezler reelden tavlayın ortalama tip ve boydaki erkek kız götüremiosa sorun kendisindedir net
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest8080

reis şu kafayı değiştir ilk baş kızla gönül mü eğlendiriosun sırf kız olsun die mi çıktın sevmiosan ayrıl kızada yazık etme bide boyum iyi tip 10/7 veririm diosun benim seviyemdeki kızlar bakmıo dion dışarıda gözlemle bakalım güzel kızların yanındaki kekoları ve normal tip ortalama boydaki erkekleri bu adamlar tavlayıp sen tavlayamıosan bence sorunu birazda kendinde ara
    ya bro dışarda kekosuda var eli yüzü düzgün çocuklarda var bu işin matematiği yokki ben bunca yıllık hayatımdaki durumu anlatıyorum talebin olmadığı kızlar düşüyor bana sadece kızda talep yoksa ben tavlarım hiç sorun yok
  • quote:

şunu net bi şekilde söylüyorum şimdi yok abi tipim kötü yok param yok boyum kısa bilmem ne demeyin etrafta dolu örnekleri var götüren götürüo olay sizde bitio abartı derecede kısa değilseniz (1.70 altı) tipte ortalama bi tipiniz varsa kız götürmemeniz imkansız ha çok güzel kız olmaz ortalama kız olur ama her türlü götürürsünüz kendinize çeki düzen verin kilonuz kötüyse fitnessa gidin saçlarınız kötüdür düzgün model bulun kılık kıyafetinize dikkat edin bide suratınızda sivilce falan varsa onlardan da kurtulmaya bakın bide kızlara sanaldan yürümeyin orda bi ton abaza yazıo ordan düşmezler reelden tavlayın ortalama tip ve boydaki erkek kız götüremiosa sorun kendisindedir net
    kanka boyum 185 esmerim felan filan ama hep sanaldan yürüyorum reelden yürücek ortamım yok çünkü sanaldan ret yiyorum hep

• reis 1.85 gibi en ideal boylardan birine sahipsin tipimde ortalama üstü diosun herşey tamam reelde ortamım yok ondan tavlayamıorum diosun bak işte sorun sende dediğim gibi sanalda çok yakışıklı değilsen biraz zor tavlaması en tipsizine yüzlerce mesaj yağıo o yüzden reelden bulman lazım bide kızlar uzun boya aşıklar yolda yürüroen hiç mi kız kesmio dikkat etmio musun
  • Kızların boya baktığı tamamen safsatadan ibarettir . Sen uzun ama güzel olmayan bir kıza mı yoksa kısa, minyon , kendisi ve vücut olarak güzel bir kıza mı bakarsın ? Eğer fena olmayan bir işin , elinde paran , altında da bir araban varsa ve tipin ortalama ise ve ağzın da biraz olsun laf yapıyorsa emin ol hayatına çok kız girecektir .
  • wardaddy58 W kullanıcısına yanıt
    reis bende öyle düşünüyorum ama verdiğin örnek saçma erkekler kızın daha kısa olmasını ister genelde kızlar ise kendini koruyup koruyabilecek yanına yakışacak heybetli duran bi eleman isterler
  • quote:

reis 1.85 gibi en ideal boylardan birine sahipsin tipimde ortalama üstü diosun herşey tamam reelde ortamım yok ondan tavlayamıorum diosun bak işte sorun sende dediğim gibi sanalda çok yakışıklı değilsen biraz zor tavlaması en tipsizine yüzlerce mesaj yağıo o yüzden reelden bulman lazım bide kızlar uzun boya aşıklar yolda yürüroen hiç mi kız kesmio dikkat etmio musun
    bro işte reelde ortamım yok ayrıca şuan pandemi süreci virüs şu bu ortamı olanında ortamı kalmadı iyice sanala döndü dediğin gibi yüzlerce mesaj geliyor aklın durur kızlara sana anlatamam kıza saldırıyolar ordan burdan o kadar zorki
  • bekle sende olmayacağını bile bile nie yazıp kendini düşürüosun şu virüs olayları bitsin reelden yürü sanalı bırak hemen boyun şu an türkiyede direk sırıtır azınlık kısımdasın senin boyunda olmak isteyen dolu kişi var bunun avantajını kullan kız bulamaman tamamen senle alakalı avantajlarını kullanmayı bilmiosun
  • vucut onemli asil
  • Hangi boy?
  • ben 1.65'im o zaman kızlardan umudu kesmem lazım ömür boyu yalnız ve asosyal bir hayat yaşamam gerek öyle mi?
  • reis maalesef kızlar böyle düşünüo kısa erkek yanıma yaklaşmasın küfür ederim bilmem ne dien kezbanlar var ama kızlardan umudu kesmenin anlamı yok illa boya bakmayan kızlarda vardır herkes boya bakıo değil ya umudunu yitirme 1 kere gelinen hayatta yaşamaya bak diktir et bazı kezbanlari moral bozmaya değmez
  • Dh erkekleri boy mevzusunu kadınlardan daha çok önemsiyor
  • Boydan sadece tek sebep boy olarak red yemezsiniz lakin boyun avantajı inanılmaz yüksek sadece kız konusunda değil yaşam olarak 1.90 falan olsaydım sevgilim olmasa bile o boyun avantajı yeter laikin ortalama boyunuz varsa dert etmenize gerek yok tipiniz iyiyse boy sıkıntı olmuyor
  • kısa olduğum için yanına yaklaştım diye küfredecek kızı ben hayata küstürürüm sinirlendirmesin beni. raf kadar boyuyla kim oluyoda boyuma küfrediyo? 250 gramına güvenen bir o.. ya kendimi ezdircek değilim. he ülkede boya bakmayan pek kız kalmadı o bi gerçek. sana insan muamelesi yapsa da ilişki olarak istemiyor. 3 çare var ya yabancı kız bulacaz ya boyumuzu ameliyat ile uzattıracaz ya da cinsel dürtüyü tamamen yokedip hayatı kadın olmadan yaşicaz. bana 3. seçenek daha doğru gibi geliyo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.