Şimdi Ara

Kızlar Tipe değil Boya Bakıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
2
Favori
8.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest8080

parayı secen kadın zaten motordur para için herşeyi yapar gerek yok o kadina zaten yaş 20
    tipe bakanda zaten kaşardır.senden daha tipi düzgün biri denk gelirse ona gider.daha hayatın başlangıcındasın.hayatın gerceklerini zamanla anlayacaksın.şimdi ben nekadar anlatsam boş gelecek.hayatı yaşadıkca anlarsın.
  • Konusu niye açıldı anlamadım 1.85 altı yok ki burda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 29 yaşındayım, 1.85 boyum var, hiç sevgilim olmadı, hadi bunu açıkla paşam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leftercan1907

tipe bakanda zaten kaşardır.senden daha tipi düzgün biri denk gelirse ona gider.daha hayatın başlangıcındasın.hayatın gerceklerini zamanla anlayacaksın.şimdi ben nekadar anlatsam boş gelecek.hayatı yaşadıkca anlarsın.

Alıntıları Göster
    Hocam kızlar mesleğede çok bakıyor dediğin gibi mantığıma uysun yeter diyen kız dolu ortalık

• tavsiyem ciddi bir kızla ilişki sececekseniz.ilk önce huyuna bakın.kızlarda karşısındaki erkekte huyuna bakarsa doğru secenek olur.
    yok boy yok tip yok para ya göre bakan tiplerle olan ilşkiler uzun soluklu olmaz.aldatmalar olur.zaten son yıllarda gitgide aldatma çok çoğaldı bundan dolayı oluyor.tabi bunu ciddi düşündüğünüz kişiler için söylüyorum.
  • Gençler kızlar erkekler gibi eş seçmez

Fiziksel yeterlilik iyidir ama asla yüzde yüz değildir.Önemli olan davranıştır, mekanda ağırlık konuşma tarzı hareketlerin yavaşlığı hatta göz hareketleri hatta telefonunun sık sık çalması bile.Çok yanlış yerlere bakıyorsunuz

Özgüven ve cesareti olan her erkek gold diggerlar hariç her türlü kızı tavlar.Tipi 5.5/10 olsun yeter

İnanmayan Antalya-Muğla gibi turistik yerlere gidip nasıl kızların nasıl garsonlarla takıldığına bakar

Bu arada türk kızı gerçeğini de es geçmeyin.Diyelim ki siz çimensiniz fakat etrafınızdaki herkes size gül muamelesi yapıyor.He türk kızı denilen tür de bu kafa da işte

Üstlerindeki ilgilerin farkında hepsi ve bunu çok güzel kullanıyorlar.Aklı olan herhangi bi erkek bi kıza ne parasını ne zamanını bağlar.Hadi Allah'a emanet olun güzeller

• Boy derken? Neyin boyu

Ortalamadan kısaysan kızlar belki kendinden kısa birini istemeyebilir. Benim de kendimden uzun bir kız istemeyeceğim gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cread -- 12 Haziran 2020; 10:11:3 >
  • Sadece Para diyorum. İstersen Cüce ol. İstersen Kalkmasın. Hiç önemli değil.
    Boy moy Hikaye diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AsiretinMarjinalCocugu kullanıcısına yanıt
    o kadar garson gördüm aralarındna 3-4 tanesi tıfıl tipsiz ve ztn yalnızlarda. benim üniversitedeyken sevdiğim kız garson biriyle sevgiliydi yemin ediyorum herifin boyu deve kadardı. kızla aynı boydaydık ben mühendislik okuyodum o psikoloji ama gitti onu tercih etti beni istemedi bi düşün neden acaba?

antalya'da yaşıyorum yabancı kız belki ama Türk kızı'nın bir garsonu beğenmesi için herifin über yakışıklı olması lazım
  • 193 boyunda bir tipsizim.

yalan konusuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

kanka senmi çizdin bunu :D

Alıntıları Göster
    evet.
  • Tip boy vs bi tarafa 2 insan arasindaki cekime bakar hersey bu isin matematigi formulu yok arkadaslar kendinizi yiyip bitirmeyin.

Benim boyum 1.73 goturmedigim hatun kalmadi dunyanin her yerinden her irktan hem de. Ha turk kizlariyla birdaha ugrasmam o ayri ama Turkiye de yasarken elde etme sevgili partner vs bulmada yine sorun yasamiyordum.

Bide sosyal medyaya cok yukleniyorsunuz haliyle pek is cikmiyor umutsuzluga kapiliyorsunuz sosyal medyadan denemeyin gercekten cesaret edip yuzyuze begendiginiz kizla tanisin gorun bakiym oluyor mu olmuyor mu bu is?
  • Her şeye bakıyorlar. Paraya,statüye, boya, tipe, karaktere. Bazı kızların önceliği parayken bazılarınınki boy, bazısının da karakter.

Benim için öncelikli olan kriterler ise karakter ve boy. Erkek halimle deli gibi bakıyorum kızdaki boya. Bu ikisi olmazsa olmaz.Parası kendisine yetecek kadar, tipi ort olursa ideal bir eş adayı olur. Statüsü umrumda değil.

Her alanda üstün olduğunu, kıza yürüyün. Sadece tipte o sizden yüksek olabilir. Para, statü, boy sizde olsun. Karakter ve tip onda olabilir. Eğer onlar da sizde olursa daha rahat edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimyongun -- 12 Haziran 2020; 11:45:52 >
  • Ben bu tipimle evlendiysem herkes evlenir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tarif ettiğin kızlar, toplumun yüzde kaçını oluşturuyor?

O tarz erkeklerle takılan kızlarda o tanıma uyan kızlar.

Dediğine bakılırsa güzel kızların bir kısmıda eskort oluyor.

Bunu genele yaymak doğru olmaz ama değil mi?
  • Boya derken 🙂

• III I II III I I kullanıcısına yanıt
    kadın cinayetleri kadına şiddet bu ülkede aşırı fazlaysa toplumun %90'ını oluşturuyor demektir
  • Millennium M kullanıcısına yanıt
    kızlara sor onu fiziğin kotüdür tipin kızların istediği standartın altındadır ne biliyim birsürü şey var bide sadece boyuyla kız götürenler var sen o kızlara denk gelmemişsin demekki

• Boyasız değişensiz orjinal ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 12 Haziran 2020; 12:57:50 >
  • Ulan boy 193 bana niye bakmiyolar ozaman?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.