Çocuk boyu doğrudan annesinden alıyor. Babanın en ufak katkısı yok. Öyle olduğunu düşünmüyorum. Evrimsel süreçte güçlü olanı tercih ettikleri gerçektir ama bu güç her anlamda güç. Mesela zenginlik, zeka, alfa özellikler gibi olabilir. Sadece boy güç değildir. |
Kızlar Tipe değil Boya Bakıyor (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kızlar boya baksaydı şuan bu forumda işim olmazdı. Forumun %90 kesimini boy olarak geçmişimdir. 190. Üstelik yaşım daha çok genç. Eğer kızlar boya baksaydı şuan profilimde üzgün kurbağa değil havalı maskeli bir adam olurdu. Eğer kızlar boya baksaydı gece gündüz depresif, yalnızlık konuları açmak yerine insanlara kadınlarla ilgili taktik verirdim. Yani neyse bir şey diyecektim vazgeçtim sonra şikayet ediyorsunuz ban yiyorum.
-
bence boyu değil işlevi (karakteristik özellikleri) daha önemli..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahsinCetinkaya1453 -- 12 Haziran 2020; 18:42:50 > -
Neyin boyuna?
-
vaaaay aykut hocam nerelerdesin yazın tozunu attıralım tyt/ayt'nin ya
forza 2010
-
quote:
Orijinalden alıntı: iwasmadeforthis
Abi ne evrimsel süreci ya biraz daha hayatın içinden bakmak lazım olaylara
Alıntıları GösterZaten öyle değil sallıyor. Evrim öyle çalışmıyor kesin öyle olsa evrim diye bir şey olmazdı
Her dönemde uzun kısa şişman zayıf kişilere ilgi duyanlar vardır. Senin neye ilgi duyduğum çocuklarının neye ilgi duyduğunu %100 etkilemiyor. Kadında göğüs ve kalça çoğu erkeği çeker mesela sağlıklı olmayı temsil ettiğinden. Ama bugün çıkıp bütün erkekler bunu sever demek komik olur ayakcısından pedofilisine yüzlerce tip var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir de berkayberksun vardi galiba profilinde ya rvp ya da basketçi vardi.
Vay be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MertayKardesvaaaay aykut hocam nerelerdesin yazın tozunu attıralım tyt/ayt'nin ya
forza 2010
2010 değil hocam artık, 2019
Boyda tipte kasta hepsi hikaye,agziniz laf yapacak muhabbetiniz guzel olacak bu kadar.
Ben bununda dogustan geldigine inaniyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Vict0ryÇocuk boyu doğrudan annesinden alıyor. Babanın en ufak katkısı yok. Öyle olduğunu düşünmüyorum. Evrimsel süreçte güçlü olanı tercih ettikleri gerçektir ama bu güç her anlamda güç. Mesela zenginlik, zeka, alfa özellikler gibi olabilir. Sadece boy güç değildir.
Alıntıları GösterSadece anneden mi?
-
newwberkaysan vardı 2010 -yeni adıyla 2019- partisinin en aktif üyesiydi
yazın yine buralardayız :)
-
Yanlış biliyorsun kızlar sadece paraya bakıyor ha boya da bakıyor ama başka şeylerin boyuna
Kaç kere yazmak lazım bilmiyorum ama ben 1.70 boyumla sayısız kızla birlikte oldum şimdi ben uzunmuyum ? Yok 1.80 lik tek geceliklerimde oldu olay maskulen enerji de kadinlar erkekler gibi fiziksel ozelliklere takilmazlar ilk once farkli oncelikleri vardir ha istisnalar var mesela benide boyumdan dolayi eleyen kizlar olmadi degil ama geneli tipsiz kezban tiplerdi guzel ve uzun boylu kizlar hep alici gozuyle bakarlar yani benim tipim cok mu iyi? Hayir ama nasil hareket edecegimi biliyorum siz aklinizdan ne gecirirseniz o olursunuz bilincalti cok gucludur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ufkrkmz
Kaç kere yazmak lazım bilmiyorum ama ben 1.70 boyumla sayısız kızla birlikte oldum şimdi ben uzunmuyum ? Yok 1.80 lik tek geceliklerimde oldu olay maskulen enerji de kadinlar erkekler gibi fiziksel ozelliklere takilmazlar ilk once farkli oncelikleri vardir ha istisnalar var mesela benide boyumdan dolayi eleyen kizlar olmadi degil ama geneli tipsiz kezban tiplerdi guzel ve uzun boylu kizlar hep alici gozuyle bakarlar yani benim tipim cok mu iyi? Hayir ama nasil hareket edecegimi biliyorum siz aklinizdan ne gecirirseniz o olursunuz bilincalti cok gucludur.hocam 1 ay olumlu düşününce playboymu olcam
-
Sen bu yıkık mantaliteyle hiçbir şey olamazsın boşver
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ufkrkmz
Sen bu yıkık mantaliteyle hiçbir şey olamazsın boşveryüzlerce kızdan ret yiyip ayakta kalabilen bi adam göster gösteremezsin o durumları yaşaman lazım sen hiç bi kız ağladınmı
-
Dostum bende sayısız kez red yedim red yiyince niye moral bozayım ki demek kendimi daha çok geliştirmem lazım diyip kendime artı değerler katıyorum gidip kenarda ağlamak en kolayı hiç kız konularında başarım olmasa kendimi işime gömer en iyisi olurdum zaten kaliteli bir insan oldugunda kızlar seni bulacak ama sen boyu kafana takarsan sokakta yürürken sana bakan biri bunu kafana taktıgını bilinçsiz olarak algılar hele kızlar bu işin doğal ustasıdır bilinç altı üzerine okumanı tavsiye ederim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X