< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
tarife uyan pussy magnet abimiz... |
Doğrudur, benim de kız arkadaşım vardı, boya bakıyordu, evini boyatacakmış.
|
Boy, yuz guzelligi zart zurt bunlar hikaye !
1- Bakimli ol 2- Temiz ol 3- Sakin ol 4- Kulturlu ol Duzgun ve usturuplu bir diyalog kur duzgun bir insanla otomatik olarak kendini ayni ortamda konusurken bulacaksin ! |
Evrimsel süreçte mağara döneminde yaşarken (bu süreç yüzbinyıldan uzun sürdü) kadınlar kendilerini koruyabilecek erkeklerle çiftleşti. Bu erkekler uzun ve güçlü olanlar boy = güç. Dolayısıyla uzun erkekten doğacak çocuk vahşi ortamda gücü temsil ediyor. Kadınların dünyanın neresine giderseniz gidin içgüdüsel olarak uzun erkekleri görmesi bundan dolayıdır. Tip ise daha estetiksel birşey bu da sağlıklı genleri temsil ediyor. Kısaca bunu anlamak için sexual selection on humans belgeseli izleyin. Ben de izledikten sonra kafamdaki sorulara cevap buldum.
|
Boy ve tip den ziyade fit bir vücuda dikkat ediyorlar. Fitlikten kastım göbeksiz, yağsız olmak değil, kolların bacakların üst vücudun yani genel olarak tüm vücudun belli bir kas kütlesiyle şekilli ve belirgin olması. Burada devasa 45-50cm kol gibi örneklerden bahsetmiyorum, 35 cm kolda da o hatlar belirgin şekilde gözükür.
Biz erkeklerde de bunlara dikkat edenler var, güzel yüze sahip ama göğüs kalça ve genel olarak fiziki zayıf biri yerine orta güzellikte ben burdayım diyen vücut benim gibi kimi erkeğe daha çok çekici gelebilir. İşin özeti spor yapın, sadece karşı cinsi etkilemek için değil sağlık için. |
Abi ne evrimsel süreci ya biraz daha hayatın içinden bakmak lazım olaylara
|
ben böyle düşünmüyorum beyler yanlış anlaşılmasın ben hâla tipin boydan önemli olduğunu düşünüyorumda adamın suratına bakıcaksın sonuçta tipsiz olunca uzun olsa ne yazar ama bizim kızlar varsa yoksa boy garip
|
çıkartıp sallayarak mı geziceksin kızın,penis boyunu görebilmesi için normal boy ve tip lazım
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltravioleTT -- 11 Haziran 2020; 22:27:54 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwasmadeforthis -- 12 Haziran 2020; 22:7:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|