Yani Türkiyede her 10 kadından 9 tanesi piskopat ve cinayet işleyen adamdan mı hoşlanıyor? Dostum sen olayı yanlış anlamışsın. Bu oranla senin annen ve kız kardeşin veya kuzenlerinde piskopat ve katillerden hoşlanıyor demektir. Hatta sen ve babanda piskopat ve katil oluyorsunuz. :D |
Kızlar Tipe değil Boya Bakıyor (6. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
saçmalama ya. annem babam veya kız kardeşlerimin nesilleri ile şimdikiler bir mi? bu zamanda neden kadına şiddet kadın cinayetleri çoğaldı? Türkiye'de her 10 kadından 9 u evet psikopat ve katillerden hoşlanıyor. öyle olmasaydı kadınlar ne erkeklerden şikayet ederdi ne erkek düşmanlığı ortaya çıkardı ne de şiddet cinayet olurdu. mantıklı düşün biraz. kendilerine insanmış gibi davranan erkekleri ezik silik mal olarak görüyolar psşkopat katillere bayılıyolar sonra salak salak konuşup erkeklere küfrediyolar
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest8080
kızlara sor onu fiziğin kotüdür tipin kızların istediği standartın altındadır ne biliyim birsürü şey var bide sadece boyuyla kız götürenler var sen o kızlara denk gelmemişsin demekkiO zaman başlık yanlış kardeşim bak oku adam ne demiş, "kızlar tipe değil boya bakıyor". 1.85 Türkiyede ortalamanın bayağı da üstünde. Demek ki boy yetmiyormuş.
-
Paran olmasın 50 yaşında ol samimi ol kandırmasını bil 20 lik 10/7 bir kıza bir döner yedirip veya bir sigara alıp yapabilirsin o işi çok gördüm böyle tipler güven verin güvenn.Tabi kızın fakir olması ve doğru düzgün arkadaşının olmaması önemli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmpunk01 -- 12 Haziran 2020; 13:27:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende onu söylüyorum. Saçamalama işte, %90 piskopat dersen ve zaman belirtmezsen genele yayarsın. Doğal olarak senide etkiler. %90 nı bırak %15 bile değildir senin söylediğin. Evlendikten sonra geçimsizlik ayrı bir şey, evlenmeden önce erkek arkadaşı olarak piskopattan hoşlanmak ayrı birşey. Sapla samanı karıştırmamak gerekiyor.
Yazım şekline bakarak yaşın biraz küçük sanırım. Doğal olarak tesipitler yersiz ve yetersiz oluyor.
-
sen 1.85 boya 60 kilo zargana veya 130 kilo obezsen bakmamaları normal o boya güzel fizikle bakarlar kendi görüşleri böyle ben tipin daha önemli olduğunu düşünüyorum orası ayrı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yaşım senden büyük. belli ki sen hiç haber fln izlemiyosun ben sana diyorum ki kadına şiddet kadın cinayetleri kadınların erkeklere olan düşmanlığı niye arttı diyorum sen başka şeyler söylüyosun. yazım şeklimin yaşla ne alakası var? ben sana gerçekleri söylüyorum. evlilikte geçimsizlik ztn ya aldatma oluyor ya da para düşkünlüğü oluyor boşanmalar arttı evlilikler azaldı.
ben sana tespitin kralını yaptım her gün kadın cinayetleri haberleri izliyoruz bu tespit değil mi? ya da git kadınların erkekler hakkındaki düşüncelerini bi oku yazdıklarını bi oku bi dinle bak bakalım tespitim yersiz mi oluyo. kadın milleti psikopatlardan hoşlanmasaydı medyada sürekli kadın cinayeti haberi izlemezdik kadınların sürekli şikayetlerini dinlemezdik
-
Hakkaten zırvalık. Konuya bak.
-
boy 187 bende kızlarda küçük boy a bakıyorum
kısa boylular daha tatlı geliyor :)
-
Ya ne yıkık adamlarsınız. Kaç kez mağara adamı kılıklı tiplerin 10da 8 lik kızlarla sevgili olduğunu gördüm. Hele bi arkadaşım var. Tipi olsa olsa 10 üzerinden 4 falan ama ağzı çok rahat laf yapabiliyor diye ne kızlarla çıktı. Düzgün vücut muhabbet tip bu üçünden ikisi hatta belki sadece muhabbet bile olsa tipinizin ayarında veya üstünde kız düşürürsünüz. Mesela kız The Neighbourhood dinliyordur. Sen Ankaralı namık dinlersen bu kızla nasıl muhabbet kuracaksın ki? Yanlış anlamayın kız için kendi zevklerinizi kızlar için değiştirin demiyorum ama ortak yön bulmaya çalışın. Bu muhabbet denilen şey boy ve tip gibi sınırlı değildir. İzlediğiniz diziden filmden tut şarkılara kadar. Ders konuları hatta kızdan kıza değişecek şekilde tarih bilim gibi konulardan bile konuşabilirsiniz. Bazıları da boş muhabbetten hoşlanır ama ben boş muhabbeti pek beceremem açıkçası. Zaten boş muhabbetten hoşlanan bir kız da öyle çok ciddi bir ilişki aramaz genelde. Buna dikkat edin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kizlarin neye baktigini anlamis degilim.Ne istiyolar brad pitt gibi ve zengin mi.Alti ustu vajinan var ne bu ego
Yaşı büyük bir insan senin gibi konuşmaz.
Falanlı filanlı cümle kurulmaz.
Sesli harfler olmadan cümle kurmaz.
Her neyse, sen haklısın.
-
ülkedeki abazan nefes alsin yeterci tayfa yüzünden bunlar böyle 10/1 tipli bi kıza bile yüzlerce mesaj gelio bu ülkede bu yüzden birsürü kriter koyuyolar
ya bi git işine ya insan istediği gibi konuşur sana soracak değil. yok onu kullanmaz yok bunu kullanmaz yok bu cümleleri kurmaz. istersen telepatiyle anlaşalım birader ister misin? herif başımıza dil bilgisi hocası kesildi ya
-
BIRAKIN BU BOŞ İŞLERİ. SİZ TİPLE FALAN KARI TAVLANDIĞINI MI SANIYORSUNUZ? KİMSE KİMSEYİ TAVLAYAMAZ SİZ TAVLADIĞINIZI SANIRSINIZ
SALIN GİTSİN BU "10/10 LUK KARI GÖTÜRECEĞİM" KAFASINDAN Bİ ÇIKIN
-
Bide soyle kizlar var.Onune gelenle yatiyor sonra da temiz erkek istiyolar.
Varoş,tiktokçu kızlara yazıyorsun herhalde öbür türlü anlattığın kadar uğraştıysan iyi birini bulman lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X