Şimdi Ara

Kızlar ve burçlara göre kızların karakterleri Huyları,davranışları (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.330
Cevap
74
Favori
78.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kakaroff

ben balık balık- hatun koç beyler yardım

Şanslısın Hazırla kendini triplere tavırlara
  • Arkadaşlar ben Oğlak burcuyum kzı arkadaşım Balık burcu detaylı bir açıklama yaparmısınız :)
  • Aha tam benim konum. Burçlara meraklıyımdır.

Kendim boğa burcu erkeğiyim ayıptır söylemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acı Biber

quote:

yok kanka daha çıkmaya başlamadan bi tripler bi tripler.. sen bunu yazmadan anladım zaten saldım hatunu eyvallah kardeşim sağolasın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Acı Biber

quote:

yok kanka daha çıkmaya başlamadan bi tripler bi tripler.. sen bunu yazmadan anladım zaten saldım hatunu eyvallah kardeşim sağolasın

Birini kurtulmasına sevindim

• İkizlerim , kova peşinde koşuyorum aynı şehirde bile değiliz

Yazılanlara bakılırsa ikizler kızından çok yakınılmışlar merak ettim iyice ikizlerin antisi ikizler olsa gerek getirin beyler bi sorun varsa

Bu arada burçlara inanmayanlar sayfasındaki gruba üyeyim

Son olarak ise :

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Burçlara inanan yok sanardım ben, insanlar saçmalıklara nasıl da kaptırmışlar kendilerini.

• quote:

Orijinalden alıntı: KeanAtay

İkizlerim , kova peşinde koşuyorum aynı şehirde bile değiliz

Yazılanlara bakılırsa ikizler kızından çok yakınılmışlar merak ettim iyice ikizlerin antisi ikizler olsa gerek getirin beyler bi sorun varsa

Bu arada burçlara inanmayanlar sayfasındaki gruba üyeyim

Son olarak ise :

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Burçlara inanan yok sanardım ben, insanlar saçmalıklara nasıl da kaptırmışlar kendilerini.

Burçlara inanmayanlar sayfasına üye olup burayı merak edip okuman güzel

ikizlermisin sen ? Aman diyeyim bayanında uzak dur kendinin nasıl çekilmez biri olduğunu o zaman anlıyabilirsin
    NOT:anlamak istemezsin bence :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 22mert

ikizlermisin sen ? Aman diyeyim bayanında uzak dur kendinin nasıl çekilmez biri olduğunu o zaman anlıyabilirsin

İkizler burcu olduğum nasıl da belli oluyor

Forer etkisini araştırdım ve arkadaşlarım üzerinde de aynı deneyi yaptım.

Forer etkisinden bahsedeyim klasik bir burç yorumu var ve her burçtan insana okutuluyor sizinle ne kadar uyuşuyor diye derecelendirilmesi isteniyor ve ortalama 4.0 çıkıyor (1 ile 5 arasından). Ben de arkadaşlarıma bu deneyi yaptım bu yazı senle ne kadar uyuşuyor, puan versen 5 üzerinden kaç verirdin dedim çoğunluğu 4.0 dedi. Yani burçlarda yazanlar genelde genel geçer yorumlar herkesle uyuşabilicek iyi yönlerden bahsediliyor bu da kişilerin inanmasını bir derece daha artırıyor buradan burçların saçmalık olduğu sonucuna varmıştım ancak hala ısrarla bazı özelliklerin net bir şekilde tutması ilginç geliyor.

İşte bu tutan ufak tefek noktalardan belki bir şey elde ederim diye bakmıyor değilim (sevdiğim kişi koç burcu işin ilginç yanı harbiden uyan şeyler var ilk sayfada )

İkizler burcu kadınını da bayağı merak ettim aşağı yukarı erkeğiyle aynı (burçların yalan olduğunu göstermek için burçları baya araştırdığımdan biliyorum ) yani ikizler olarak kapışabilirim kendisiyle
    Umarım karşıma çıkar merak ediyorum :)

• Bende Aslan O'da aslan

O'da egoist bende

Onu çok seviyorum

not: Aşırı gururlu bu arada
  • Biri yükselen olayını açıklasa hayrı dokunur
  • Mesajım dursun yararlı bilgiler var
  • koç burcu erkek ile akrep burcu kız nasil olurki
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeanAtay

quote:

İkizler burcu olduğum nasıl da belli oluyor

Forer etkisini araştırdım ve arkadaşlarım üzerinde de aynı deneyi yaptım.

Forer etkisinden bahsedeyim klasik bir burç yorumu var ve her burçtan insana okutuluyor sizinle ne kadar uyuşuyor diye derecelendirilmesi isteniyor ve ortalama 4.0 çıkıyor (1 ile 5 arasından). Ben de arkadaşlarıma bu deneyi yaptım bu yazı senle ne kadar uyuşuyor, puan versen 5 üzerinden kaç verirdin dedim çoğunluğu 4.0 dedi. Yani burçlarda yazanlar genelde genel geçer yorumlar herkesle uyuşabilicek iyi yönlerden bahsediliyor bu da kişilerin inanmasını bir derece daha artırıyor buradan burçların saçmalık olduğu sonucuna varmıştım ancak hala ısrarla bazı özelliklerin net bir şekilde tutması ilginç geliyor.

İşte bu tutan ufak tefek noktalardan belki bir şey elde ederim diye bakmıyor değilim (sevdiğim kişi koç burcu işin ilginç yanı harbiden uyan şeyler var ilk sayfada )

İkizler burcu kadınını da bayağı merak ettim aşağı yukarı erkeğiyle aynı (burçların yalan olduğunu göstermek için burçları baya araştırdığımdan biliyorum ) yani ikizler olarak kapışabilirim kendisiyle
    Umarım karşıma çıkar merak ediyorum :)

artık birbirinize buluşmak için söz verir sonra ikinizde birden bire fikir değiştirip buluşmazsınız.Ertesi gün birbirinizi arayıp tekrar buluşmak için randevu alıp yine ertesi gün aynı şeyi yaparsınız

Kısır döngü

• quote:

Orijinalden alıntı: Evan Stone

koç burcu erkek ile akrep burcu kız nasil olurki

Akrep hatunu sert erkekleri sever.Yani 2 kişi düşünelim biri baya anlayışlı centilmen kibar.Diğeri biraz daha erkeksi hayt huyt tipten ( KRO Tarzı değil tabi onunda raconu var sertliğin ki akreğ hatunu direk buluyor o kısııyı) hoşlanır. Elini cebine atmayı biliceksin 1 lira bile olsa ona harcatmıyacaksın. gibi bunları hatırladım varsa başka soracagın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evan Stone

koç burcu erkek ile akrep burcu kız nasil olurki

yalan olur.
  • kova burcuyum :) şu ana kadar hiç birlikteliğim olmadı kimseyle çünkü tanıdığım konuştuğum kızların hiç biriyle anlaşamıyordum :) bana çok terslerrr ..

Akrep burclu bir kız sevdim beni iplemedi bile ..

not : tipsizimm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benim Adım Jeodezi

kova burcuyum :) şu ana kadar hiç birlikteliğim olmadı kimseyle çünkü tanıdığım konuştuğum kızların hiç biriyle anlaşamıyordum :) bana çok terslerrr ..

oo senin sıkıntı büyük
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakeden yaşar

quote:

Orijinalden alıntı: Ertrknz

Beyler yengeniz boğa burcu nasil idare edebilirim @bu arada aslan burcugum
    @ilk defa asik oldum lan bu arada <3

gezdir, eğlendir.

güzelliklere tutkundur, yanında ki erkek gurur duyacağı biri olmalı.
    belki biraz da dikkat çekici olmalı

Kız arkadaşım başak burcu ben ise yay burcuyum bu konudaki yorumunuzu alabilir miyim?

Nasıl yürür bu ilişki neler yapmak gerekli nelere dikkat etmek gerekli
  • Sevgilim akrep burcu. Aşırı derece kıskançlık ve sahiplenme söz konusu. Erkek arkadaşlarımdan bile kıskanıyor zaman zaman. Aynı zamanda çok bağlı. Sürekli ilgi istiyor.

Edit: Ben koç burcuyum. 15 ay oldu bir sıkıntı yok Allaha şükür :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Çelik -- 1 Kasım 2012; 1:30:15 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Benim Adım Jeodezi

kova burcuyum :) şu ana kadar hiç birlikteliğim olmadı kimseyle çünkü tanıdığım konuştuğum kızların hiç biriyle anlaşamıyordum :) bana çok terslerrr ..

oo senin sıkıntı büyük

çok mu büyük :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.